خیلی با حال بود کلی خندیدم
--
--
خیلی با حال بود کلی خندیدم
بایستی سر و دنبشونو چید...{ تا نجنبه دیگه ... }
لیلا خانوم...
اره دیگه از این به بعد اگه خواستم از این کارا بکنم قبلش سایلنت میکنم![]()
ویرایش شد ........................................
Last edited by hossein_dig; 24-06-2008 at 09:14.
یه سوتی از علیرضا منصوریان تو همین برنامه جام ملتهای اروپا ... اول داشت در مورد ظرفیت باخت بازیکنای پرتغال صحبت میکرد و وسط حرفاش گفت من این بازی رو از شبکه Zdf نگاه میکردم..... بعد صحبت از پخش زنده صدا و سیما شد منصوریان گفت : واقعا دست مسئولین صدا و سیما درد نکنه. هزینه پخش زنده بازی ها خیلی بالاست ولی صدا و سیما با خرید امتیاز پخش بازی ها باعث شده دیگه مردم به کانالهای ماهواره رو نیارن و همین شبکه 3 رو نگاه کنن... که در این لحظه فردوسی پور سریعا سوتی منصوریان رو گرفت و گفت همین الان شما گفتید از Zdf نگاه میکنید که منصوریان اومد ماسمالی کنه گفت من آلمانی بلدم بخاطر این Zdf نگاه میکنم.....
از سری روشهای مردم ازاری من دیشب یک سوتی حاصل شد
نزدیک دو ماه دوستم را در عمل چتیدن که مثلا من یه دخمل بودم سرکارش گذاشته بودم تا اینکه دیشب دستم رو شد همشهم بخاطر یک سوتی!!!!
دیشب گیر داده بود که شمارتو بده منم یه شماره الکی دادم که دیگه انقدر نگه بعد از چند سکند(SECEND) پی ام داد که پیامک(اس ام اس و به عبارتی مسیج) واست اومد منم گفتم اره گفت وازش کن بخون منم بهش گفتم خالی اومدهپی ام داد که من اصلا اس ام اس ندادم دارم
زنگ میزنم!!!!!!
منم اومدم ماسمالی کنم نوشتم که من گوشیما دایورت کردم
نوشت دایورت کردی رو گوشی وحید(خودما میگه vahid78)!!!!
خلاصه فهمیدو ما ضایع شدیم نمیدونم از کجا فهمید منم !!!پی ام داد که فردا بالا طناب داری !!!!!
حالا یه چیزی بگم جالب تر این دوستمون خیلی ادم مومن و با خدای بود نمیدونم چطور سر از چتیدن دراورد
حالا جدی جدی مگه ازzdfپخش میشه؟من که هر چی نگا کردم داره فیلم میده!!!!
ای ول سوتی خیلی باحالی بود
Last edited by eshghe eskate; 24-06-2008 at 10:12.
من قبلا يه همچين چيزي ثبت كردم ولي بزاريد يه بار ديگه تعريف كنم.از سری روشهای مردم ازاری من دیشب یک سوتی حاصل شد
نزدیک دو ماه دوستم را در عمل چتیدن که مثلا من یه دخمل بودم سرکارش گذاشته بودم تا اینکه دیشب دستم رو شد همشهم بخاطر یک سوتی!!!!
دیشب گیر داده بود که شمارتو بده منم یه شماره الکی دادم که دیگه انقدر نگه بعد از چند سکند(SECEND) پی ام داد که پیامک(اس ام اس و به عبارتی مسیج) واست اومد منم گفتم اره گفت وازش کن بخون منم بهش گفتم خالی اومدهپی ام داد که من اصلا اس ام اس ندادم دارم
زنگ میزنم!!!!!!
منم اومدم ماسمالی کنم نوشتم که من گوشیما دایورت کردم
نوشت دایورت کردی رو گوشی وحید(خودما میگه vahid78)!!!!
خلاصه فهمیدو ما ضایع شدیم نمیدونم از کجا فهمید منم !!!پی ام داد که فردا بالا طناب داری !!!!!
حالا یه چیزی بگم جالب تر این دوستمون خیلی ادم مومن و با خدای بود نمیدونم چطور سر از چتیدن دراورد
يه بار داشتم چت مي كردم يه پسر ايراني خودشو جاي يه دختر خارجي جا زده بود و داشت به قول خودش من رو خر مي كرد. يه نيم ساعتي انگليسي چت كرديم بعدش ديگه خواستم برم به فارسي نوشتم : خوب حالا راستشو بگو اهل كدوم شهري اونم هي مي زدasl asl منم گفتم راحت باش منم مثل خودت ايرانيم. به انگليسي نوشت كه چرا فكر ميكنم اون ايرانيه منم گفتم اگه نيستي چطور اين همه فارسي رو خوندي خلاصه خودشو خيس كرد.
يكي از رفقا يه فروشگاه اينترنتي داره كه خيلي بهش ميرسه و هر از گاهي هم به سايت هاي ديگه سر ميزنه كه بقيه سايت ها چي گذاشتن براي فروش.
كلا هم مخالف سايت زرد و محصولات زرده. يه بار رفتم پيشش ديدم يه صفحه باز كرده كه فقظ يه عكس تبليغاتيه. توي عكسه تبليغ مستند جن و روح و از اين حرفا. منم گفتم نگاه مردم چه آشغال هايي مي فروشن. يه لحظه به ادرس سايته نگاه كردم ديدم سايته خودشه..............................
من بعد از قهرمانیه استقلال یه تایپیک باز کردم به نام استقلال قهرمان جام حذفی شد.بعدا تو متنش نوشتم که استقلال قهرمان لیگ برتر شد. ولی هیچ کس نفهمید به جر 1 نفر .![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)