اذیت نیست راهنمایی هستش برای اینکه بعدا به مشکل نخروی مارک دیگه بعد asus مارک d-link هستش که مدل t522 یکی از بهترین مدل هاست ولی شاتل میگه ما پشتیبانیش نمیکننیم و از این حرف ها ولی مثل اینکه چند تا از بچه ها دارن و هیچ مشکلی ندارن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اذیت نیست راهنمایی هستش برای اینکه بعدا به مشکل نخروی مارک دیگه بعد asus مارک d-link هستش که مدل t522 یکی از بهترین مدل هاست ولی شاتل میگه ما پشتیبانیش نمیکننیم و از این حرف ها ولی مثل اینکه چند تا از بچه ها دارن و هیچ مشکلی ندارن
نه منظورم اذیت نبود .....
ببین تصمیم گرفتم فردا بیام تهران ، شما یا کسه دیگه یه آدرسه دقیق بگید ، که برم اونجا و بخرم و خلاص بشم ....
اگه میشه چندجا رو بگید که اگه نداشتن ، ضایع نشم
یه پاساژ بین انقلاب و ولیعصر(فکر کنم) بود که سخت افزار زیاد داشت ، tp link و dlink خیلی داشت ..... اونجا نداره ؟
در ضمن قیمت دقیقش چیه ؟ یکی میگفت 44 - 46 - 65 - 55 ......
در ضمن قبلا چند نفر آدرس دادن ولی نتونستم برم ... ولی فردا حتما میخوام بیام ......
شاید بخوام یه مادربردم بگیرم .... اگه احیانا اونجایی که معرفی میکنید ، سخت افزار میفروشه بهم بگید ....
فقط توروخدا آدرس رو درس بگید ... اگه نزدیکه انقلاب باشه که عالی میشه .....
خیلی خیلی ممنون
مخلص همتون ... (چه باحال هم قافیه شد)
پاساز ایران برو طبقه زیر همکف
ادرس: پایین تر از میدان ولیعصیر نرسیده به خیابان طالقانی پاساژ ایران
===
بازار رضا
آدرس:میدان ولیعصر-خیابان ولیعصر-تقاطع چهار راه ولیعصر(آزادی)-پاساژ رضا
===
اول برو پاساژ ایران 100% گیرت میاد من خودم از اونجا گرفتم 44500 حالا بگرید و یکم چونه بزنی گیرت میاد همین قیمت ولی معمولا 46 میدن![]()
سلام،
من مدت کوتاهی است که از شاتل استفاده میکنم. (eco 512) سرعتم در ابتدا خوب بود (با speednet 480 کیلوبیت و پینگ 50 ms و با download manager هم حدود 60 کیلوبایت ) اما 2-3 روزه سرعت شدید اومده پایین ( البته با یک مقدار نوسان) به طوری که پینگ بشتر از 500 میلی ثانیه است و speednet سرعت در 180-200 کیلوبیت رو نشون میده اما download manager همچنان با سرعت خوبی در ( خدود همون 60) دانلود میکنه!!!! به طور کلی سرعت browse خیلی کم شده و در باز کردن gmail هم مشکل داره! با شاتل هم تماس گرفتم میگه خطت نویز داره ، ولی اولا چطور میشه یک دفعه خط نویز پیدا کرده باشه؟ ثانیا چرا بعضی ساعت ها سرعت دانلود و حتی تا خد زیادی ping خوب میشه! و ثالثا چرا سرعت ping کلا پایینه اما دانلود نسبتا خوبه؟ کسی تا حالا با این مشکل برخورده؟؟؟
ممنون
امروز روز آخر اکانت منه.
وقتی اومدم وارد سایت بشم
یه صفحهای اومد گفت که «شما یک پیغام از طرف مدیریت دارین» خلاصه وارد حساب کاربریم شدم و نوشته بود که باید پول رو پرداخت کنی و... بعدش هم یه لینک بود روش کلیک کردم و مودم را خاموش و روشن و الان دارم استفاده میکنم
میخوام ببینم تا کی اکانتم فعال میمونه
----------------------
راستی بچهةا به نظرتون من مودمم را عوض کنم؟ (بیلیون دارم تو فکرم افتاده برم ایسوز بخرم)
البته الان که اصلا از لحاظ مالی شرایط خوبی ندارم ولی میخوام بدونم نظر شماها چیست؟
مهدی جان خوب اگه راضی هستی برای چی میخوای بری عوض کنی
شما که داری از شاتل سرویس میگیری شاتل هم که با این مودم سازگاره دلیل نداره بری عوضش کنی
بیلیون هم مودم خیلی خوبیه و جواب پس داده به نظر من اینکار رو نکن چون همین که داری داره کارت رو راه میندازه![]()
بعضی از اوقات به خاطر اینکه ساعت اوج ترافیکه و همه میان تو نت شلوغ میشه و سرعت میاد پایین و نوسان پیدا میکنه ولی در کل سرعت دانلود همیشه خوب بوده
شما هم بعید میدونم از نویز باشه چون میگی تو دانلود با idm سرعت رو خوب نشون میده
در ضمن به نتیجه های speedtest اصلا توجه نکن تست های بی اعتباری هستند و قابل قبول نیستند![]()
اگه اين asus را خريدين قيمتشا حتما بگين
ممنون
حداقل قیمت موجود که من گیر اوردم 44500 بوده نمیدونم کس دیگه ای کمتر ازمن قیمت داره یا نه![]()
آره خوب بیلیون واسه شاتل خیلی خوب جواب میده..
گفتم واسه روزمبادا اینکارو کنم که اگه خدایی نکرده شاتل خواست اذیت کنه از بابت مودم خیالم راحت باشه اگه خواستم شرکتم رو عوض کنم(فعلا که از شاتل خیلی راضی هستم و به هیچ قیمتی حاضر نیستم از دستش بدم)
این دیگه جاش اینجا نبود....
تو تاپیک مربوط به مودم مطرح میکردین
هم اکنون 46 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 46 مهمان)