تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 381 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آقا بهترین تنظیمات رو برای گوشی می تونید بگید ؟ مثلا چه کارایی کنیم که کاراییش بیشتر بشه ، یک چیز تو مایه های همین ترفند های ریجستری ...
    من این مین مموریش کمه یکم می خوام زیادش کنم . برم تو کار رام های کوک شده فضای بیشتری میده ؟
    من برای گوشی برنامه ها و ... رو با چه سایزی دانلود کنم ؟ WQVGA یا ... ؟
    در چه زمينه اي كاراييش بيشتر بشه؟
    نرو طرف اين كوك . يه هو ميبيني گوشيت ديگه روشن نميشه مثل من.(البته مايكروتل نجاتم داد)
    برنامه ها كه فكر نكنم سايز بندي باشه ولي خب تمها و هوم اسكرين و بازيها اگه wqvga باشه خيلي بهتره.

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

درست شنيدي... وقتي ميري زير نور آفتاب توچ اسكرين و lcd كاملا" خاموش ميشه.!
    اصلا" اين گوشي هيچ كجا آنتن نداره فقط بالاي كوه.!
    در صورتي با توچ اسكرين راحتي كه يه چكش كنار دستت باشه وگرنه با دست اصلا" كار نميكنه!
    یه لحظه پستشو خوندم میخواستم همینطور جوابش بدم
    لطفا بذارید بحث منطقی و علمی باشه... اینطوری ایشون بهش بر میخوره و میره از تاپیک و اگه اینکار ادامه پیدا کنه اینجا پر میشه از طرفدارای امنیا و هی خودمون میگیم و خودمون تایید میکنیم که پسندیده نیست.... سپاسگذارم

3. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

دوستان چند مشکله دیگه هم در مورد این گوشی شنیدم. تا چه حد این مشکلات در استفاده از این گوش تاثیر داره؟ ۱. صفحهٔ توچسکرینش زیر نور آفتاب اصلا معلوم نیست. ۲. انتن بسیار ضعیف نسبت به گوشیهی دیگر. ۳. توچ سکرین ضعیفی داره و کار کردن باهاش خیلی‌ راحت نیست. ۴. قلمش که جدا هست برای شما مشکل ایجاد کرده؟
    1- اکثر پاکت ها اینطوری هستن ولی میشه صفحه رو دید من زیر نور مستقیم آفتاب اونم ظهر و توی سمنان همین دیروز با گوشی کار میکردم.. روشنایی صفحه رو زیر 50 گذاشته بودم تازه... ولی کیفیت پایینه دیگه
    2-بسیار ضعیفو کی گفته.. حرفتون سند نداره حالا یکی یه چی گفته واسه خودش
    3-نه
    4- مطمئن باش این پاکت بهترین پاکت نیست من خودم از 100 بهش بین 60 تا 70 میدم...

5. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pinkishmilad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان چند مشکله دیگه هم در مورد این گوشی شنیدم. تا چه حد این مشکلات در استفاده از این گوش تاثیر داره؟ ۱. صفحهٔ توچسکرینش زیر نور آفتاب اصلا معلوم نیست. ۲. انتن بسیار ضعیف نسبت به گوشیهی دیگر. ۳. توچ سکرین ضعیفی داره و کار کردن باهاش خیلی‌ راحت نیست. ۴. قلمش که جدا هست برای شما مشکل ایجاد کرده؟
    اساتید اینجا نظر دادن، بنده هم بگم:
    1. در مورد تاچ اسکرین نور کافی نیست، اما اینطور نیست که نشه دید. خود من یکم گوشی را با زاویه تر میگیرم دستم توی آفتاب (تو مایه های 90 درجه) و واضح میشه همه چیز را دید.
    2. آنتن دهی گوشی هیچ مشکلی نداره. من حدود 3 هفته پیش کوه کرکس بودم (نزدیک کاشان). بالای کوه انواع گوشی ها دست بچه ها بود (سونی اریکسون، نوکیای خائن (!)، ال جی، و سامسونگ). امنیا به جد میگم از همه بهتر خط می داد.
    3. در مورد حساسیت تاچ اسکرین اصلا و ابدا قبول ندارم. این مورد دقیقا نقطه برتری امنیا نسبت به سونی و اچ تی سی هست (من با هر دو کار کردم) (هر چند عمرا به پای آیفون نمیرسه). در شرایطی که با دو گوشی دیگه کار کردن بدون قلم نوعی شکنجه است، امنیا عملا تنها پاکت پی سی هست که اصولا نیاز چندانی به قلم نداره و دقیقا به همین دلیل هست که قلم روی خود گوشی نیست. من به شخصه به جز روز اول دیگه حتی یک بار هم از قلم استفاده نکردم.
    تنها مشکل در این بین کلید ها و آیکونهای بیش از حد کوچک توی بخشهایی مثل تنظیمات هست که در واقع مشکل ویندوز موبایل هست نه امنیا. سامسونگ یه جاهایی سعی کرده مشکل را حل کنه. حتی میبینیم که مثلا برای تنظیم ساعت عملا میشه از دو طریق عمل کرد. یکی از طریق منوهایی که سامسونگ ساخته و عالی هستند و یکی خود ویندوز موبایل که افتضاحه. همین طور پلیرها.
    البته همه این مشکلات انصافا در omnia II حل شده و اگه خدا بخواد انگار یه ppc بی عیب و کامل را واسه اولین بار میریم که داشته باشیم.

شاد باشید و سبز!

7. 3 کاربر از pinkishmilad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

سلام بچها من خیلی وقته با شمام ولی عادت به پست دادن ندارم .می خوام خیلی رک باهاتون حرف بزنم اومنیا بهترین پی پی سی در محدوده قیمتی خودشه .رقیباش یا گرونن یا کم میارن اگه مخالفین بگین و اکه پولتون بیشتره حتما اومنیا 2 بگیرین.من تا دو سه روز دیگه یه 16 گیگشو میگیرم واقعا تو محدوده قیمتی خودش بهترینه و منم بیشتر پول ندارم که یکی بهتر بگیرم .تنها مشکلی که من دارم پیدا کردن فارسی ساز و فرم ویر و رام هست و مهمتر از اون نحوه ی نصبشون .اگه کسی از شما دوستان حرفه ای که گوشیشون تو بهترین جدیدترین حالت (فرم ویر ) هست منو راهنمایی کنه که نرم افزارها و درایور های گوشیمو از صفر کیلومتر به حرفه ای وجدیدترین تبدیل کنم منم بهش قول میدم هر کمکی که بخواد از لحاظ پیدا کردن نرم برنامهای مختلف (چون من ADSL دارم )بهش بکنم .کلا از هر لحاظ بگه کمکش میکنم. من فلا گوشی رو نخریدم ولی هر کس کمک میکنه از الان بگه و اگه کمکی میخواد از همین الان من در خدمتم. .... یا علی ...

9. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

نصب تاچ فلو روی امنیا بدون تغییر رام
    اول از همه دوستان اگه تکراریه ببخشین اما حس کردم جاش توی تاپیک خالیه و ممکنه بعضیا دوست داشته باشن.
    می خوام طریقه نصب تاچ فلو رو روی امنیا بدون نیاز به تقییر رام براتون توضیح بدم ، البته اینم بگم که نصب تاچ فلو مشکلاتی هم داره ، چون برای سامسونگ طراحی نشده ، مثلاً حافظه گوشی کم می شه ، حالت لند اسکیپ نمیشه ازش استفاده کرد و... و البته این مدل نصب تاچ فلو هم به حالت استفاده از رام تاچ فلو دار برتریهایی نظیر قابلیت استفاده از تاچ فلو و سامسونگ ویدگت فقط با تعویض یک تیک و از بین نرفتن برنامه های خود سامسونگ و عدم محدودیت به یک رام خاص (روی همه رامها اجرا می شه)و... اما به هر حال برای تنوع و تجربه تاچ فلو خوبه و قابل استفادست.
    قبل از هر کاری بک آپ تهیه کنید که اگه جایی به مشکل برخوردید یا پشیمون شدید به راحتی بتونین برگردین ، البته این کار هیچ خطری برای گوشی مثل Death شدن و ... نداره.
    خب اول از همه این فایل 14MB رو دانلود می کنید که یه فایل زیپ شدست که حاوی 13 فایل .cab و چند فایل دیگست که بهتون می گم چیکارشون کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1- خب اول از همه بهتره هارد ریست کنید ، اگر هم نکردید خیلی مهم نیست، فقط توی حافظه گوشیتون(نه حافظه جانبی) حدود 30 MB باید فضای خالی داشته باشید ، چون همه برنامه ها باید رو حافظه خود گوشی نصب بشن.
    2- درون فایل دانلود شده ، یک پوشه هست به اسم Files ، توی این فولدر دو فایل به نامهای DiamondQVGA.tsk و Hh_fw_background.png هست ، که این دو رو درون پوشه MyDucument توی گوشی کپی می کنید.
    3- به قسمت setting سپس Today رفته و از بین تمها ، تم DiamondQVGA رو انتخاب می کنید.
    4- فایل Hh_fw_background.png رو که انتقال دادین ، باز کرده و به عنوان wallpaper انتخاب می کنید (اگر هم نمی خواید از والپیپر خود تاچفلو استفاده کنید ، می تونید هر تصویری دوست دارید انتخاب کنید ، یا اصلاً تغییر ندید) 
    5- دوباره به قسمت Today رفته و از قسمت Items تمام تیکها را برداشته و آیتمها را غیر فعال کنید (مثلاً تیک Samsung Widgwt را بردارید)
    6- به پوشه دانلود شده بروید و فایل 1.Manila2D_1.00_1819.2926.CAB را روی خود گوشی نصب کنید.
    7- دوباره به قسمت Today رفته از قسمت Items گزینه Touch FLO را غیر فعال کنید.

8- بهتره که یه سافت ریست انجام بشه.
    9- باز به پوشه دانلود شده رفته و اینبار فایل 2.Manilla2D_HTC_Patch.CAB را باز روی خود گوشی نصب کنید.
    10- باز سافت ریست کنید.
    11- حالا به پوشه دانلود شده بروید و فایلهای 3 تا 13 را روی خود گوشی نصب کنید ، بجز مواردی که در زیر گفته شده:

مواردی که نیاز به نصب آنها نیست :

04.Album_Video_fix.cab (اجرا نمی شود)
    11.YouTubeQVGA 1_5_1819_1531.cab (اجرا نمی شود)
    05.Task_Manager_2.1_34837.5.cab
    08.Audio_Booster.cab (اجرا نمی شود)
    09.Fullscreen_Player_1_05_080828_0.cab
    این قسمت هم نیازی نیست روی گوشی نصب شود و می توان آنرا روی حافظه جانبی نصب کرد :
    12.GoogleMaps_compressed.CAB

12- خب حالا می مونه آخرین مرحله ، در این قسمت باید باز به پوشه Files از قسمت دانلود شده بروید و فایلهای ._HTCHomeSttings.xml وHTCHomeSttings.xmlو hh_fw_background.png را به پوشه Windows درون گوشی منتقل کنید.
    13- در این مرحلم بهتره یه سافت ریست انجام بشه.
    14- حالا باز به قسمت Today و تب Items بروید و تیک گزینه Touch FLO رو بزنید و ok کنید تا فعال بشه ، الان هم می تونید تاچ فلو رو روی گوشیتون تجربه کنید.
    اینم چند تا اسکرین شات از تاچ فلو روی امنیا :

ورژنی که لندسکیپ ساپورت کنه نداره ؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام بچها من خیلی وقته با شمام ولی عادت به پست دادن ندارم .می خوام خیلی رک باهاتون حرف بزنم اومنیا بهترین پی پی سی در محدوده قیمتی خودشه .رقیباش یا گرونن یا کم میارن اگه مخالفین بگین و اکه پولتون بیشتره حتما اومنیا 2 بگیرین.من تا دو سه روز دیگه یه 16 گیگشو میگیرم واقعا تو محدوده قیمتی خودش بهترینه و منم بیشتر پول ندارم که یکی بهتر بگیرم .تنها مشکلی که من دارم پیدا کردن فارسی ساز و فرم ویر و رام هست و مهمتر از اون نحوه ی نصبشون .اگه کسی از شما دوستان حرفه ای که گوشیشون تو بهترین جدیدترین حالت (فرم ویر ) هست منو راهنمایی کنه که نرم افزارها و درایور های گوشیمو از صفر کیلومتر به حرفه ای وجدیدترین تبدیل کنم منم بهش قول میدم هر کمکی که بخواد از لحاظ پیدا کردن نرم برنامهای مختلف (چون من ADSL دارم )بهش بکنم .کلا از هر لحاظ بگه کمکش میکنم. من فلا گوشی رو نخریدم ولی هر کس کمک میکنه از الان بگه و اگه کمکی میخواد از همین الان من در خدمتم. .... یا علی ...

شما گوشی رو بگیر مطمئن باش مشکلی از این لحاظ نخواهی داشت .اگر هم شک دارید چند صفحه از همین تاپیک رو بخون تا مطمئن بشی و با خیال راحت گوشی رو بخری.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

13

در چه زمينه اي كاراييش بيشتر بشه؟
    نرو طرف اين كوك . يه هو ميبيني گوشيت ديگه روشن نميشه مثل من.(البته مايكروتل نجاتم داد)
    داستان این چیه ؟

جاسجم خودم یه بار تو کافی نت داشتم رام عوض می کردم یهو پی سی هنگ کرد !
    من دیگه تا رسیدم خونه مردم و زنده شدم (البته اون موقع 470 تومن بود)
    رسیدم روشن کردم (SPL منو نجات داد) اس پی ال (صفحه 3 رنگ) بالا اومد یهو دیدم کامپیوتر شناختش !
    رام رو نصب کردم تمام !

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض فوری فوری

چطور میشه بفهمم که به ال سی دی امنیام تا الان فشاری وارد شده یا نه؟؟؟؟ واسم مهمه
    Last edited by Amin.M.1986; 15-07-2009 at 06:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •