تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 291 از 469 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

نمونه اون سوتی گره کور رو من هم دادم و آب میوه گیری رو خیلی بد گفتم. فرقش اینه که همه خندیدن و تابلو کردن ولی خودم خجالت کشیدم.

چند وقت پیش یه سوتی دادم و تو قلیون فوت کردم ولی چون زیاد مهم نبود گفتم ننویسمش. ولی دیروز داشتم سیستم رو گرد و خاک گیری و از این کارا میکردم که اومدم اون یارو راه راهه رو Cpu رو خاکشو فوت کنم عوضش همشو کشیدم تو دهنم.
    نمیدونم با چه عقلی این کارو کردم. یک ساعت سرفه و عطسه و آنفاکتوس میزدم.
    خیلی با حال بود کلی خندیدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    روی سيلانك

پيش فرض

این سوتی منو یاد یکی از سوتی های خودم انداخت
    مشابه این اتفاق واسه منم افتاده بود
    یه روز ساعت 2 ظهر بود که می خواستم برم دانشگاه و هر چی منتظر تاکسی شدم یا نبود یا مسیرش به من نمیخورد و از اونجایی که دیرم شده بود مجبور شدم سوار ماشین شخصی بشم
    یه مقدار از راهو که رفتیم متوجه شدم راننده یه خورده سرو گوشش میجنبه
    منم گوشیمو برداشتم و جوری حرف زدم که یعنی دارم با بابام میحرفم و یعنی بابام منتظرمه تا برم پیشش
    تو حین حرف زدن با خودم(مثلا بابام) بودم که یدفعه گوشیم زنگ خورد
    ابروم رفت راننده از توی اینه بهم پوزخند زد
    منم که خیلی حول کرده بودم با اینکه به مقصد نرسیدم همونجا پیاده شدم
    این درس عبرتی شد که هر وقت می خوام از این شگرد استفاده کنم قبلش گوشیمو سایلنت کنم!
    بایستی سر و دنبشونو چید... { تا نجنبه دیگه ... }
    لیلا خانوم...

پروفشنال leila*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوب گوشی رو سایلنت میکردی اینجوری آبروت حفظ میشد
    اره دیگه از این به بعد اگه خواستم از این کارا بکنم قبلش سایلنت میکنم

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

ویرایش شد ........................................
    Last edited by hossein_dig; 24-06-2008 at 09:14.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

یه سوتی از علیرضا منصوریان تو همین برنامه جام ملتهای اروپا ... اول داشت در مورد ظرفیت باخت بازیکنای پرتغال صحبت میکرد و وسط حرفاش گفت من این بازی رو از شبکه Zdf نگاه میکردم..... بعد صحبت از پخش زنده صدا و سیما شد منصوریان گفت : واقعا دست مسئولین صدا و سیما درد نکنه. هزینه پخش زنده بازی ها خیلی بالاست ولی صدا و سیما با خرید امتیاز پخش بازی ها باعث شده دیگه مردم به کانالهای ماهواره رو نیارن و همین شبکه 3 رو نگاه کنن... که در این لحظه فردوسی پور سریعا سوتی منصوریان رو گرفت و گفت همین الان شما گفتید از Zdf نگاه میکنید که منصوریان اومد ماسمالی کنه گفت من آلمانی بلدم بخاطر این Zdf نگاه میکنم.....

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

از سری روشهای مردم ازاری من دیشب یک سوتی حاصل شد
    نزدیک دو ماه دوستم را در عمل چتیدن که مثلا من یه دخمل بودم سرکارش گذاشته بودم تا اینکه دیشب دستم رو شد همشهم بخاطر یک سوتی!!!!
    دیشب گیر داده بود که شمارتو بده منم یه شماره الکی دادم که دیگه انقدر نگه بعد از چند سکند(SECEND) پی ام داد که پیامک(اس ام اس و به عبارتی مسیج) واست اومد منم گفتم اره گفت وازش کن بخون منم بهش گفتم خالی اومده پی ام داد که من اصلا اس ام اس ندادم دارم زنگ میزنم!!!!!! منم اومدم ماسمالی کنم نوشتم که من گوشیما دایورت کردم نوشت دایورت کردی رو گوشی وحید(خودما میگه vahid78)!!!! خلاصه فهمیدو ما ضایع شدیم نمیدونم از کجا فهمید منم !!!پی ام داد که فردا بالا طناب داری !!!!!حالا یه چیزی بگم جالب تر این دوستمون خیلی ادم مومن و با خدای بود نمیدونم چطور سر از چتیدن دراورد

آخر فروم باز eshghe eskate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    In Others Heart

12

یه سوتی از علیرضا منصوریان تو همین برنامه جام ملتهای اروپا ... اول داشت در مورد ظرفیت باخت بازیکنای پرتغال صحبت میکرد و وسط حرفاش گفت من این بازی رو از شبکه Zdf نگاه میکردم..... بعد صحبت از پخش زنده صدا و سیما شد منصوریان گفت : واقعا دست مسئولین صدا و سیما درد نکنه. هزینه پخش زنده بازی ها خیلی بالاست ولی صدا و سیما با خرید امتیاز پخش بازی ها باعث شده دیگه مردم به کانالهای ماهواره رو نیارن و همین شبکه 3 رو نگاه کنن... که در این لحظه فردوسی پور سریعا سوتی منصوریان رو گرفت و گفت همین الان شما گفتید از Zdf نگاه میکنید که منصوریان اومد ماسمالی کنه گفت من آلمانی بلدم بخاطر این Zdf نگاه میکنم.....
    حالا جدی جدی مگه ازzdfپخش میشه؟من که هر چی نگا کردم داره فیلم میده!!!!
    نزدیک دو ماه دوستم را در عمل چتیدن که مثلا من یه دخمل بودم سرکارش گذاشته بودم تا اینکه دیشب دستم رو شد همشهم بخاطر یک سوتی!!!!
    دیشب گیر داده بود که شمارتو بده منم یه شماره الکی دادم که دیگه انقدر نگه بعد از چند سکند(SECEND) پی ام داد که پیامک(اس ام اس و به عبارتی مسیج) واست اومد منم گفتم اره گفت وازش کن بخون منم بهش گفتم خالی اومده پی ام داد که من اصلا اس ام اس ندادم دارم زنگ میزنم!!!!!! منم اومدم ماسمالی کنم نوشتم که من گوشیما دایورت کردم نوشت دایورت کردی رو گوشی وحید(خودما میگه vahid78)!!!! خلاصه فهمیدو ما ضایع شدیم نمیدونم از کجا فهمید منم !!!پی ام داد که فردا بالا طناب داری !!!!!حالا یه چیزی بگم جالب تر این دوستمون خیلی ادم مومن و با خدای بود نمیدونم چطور سر از چتیدن دراورد
    ای ول سوتی خیلی باحالی بود
    Last edited by eshghe eskate; 24-06-2008 at 10:12.

پروفشنال Meisam Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من قبلا يه همچين چيزي ثبت كردم ولي بزاريد يه بار ديگه تعريف كنم.
    يه بار داشتم چت مي كردم يه پسر ايراني خودشو جاي يه دختر خارجي جا زده بود و داشت به قول خودش من رو خر مي كرد. يه نيم ساعتي انگليسي چت كرديم بعدش ديگه خواستم برم به فارسي نوشتم : خوب حالا راستشو بگو اهل كدوم شهري اونم هي مي زدasl asl منم گفتم راحت باش منم مثل خودت ايرانيم. به انگليسي نوشت كه چرا فكر ميكنم اون ايرانيه منم گفتم اگه نيستي چطور اين همه فارسي رو خوندي خلاصه خودشو خيس كرد.

پروفشنال Meisam Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

يكي از رفقا يه فروشگاه اينترنتي داره كه خيلي بهش ميرسه و هر از گاهي هم به سايت هاي ديگه سر ميزنه كه بقيه سايت ها چي گذاشتن براي فروش.
    كلا هم مخالف سايت زرد و محصولات زرده. يه بار رفتم پيشش ديدم يه صفحه باز كرده كه فقظ يه عكس تبليغاتيه. توي عكسه تبليغ مستند جن و روح و از اين حرفا. منم گفتم نگاه مردم چه آشغال هايي مي فروشن. يه لحظه به ادرس سايته نگاه كردم ديدم سايته خودشه..............................

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

من بعد از قهرمانیه استقلال یه تایپیک باز کردم به نام استقلال قهرمان جام حذفی شد.بعدا تو متنش نوشتم که استقلال قهرمان لیگ برتر شد. ولی هیچ کس نفهمید به جر 1 نفر .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •