همون 899 مگ یا پارت پارت
همون 899 مگ یا پارت پارت
به نظر من همون لینک تورنت دوستمون از همه بهتره سرعتش هم خوبه
اینم دمو rip شده بازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammad_twe; 17-09-2009 at 19:15.
می خواستم بپرسم در حاله حاضر لینک دانلود demo که بو صورت فشرده باشه هست
اگه هست یکی محبت می کنه لینکشو بزاره ؟
ماشاءالله دوستان مثل اینکه افطار هم نمی کنند(از بس به این فوتبال دل بسته اند!
)
دوستان مگه اون لینک روسی که دادم چشه؟!
اینو می گم:
فقط زبون منو هاش احتمالا روسیه که اونم زیاد مهم نیست مهم خود بازیه...تازه 100 درصد مشخص نیست که روسیه یا نه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال؟ مگه دمو به چند زبون منتشر شده؟
کار نمیده! این پیغامو میده:
Torrent not found
دوستان فعلا طرف اين نريد كه شديدا شلوغه و سرعت دانلود فوق العاده پايين يعني از دايال آپ هم پايينتر...!!!
من ادامش رو گذاشتم براي فردا صبح تا اينكه شايد اين خارجكي هاي فلان فلان شده برن بخوابن يه مقداري سبك بشه...( اونا كه سحري ندارن بيدارن شن هاان؟!!! )
مقایسه دموی Fifa 10 و Pes 2010
Animations
در زمینه انیمیشن فیفا برتری واضحی داره نسبت به Pes با این حال شکی نیست که Pes پیشرفت زیادی کرده ولی هنوز از انیمیشن کمتری برخوردار هستش که خیلی روون نیستند
همون طور که می دونید انیمیشن ها در روند بازی به طور مستقیم دخالت ندارند ولی به واقع گرایانه تر شدن بازی کمک شایانی می کنند.در حالی که فیفا دور زدن های روان و نرم و واکنشهای تماشایی دروازه بان ها رو ارائه می ده
PES هنوز هم حالت رباتیک خودش رو حفظ کرده
Pes=6/10---Fifa=9/10
Graphics
اول از همه باید بگم Pes فیفا رو تو جزئیات شکست داده.صورت بازیکن ها در Pes جزئیات بسیار خوبی داره.پیراهن بازیکن ها تو هر دو کییت بسیار خوبی داره که باعث میشه حرکت بازیکن ها واقع گرایانه تر به نظر برسه.
بزرگترین فرق بین Pes و فیفا نورپردازی داینامیک هستش. نورپردازی به بهتر شدن سایه ها در زمین و قیافه بازیکن
کمک زیادی میکنه که به Pes برتری اندکی در زمینه جلوه های بصری می ده.
اما نور پردازی بهتر و توجه زیاد به چهره بازیکن ها کافی نیست تا تفاوت محسوسی بین Pes به وجود بیاره و Anti-aliasing فیفا تا حدودی بهتر از Pes هستش
در کل هر دو از نظر گرافیک خوب هستند ولی Pes برتری اندکی داره
Pes=9/10---Fifa=8/10
Gameplay
مهمترین قسمت اگه بازی گرافیک و انیمیشن عالی هم داشته باشه مهمترین چیز گیم پلی هستش
اول در مورد حرکت 360 درجه صحبت می کنم چیزی که تاثیر به خصوصی در هر دو بازی داره
این طور که من متوجه شدم هر دو بازی این خصوصیت رو شامل می شوند ولی من تونستم تفاوت بارزی رو فقط تو Fifa حس کنم که بهتر کار شده بود در فیفا حرکات بازیکن ها طوری هست که شما آزادی مطلق رو تو حرکاتتون حس می کنید ولی Pes تا حدودی حرکات رباتیک هستش این مشکل در تکل ها هم به خوبی دیده می شه
متاسفانه این مشکل مجددا در پاس ها هم دیده می شه جایی که تو فیفا شما احساس می کنید توپ در کنترل کامل شماست ولی در Pes کمی مصنوعی هستش
وقتی به شوت ها می رسیم یه چیزی که خیلی منو خوشحال کرد پیشرفت زیاد Pes بود فیفا هم در این زمینه خوب کار کرده و میشه گفت دو بازی در این زمینه برابر هستند
بزرگترین تفاوت دو بازی امسال در دفاع کردن هستش .در فیفا مدافعان تمامی تلاششون رو می کنند که خود رو بین توپ و گل قرار بدندو همینطور خودشون رو مرتب پرتاب می کنند تا خطر احتمالی رو دفع کنند اما در Pes مدافعان این کار رو کمتر انجام می دهند در دفاع تفاوت بزرگ دیگه دروازه بان ها هستند در فیفا دروازه بان ها سریع ریکاور می شوند و توپ های خطرناک رو دفع می کنند اما درpes من کمی نا امید شدم چون در چند موقعیت
توپی که دروازه بان به راحتی می تونست جمع کنه به سمت توپ شیرجه می رفت
البته در گیم پلی باگ هایی هم وجود داره مثلا دروازه بان ها در فیفا خیلی راحت جلو میایند به طوری که خودرو در خطر ضربه چیپ قرار می دهند و گاهی اوقات هوش مصنوعی ضعیفی دارند البته در Pes هم مشکلاتی دیده می شه مثلا وقتی یه مدافع بین مهاجم و دروازه بان قرار داره باز هم دروازه از دروازه بیرون می ایدو ...
به احتمال زیاد برای هر دو بازی این مشکل تا عرضه بازی اصلی رفع می شه
بزرگترین اشتباه کونامی نداشتن گزارشگر در بازی هست در حالی که گزارش گری فیفا عالی هستش و گزارشگر ها حتی در مورد نحوه شادی پس از گل هم با هم صحبت میکنند Pes ساکت و بدون هیجان به نظر می رسه
Pes=8/10---Fifa=9/10
Overall
بعد از بازی کردن هر دو دمو به این نتیجه رسیدم که EA در گیم پلی یه قدم دیگه نسبت به کونامی به جلو برداشته
در حالی که کونامی در گرافیک یه قدم ازEA جلوتر رفته
Pes=7.6/10---Fifa=8.6/10
این مقایسه رو من نکردم بلکه از یکی از اعضای معتبر فروم EA هستش
محتوای مخفی: مشاهده
یکی از دوستان زحمتش رو بکشه...البته بیشترش واضحه!
دمو رو تو XBOX 360 بازی کرده.
منتظریم.پیشاپیش ممنون.![]()
اقا کسی می دونه برای pes10 دموش امشب روی w3 کدوم گروه افلاین می ذاره؟!
تاپیک رو استاد کردین بابا !!
![]()
Last edited by djmd; 17-09-2009 at 19:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)