در چه زمينه اي كاراييش بيشتر بشه؟
نرو طرف اين كوك . يه هو ميبيني گوشيت ديگه روشن نميشه مثل من.(البته مايكروتل نجاتم داد)
برنامه ها كه فكر نكنم سايز بندي باشه ولي خب تمها و هوم اسكرين و بازيها اگه wqvga باشه خيلي بهتره.
در چه زمينه اي كاراييش بيشتر بشه؟
نرو طرف اين كوك . يه هو ميبيني گوشيت ديگه روشن نميشه مثل من.(البته مايكروتل نجاتم داد)
برنامه ها كه فكر نكنم سايز بندي باشه ولي خب تمها و هوم اسكرين و بازيها اگه wqvga باشه خيلي بهتره.
لطفا بذارید بحث منطقی و علمی باشه... اینطوری ایشون بهش بر میخوره و میره از تاپیک و اگه اینکار ادامه پیدا کنه اینجا پر میشه از طرفدارای امنیا و هی خودمون میگیم و خودمون تایید میکنیم که پسندیده نیست.... سپاسگذارم
1- اکثر پاکت ها اینطوری هستن ولی میشه صفحه رو دید من زیر نور مستقیم آفتاب اونم ظهر و توی سمنان همین دیروز با گوشی کار میکردم.. روشنایی صفحه رو زیر 50 گذاشته بودم تازه... ولی کیفیت پایینه دیگه
2-بسیار ضعیفو کی گفته.. حرفتون سند نداره حالا یکی یه چی گفته واسه خودش
3-نه
4- مطمئن باش این پاکت بهترین پاکت نیست من خودم از 100 بهش بین 60 تا 70 میدم...
اساتید اینجا نظر دادن، بنده هم بگم:
1. در مورد تاچ اسکرین نور کافی نیست، اما اینطور نیست که نشه دید. خود من یکم گوشی را با زاویه تر میگیرم دستم توی آفتاب (تو مایه های 90 درجه) و واضح میشه همه چیز را دید.
2. آنتن دهی گوشی هیچ مشکلی نداره. من حدود 3 هفته پیش کوه کرکس بودم (نزدیک کاشان). بالای کوه انواع گوشی ها دست بچه ها بود (سونی اریکسون، نوکیای خائن (!)، ال جی، و سامسونگ). امنیا به جد میگم از همه بهتر خط می داد.
3. در مورد حساسیت تاچ اسکرین اصلا و ابدا قبول ندارم. این مورد دقیقا نقطه برتری امنیا نسبت به سونی و اچ تی سی هست (من با هر دو کار کردم) (هر چند عمرا به پای آیفون نمیرسه). در شرایطی که با دو گوشی دیگه کار کردن بدون قلم نوعی شکنجه است، امنیا عملا تنها پاکت پی سی هست که اصولا نیاز چندانی به قلم نداره و دقیقا به همین دلیل هست که قلم روی خود گوشی نیست. من به شخصه به جز روز اول دیگه حتی یک بار هم از قلم استفاده نکردم.
تنها مشکل در این بین کلید ها و آیکونهای بیش از حد کوچک توی بخشهایی مثل تنظیمات هست که در واقع مشکل ویندوز موبایل هست نه امنیا. سامسونگ یه جاهایی سعی کرده مشکل را حل کنه. حتی میبینیم که مثلا برای تنظیم ساعت عملا میشه از دو طریق عمل کرد. یکی از طریق منوهایی که سامسونگ ساخته و عالی هستند و یکی خود ویندوز موبایل که افتضاحه. همین طور پلیرها.
البته همه این مشکلات انصافا در omnia II حل شده و اگه خدا بخواد انگار یه ppc بی عیب و کامل را واسه اولین بار میریم که داشته باشیم.
شاد باشید و سبز!
سلام بچها من خیلی وقته با شمام ولی عادت به پست دادن ندارم .می خوام خیلی رک باهاتون حرف بزنم اومنیا بهترین پی پی سی در محدوده قیمتی خودشه .رقیباش یا گرونن یا کم میارن اگه مخالفین بگین و اکه پولتون بیشتره حتما اومنیا 2 بگیرین.من تا دو سه روز دیگه یه 16 گیگشو میگیرم واقعا تو محدوده قیمتی خودش بهترینه و منم بیشتر پول ندارم که یکی بهتر بگیرم .تنها مشکلی که من دارم پیدا کردن فارسی ساز و فرم ویر و رام هست و مهمتر از اون نحوه ی نصبشون .اگه کسی از شما دوستان حرفه ای که گوشیشون تو بهترین جدیدترین حالت (فرم ویر ) هست منو راهنمایی کنه که نرم افزارها و درایور های گوشیمو از صفر کیلومتر به حرفه ای وجدیدترین تبدیل کنم منم بهش قول میدم هر کمکی که بخواد از لحاظ پیدا کردن نرم برنامهای مختلف (چون من ADSL دارم )بهش بکنم .کلا از هر لحاظ بگه کمکش میکنم. من فلا گوشی رو نخریدم ولی هر کس کمک میکنه از الان بگه و اگه کمکی میخواد از همین الان من در خدمتم..... یا علی ...
ورژنی که لندسکیپ ساپورت کنه نداره ؟
شما گوشی رو بگیر مطمئن باش مشکلی از این لحاظ نخواهی داشت .اگر هم شک دارید چند صفحه از همین تاپیک رو بخون تا مطمئن بشی و با خیال راحت گوشی رو بخری.
داستان این چیه ؟
جاسجم خودم یه بار تو کافی نت داشتم رام عوض می کردم یهو پی سی هنگ کرد !
من دیگه تا رسیدم خونه مردم و زنده شدم (البته اون موقع 470 تومن بود)
رسیدم روشن کردم (SPL منو نجات داد) اس پی ال (صفحه 3 رنگ) بالا اومد یهو دیدم کامپیوتر شناختش !
رام رو نصب کردم تمام !![]()
چطور میشه بفهمم که به ال سی دی امنیام تا الان فشاری وارد شده یا نه؟؟؟؟ واسم مهمه
Last edited by Amin.M.1986; 15-07-2009 at 06:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)