ولی بخدا از 5:36 دقیقه پریروز که قطع شد تاحالا من رایگانه رایگانم پشتیبانی هم چک کرد گفت آره گفت اعیاد رایگانه دیگه ندیده بودیم همچین چیزی .......
حالا به نظرت آقا سعید به مدیریت گزارش میکنند و اگه کردند یهو کل این حجمو ازم کم میکنند ؟
ویرایشگه رایگان نیست اما 2 روز بود که من 700 مگ بیشتر استفاده نکردمو خودم خودمو لو دادم
دیشب هم سرعت افتضاح بود کاش امشب خوب باشه چند تا فایل روی سرور یه سایت گذاشتم که امشب 100 ساعتش تموم میشه امیدوارم 700 مگ امشب به ما بده ما اینا رو دانلود کنیم وگرنه 2شبه گذشتمونم از بین میره دانلودش
این قدر این پشتیبانی مزخرفه که اگه میگفتی سرعتم کمه و ...... هیچ وقت کاری نمیکردندا حالا که ما اینو گفتیم واسه پاچه خواریو چاپلوسی پیش مدیر.......
اما 2 تا تجربه:
1- ازین به بعد حواستون همیشه باشه چون شاید برای شما هم اتفاق بیفتد
2- به پشتیبانی خودتونو لو ندیدو بیاد از توی همین تاپیک بپرسید
و یه تجربه خارج از این موضوع اصلا و ابدا دیگه به تست های speedtest اعتماد نکنید چون سرعت من 40 هست اما این سایت سرعت منو 25 میزنه همیشه
و تجربه بعدی اینکه من مطمئنم که ریزکارکرد اینترنت پیشگامان شبا بیشتر ثبت میکنه چون من با گوشی همش دانلود میکنم توی log گوشی از همون لحظه که مودمو روشن میکنم میزنه مثلا 450 مگابایت تا صبح و طی این قدر دقیقه اما ریزکارکرد پیشگامان یه 100 -150 مگی اضافه میزنه البته در ساعات شبانه که رایگانه دلیلی نداره این کارو بکنه اما شاید میخواد بگه خیلی دانلود شبانش خوبه و نوعی کلک باشه