حرف شما درست ولی وقتی اصلا داخل لینوکس نمیره فایل رو چه جوری اونجا بریزم ؟
فکر کنم باید یه کمی بیشتر راهنمایی کنی .
حرف شما درست ولی وقتی اصلا داخل لینوکس نمیره فایل رو چه جوری اونجا بریزم ؟
فکر کنم باید یه کمی بیشتر راهنمایی کنی .
یعنی با اوبونتو ۸.۱۰ در حالت LiveCD بوت نمیشه ؟ اگر بوت نمیشه فکر کنم با اوبونتو ۹.۰۴ مشکلی در حالت لیو نداشته باشه ! بعد از اینکه اوبونتو رو نصب کردید , اگر سیستمتون بوت نمیشه, باید با livecd سیستم رو بوت کنید تا به همه ی پارتیشن ها از جمله پارتیشن اوبونتو دسترسی داشته باشید. درایوری که دانلود کردید رو در پارتیشنی که اوبونتو در آن نصب هست کپی کنید. سیستم رو ریست کنید و در حالت recover mode بوت کنید. در حالت ترمینال با دستور cd به مسیری که فایل درایور هست برید و دستور زیر رو اجرا کنید:
*در ترمینال حرف اول فایل رو ( با توجه به بزرگ و کوچک بودن ) تایپ کنید و کلید Tab رو دو بار بزنید تا اسم فایل کامل بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* بعد از نصب درایور مطمئنا مشکل بوت حل میشه.
دوستان الان میخوام اوبونتو رو دوباره نصب کنم.ولی کلی update کردم.چه جوری میتونم Copy بگیرم ازشون
+ این حرف p فارسی کجا هست؟
با دستور زیر میتونید از کل پکیج های دانلود شده و لیست مخازن بکاپ بگیرید:
نتیجه ی اجرای دستور بالا میشه یک فایل با نام apt.tgz در فولدر home .... !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از نصب مجدد اوبونتو , این فایل رو مجددا در پوشه ی خانگی قرار دهید و دستور زیر را اجرا کنید:
* حرف پ در لینوکس کلید M هست !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم فایلی که ساخت 32 مگ شد.من 154 مگ اپدیت کردم.فکر هم نمی کنم اینقدر فشرده کرده باشه.
در ضمن من پارتشن /usr هم دارم.ربطی به اون نداره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali zi zeperto; 21-09-2009 at 20:24.
سلام.
به نظر شما بهترین سرور اپدیت اوبونتو برای ایران که هم استاندارد باشه هم سرعتش خوب باشه چیه؟
+ من الان دسکتاپ سه بعدیم فعاله.ولی چه جوری باید ازش استفاده کنم؟چه دکمه ای رو باید بزنم؟
من میزارم روی main server حالا شاید بهتر هم باشه چیزی...
من تازه اونونتو نصب کردم درکنار ویندوز.
الان وقتی سیستم رو روشن میکنم. یه صفحه میاد که می تنم ویندوز یا لینوکس رو انتخاب بکنم. الان اوبونتو انتخاب اول هست که بعد از اتمام تایمر خودکار وارد اوبونتو میشه. ولی من میخوام ویندوز انتخاب اول باشه که اگه تایمر تموم شد خودکار وارد ویندوز بشه. لطفا راهنمایی کنید.
این صفه رو بخون.کامل راهنمایی کرده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)