تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 314 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

داره خودمونی میشه ritzdvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خداراشکر کوکی من یکبارهم هنگ نکرده.

2. 2 کاربر از ritzdvb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mfani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اینا رو بیخیال!

صفحات قبل رو ببین و نظر بده که من اینو بخرم یا GW300 رو!

چون من برتری در کوکی نمیبینم!

اگه دوربینش واقعا 3 بود یه چیزی...

میدونی مشکل من چیه؟

از هر کی میپرسم میگه برای مسیج زدن با لمسی اعصابت خورد میشه!
    خدا رو شکر با Black Berry و گوشی های این سبک کمکی کار کردم
    فقط یه چیز می گم
    lol
    وقتی گوشیو بگیری دستت صفحه Wide اش رو ببینی حالت
    نظر من اینه یه گوشی فول تاچ با یه کیبورد افقی از تو دلش بگیر مثل N97
    اخه اس ام اس دادن با گوشی های تاچ بدون کیبورد مثل 5800 کوکی جت و ... کار هر کسی نیست و آدم دیوانه می شود

4. 3 کاربر از mfani2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شرمنده ها دادا! ولی من اگه در حد ان 97 میخواستم پول بدم! اصلا سراغ تاپیک کوکی میاومدم به نظرت!؟؟

6. 3 کاربر از softcenter1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چند تا از نظرات دوستان در سایت جی اس ام:

سلام.بالاخره موفق شدم این گوشی رو بفروشم.برای خودم 125000 تومن تموم شده بود با رم 4 گیگ به یکی از آشنا ها فروختم 75000 تومن این یعنی 50000 تومن ضرر خالص 2 توصیه مهم برای دوستان دارم: 1-اگه هنوز این گوشی رو نخریدید و قصد خریدن این گوشی رو دارید هیچ وقت این حماقت رو نکنید چون آخرش مثل من میشید. 2-اگر این گوشی رو دارید و هنوز نفروختید توصیه میکنم ازش زیاد کار نکشید و کار سنگین ازش نخواهید و در آخر اگر در هنگام انجام کاری گوشی زیادی معطل کرد سریع دکمه ی قرمز را بزنید چون اگه نزنید گوشی به احتمال زیاد خاومش میکنه و به احتمال زیاد دیگه بالا نمیاد(تجربه شخصی خودم) موفق باشید........................................ ........

وسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در 04/06/1389
    سلام من آذر این گوشی رو خریدم و همونطور كه Viroos گفته بود امنیت نداره!!!الان میخوام اینو 60 تومن بفروشم و K970 بخرم!!!

توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در 24/05/1389
    من به خاطر اینکه این نظر رو بذارم، توی سایت عضو شدم! من این گوشی رو دارم و خیلی پشیمونم که خریدمش! گوشی به لحاظ باطری و آنتن حرف نداره... تاچش هم خوبه اما سامسونگ تاچ های بهتری داره مثل استار. برنامه هم میخوره اما!... تعداد محدودی برنامه روش نصب میشه تقریبا 10 تا! و بعضی مواقع میگه بیشترین مقدار برنامه تکمیل شده( و مثلا اجازه نمیده شما اس ام اس بنویسید!) مغزش فوق العاده کنده و موقع ارسال بلوتوث اصلا نباید بهش دست بزنی خیلی از mp3 ها و فیلم ها رو نمیخونه! دوربینش هم بد نیست، اما باید برید توی setting و white balance رو تغییر بدید تا نورش تنظیم بشه اما هر دفعه باید این کار رو بکنید! موقع فروش هم قیمتش نصف میشه و هر روز هم قیمتش داره میاد پایین هر کی سوالی داشت بپرسه من جواب میدم

توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در 23/05/1389
    با سلام خدمت دوستان.من حدود یک ماه قبل این گوشی رو خریدم، k800به علاوه 25000 تومن به طرف دادم تا kp500 رو بگیرم دو سه روز اول خوب بود اما وقتی رم 4gb بهش انداختم و عکس و فیلم و بازی و برتامه ریختم قاطی کرد و دادم به بیرون تا فلش کنه حسابی ازش دلزده شدم الان هم که میخام بفروشمش یا میخان بزخری کنن یا اصلا نمیخرن خلاصه این داستان برای این بود که شما اشتباه من رو نکنید...من اول سامسونگ e250 خریدم که اصلا برنامه و بازی نمی خورد ، بعد k800 خریدم که روز اول فلش شد و دو بار دیگر هم فلش شد در آخر lg kp500 خریدم که اینجوری شد و در نهایت به نظر من فقط و فقط nokia خوبه.

< چند تا نطر مثبت:

من از یکی دسته 2 خریدم طرف خیلی ازش ناراضی بود خودش یه k850دسته 2 خرید ولی گوشی ال جی بد نیست من خوشم اومد صدای هندزفیریش میترکونه دوربینش جدا 3 تو کامبیوتر یه خورده دونه درشته صفحش اما قابل قبوله صفحه کیبورد مجازیش نقاشیش انتنش عالیه تو این قیمت بهترینه از طبقه 6 علاالدین بخرید رم اصلی بندازید توش

توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در 08/06/1389
    این گوشی «نسبت به قیمتش» عالیه. شماها باید همون اپل و سونی اریکسون بخرید. ها ها ها ها ها

من این گوشی رو 6 ماه پیش داشتم . واقعا خوبه. مخصوصا صفحه لمسیش که خیلی خوب عمل میکنه. تنها ایرادش اینه که تم نمیخوره

لینک:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by softcenter1; 09-09-2010 at 04:15.

8. 3 کاربر از softcenter1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رفیق به نظر من نگیر اس ام اس دادنش خیلی سخته نرم افزارم که نمیشه زیاد روش نصب کرد
    اگه بتونی از یکی از فامیلات واسه 2 روز بگیری خود به خود نظرت عوض میشه

10. 2 کاربر از mohamad h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

رفیق به نظر من نگیر اس ام اس دادنش خیلی سخته نرم افزارم که نمیشه زیاد روش نصب کرد
    اگه بتونی از یکی از فامیلات واسه 2 روز بگیری خود به خود نظرت عوض میشه
    حالا شما ميخواي چي بگيري؟

12. این کاربر از S_ALI_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آره.پشیمون شدم.

نمیخرم.

قراره کوکی 'gig بیاد عکس پایین.....به نظرم در این زمان ارزش نداره کوکی معمولی بگیره کسی.به نظر میاد ورژن های بعدیش به غیر از fresh بهتر باشن!

اگه بخوام لمسی بگیرم 5230 نوکیا میگیرم نهایت 30 تومن از این گرون تره!

14. 2 کاربر از softcenter1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

5230 واقعا گوشيه خوبيه از لحاظ نرم افزاري. ولي دوربينش خيلي نااميد كننده هستا. منو رو كه ديگه نگو

16. این کاربر از S_ALI_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خدا رو شکر با Black Berry و گوشی های این سبک کمکی کار کردم
    فقط یه چیز می گم
    lol
    وقتی گوشیو بگیری دستت صفحه Wide اش رو ببینی حالت
    نظر من اینه یه گوشی فول تاچ با یه کیبورد افقی از تو دلش بگیر مثل N97
    اخه اس ام اس دادن با گوشی های تاچ بدون کیبورد مثل 5800 کوکی جت و ... کار هر کسی نیست و آدم دیوانه می شود

تنها گوشی اینجوری با قیمت پایین اینه:

که صفحش کوچیکه!

---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------

5230 واقعا گوشيه خوبيه از لحاظ نرم افزاري. ولي دوربينش خيلي نااميد كننده هستا. منو رو كه ديگه نگو
    گوشی حدود 150 هست که عیبی نداشته باشه؟

نه!

گوشی حدود 150 هست که دوربینش رضایت بخش باشه؟

نه!

همشون یه عیبی دارن!

گوشی بی عیب یا کم عیب! بالای 200 تومن!

18. 3 کاربر از softcenter1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

درسته ولي وقتي توي اين رنج قيمت گوشي ميخري بايد ببيني چي ميخواي از گوشي. دوربين يا سيستم عامل يا رابط كاربري يا صدا يا ...

20. این کاربر از S_ALI_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •