بچه ها یه سوالی داشتم
توی کتاب تست فیزیک پایه گاج توی قسمت فیزیک 2 از فصلای 2(حرکت شناسی) و 3(دینامیک) و4 (کار و انرژی) هیچ تستی
نیاورده.... فکر کنم دلیلش اینه که تو فیزیک پیش تکرار شده
این فصلا رو تو فیزیک 2 نباید بخونیم؟
بچه ها یه سوالی داشتم
توی کتاب تست فیزیک پایه گاج توی قسمت فیزیک 2 از فصلای 2(حرکت شناسی) و 3(دینامیک) و4 (کار و انرژی) هیچ تستی
نیاورده.... فکر کنم دلیلش اینه که تو فیزیک پیش تکرار شده
این فصلا رو تو فیزیک 2 نباید بخونیم؟
فصل کارو انرژی که باید بخونی !! فک کنم 1 2 سوال ازش بیاد دقیق نمیدونم
اون 2 تا فصله هم که تو پیش بیشتر در موردش توضیح داده شده ززیاد فرقی نمیکنه...
فیزیک 2 کدوم فصلاش ارزش حذف کردن داره؟
هیچکدوم
چون همه چیز بهم ربط داره و باید خونده بشه !
سنجش توي قبل از عيد (حداقل سال ما) درک مطلب نداشت و فقط توي بعد عيد داشت.
دوستان سلام
کسی فرمول "دلتا پریم" که برای جمله های درجه2 هست رو میدونه چیه و چطوری ازش استفاده میشه؟
علی علی
سلام دوستان عید همگی مبارک
من متاسفانه الان برای تعطیلات نمیتونم برم کتابخونه,تو خونه هم نمیتونم بخونم ایشالله از فردا شروع میکنم
یکی از دوستان درباره ی تایید اطلاعات تو اواخر فروردین گفته بود که من زیاد منظورشون رو متوجه نشدم.اگه توضیح بدین.
دوم اینکه پارسال یعنی حتما باید 100 رشته رو هم انتخاب میکردیم یا اختیاری بود؟؟؟ امسال چطور؟؟
به جای b می نویسی 'b (اووووووه! عجب کاری!)
و 2 / b' = b
و
دلتا پریم هم میشه b به توان 2 منهای a×b
و اون کسره هم میشه » منهای b مثبت و منفی رادیکال دلتا پریم تقسیم بر a
(چقدر زشت شد!)
من گفتم تقریباً و مشکلم سرعت عملهعزیزم همه این کتابا خوب هستن ...
و فک می کنم همه بچه هایی که درصداشون به قول شما خفن ! هستن از همینا استفاده می کنن
شما اگه واقعا مشکلی تو مفاهیم نداری پس هر سوالی که باشه تو هر سطحی میتونی جواب بدی دیگه
یعنی منظورم اینه میتونی بالای 80 یا حتی 100 بیاری !
من یه کتاب کم حجم می خوامتوی اینا فقط گسسته میدونم که خوشخوان تستای سطح بالایی داره تستای گسسته ی خوشخوان در 4 سطح
a,b,c,d طرح شده که میتونی خودت انتخاب کنی چه سطح تستی رو بزنی.....
کتاب کم حجم اگه بخوای می تونی از کتاب آبی استفاده کنی (قلمچی)اما کیفیت فقط تستهای کنکوره دیگه اما اگه تازه شروع کردین به گسسته خوندن از همین کتاب استفاده کنید خلاصه ی نکات هم اول هر بحث هستمن یه کتاب کم حجم می خوام
ولی انصافا خوشخوان یه چیز دیگست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)