تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 1004 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341391791 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    Last edited by fsh_num7; 30-01-2012 at 08:59.

2. 4 کاربر از fsh_num7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

طی این چند روز وضعیت اینرنت باز مزخرف شده دیگه شبا نمیشه آنلاین شد تا ساعت 12 میشه سرعت ها در حد بایت میاد دیشب برای یه فایل 20 مگابایتی زمان دانلود رو زده بود 299 ساعت ای خاک تو سرشون برادران افغانی هم از ما گذشتن
    الان هم همچین وضعیت خوب نیست دارن رو اعصابم راه میرن شیطونه میگه برم جلوی مکس نت به عنوان اعتراض یه کبریت به خودم بزنم ها

4. 3 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شیطونه میگه برم جلوی مکس نت به عنوان اعتراض یه کبریت به خودم بزنم ها

آخه با یه دونه کبریت آتیش میگیری ؟ میخوام جهت محکم کاری یه 4 لیتری بنزین بیارم بریزم روت تا مطمئن بشم
    فقط قبلش با من هماهنگ کن

جدا از شوخی این وضعیت نت استان خیلی خیلی ناراحت کننده س
    تنها جایی که من نت درست و حسابی دیدم ادارات هستن
    و گرنه کاربرای خونگی شاید 95% شون دچار مشکلات جدی هستن
    الان خود من خیلی وقته که بطور متوسط پینگم با 4.2.2.4 زیر 300 نیومده
    سرعت دانلود هم که ماشاالله داره
    بغیر از 4 -3 نفر کسی از بچه های تاپیک دانلود بالای 200 نداره

6. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

آخه با یه دونه کبریت آتیش میگیری ؟ میخوام جهت محکم کاری یه 4 لیتری بنزین بیارم بریزم روت تا مطمئن بشم
    فقط قبلش با من هماهنگ کن
    حالا محض احتیاط نصف کبریت هم کافیه

جدا از شوخی این وضعیت نت استان خیلی خیلی ناراحت کننده س
    تنها جایی که من نت درست و حسابی دیدم ادارات هستن
    و گرنه کاربرای خونگی شاید 95% شون دچار مشکلات جدی هستن
    الان خود من خیلی وقته که بطور متوسط پینگم با 4.2.2.4 زیر 300 نیومده
    سرعت دانلود هم که ماشاالله داره
    بغیر از 4 -3 نفر کسی از بچه های تاپیک دانلود بالای 200 نداره
    آی گفتی کسی هم رسیدگی نمیکنه اگر با اینا باشه یه فتوا میدن میگن اینترنت حرامه

8. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض

کسی می دونه چرا شبها speedtest.net لود نمیشه ؟؟؟ یا فقط برا من اینطوریه
    سعیدجان کلا شبها از ساعت 12 به بعد شرایطی پیش میاد که سایتا به زور دان میشن اگر هم دان بشن پایین مینویسه با ارور دان شد اینها همش از پایین بودن سرعته . من که چندین شب پیاپی برای تست رفتم اون قسمت فلش سایت اصلا لود نمیشه که دانلود و اپلود رو چک کنه البته با تست هایی که دوستان گذاشته بودن معلوم بود که سرعت نت شمال استان و جنوب استان نسبت به مرکز استان و حومه پایین تره . اینجا اگه بخوای تست بگیری باید قبل از ساعت 12 شب باشه

10. این کاربر از ARAM44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

زنگ زدن مخابرات میگنم خطم خیلی نویز داره هر 5دقیقه قطع میشه پهنای باندمو بیارین پایین....میگه از کجا میدونی نویز داری کدوم قسمت مودم میری که اینارو میدونی......!!!!!
    اخه من به اینا چی بگم خدا

12. 3 کاربر از fsh_num7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سعید داداش حال کن طرف زنگ زد به موبایلم میگه ببخشید همکارامون الان نیستن فردا خططتو اوکی میکنیم نویزشو

عجب!!!!!!!!!!!!!!!

14. 2 کاربر از fsh_num7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

زنگ زدن مخابرات میگنم خطم خیلی نویز داره هر 5دقیقه قطع میشه پهنای باندمو بیارین پایین....میگه از کجا میدونی نویز داری کدوم قسمت مودم میری که اینارو میدونی......!!!!!
    اخه من به اینا چی بگم خدا

دقیقا برای من هم این اتفاق افتاد، جالبه الان 2 ماه میشه هر شب بین ساعت 22:15 الی 23:30 نویز خطم زیاد میشه و پشت سر هم dc دارم

سعید داداش حال کن طرف زنگ زد به موبایلم میگه ببخشید همکارامون الان نیستن فردا خططتو اوکی میکنیم نویزشو

عجب!!!!!!!!!!!!!!!

والا خدا مثل اینکه خیلی دوستت داره که اینطوری کارهات پیش میره نه مثل من

هر تغییری که دادن یه خبر به منم بده تا ببینم واسه من میتونن کاری بکنن یا نه، چون SNR آپ استریم از 8db بیشتر نمیشه

16. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

پینگ مکس نت با گوگل بالای 500
    با یاهو بالای 650
    خراب بدجور

18. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض ارائه پهنای باند 20 مگابیت با آمدن اپراتور چهارم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : وزیر ارتباطات ارائه پهنای باند 20 مگابیت بر ثانیه را مشروط به راه‌اندازی اپراتور چهارم دانست و گفت: قانونی به نام مصادیق محتوای مجرمانه در کشور وجود دارد که تعیین می‌کند امکان دسترسی به چه سایت‌هائی نباید وجود داشته باشد.

رضا تقی پور در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس با اشاره به ارائه پهنای باند 2 مگابیت بر ثانیه برای تماشای شبکه‌های تلویزیونی گفت: هم اکنون به صورت آزمایشی، به تعداد محدودی از مشترکان پهنای باند 2 مگابیت بر ثانیه ارائه شده که می‌توانند از شبکه‌های تلویزیونی استفاده کنند.

* پهنای باند 20 مگابیت بر ثانیه با راه‌اندازی اپراتور چهارم

تقی پور در پاسخ به این سوال که وعده پهنای باند 20 مگابیت بر ثانیه چه شد، گفت: ارائه پهنای باند 20 مگابیت بر ثانیه نیز در برنامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار دارد؛ اما مشکل این بوده که در حرف‌های گذشته، صراحت به زمان نداشتیم.
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: پهنای باند 20 مگابیت بر ثانیه به طور قطع، نیازمند شبکه دسترسی فیبرنوری است که این شبکه را نیز قصد داریم به صورت اپراتور چهارم و یک شبکه مستقل اجرا کنیم.
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: مقدمات این اپراتور نیز آماده شده است؛ کارهای طراحی کلی و مفهومی انجام شده و پروانه اپراتور در حال آماده‌سازی است که به محض اینکه پروانه آماده شود، عملیات اجرایی می‌تواند آغاز شود.

* پیش بینی حداقل 5 میلیون مشترک اپراتور چهارم در 5 سال آینده

تقی پور در پاسخ به این سوال که "بعد از صدور پروانه، فیبرکشی‌ها آغاز خواهد شد، گفت: هم‌اکنون حدود 130 هزار کیلومتر فیبرنوری در کشور داریم و بخش عمده‌ای از فیبر مورد نیاز در اپراتور چهارم، هم‌اکنون موجود است.
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: در حال حاضر فیبرنوری به در منازل و کسب و کار نرفته اما تلاش می‌کنیم که در شبکه اپراتور چهارم، از تمام ظرفیت‌ها استفاده کنیم.
    وی افزود: تصور می‌کنم که اگر این کار کلید بخورد، ظرف مدت کوتاهی اپراتور شبکه دسترسی فیبرنوری، بتواند مشترک بپذیرد.
    تقی پور خاطر نشان کرد: پیش‌بینی کرده‌ایم که ظرف 5 سال برنامه پنجم این اپراتور، حداقل 5 میلیون مشترک داشته باشد که احتساب زمان‌بندی از زمان اعطای پروانه آغاز خواهد شد.

* اپراتور چهارم در سال نخست پروانه، تعهدی ندارد

تقی پور در پاسخ به سوال دیگری در خصوص اینکه" چه زمان‌بندی ای برای اعطای پروانه دارید، گفت: پیش‌بینی می‌کنیم تا انتهای سال جاری، پروانه را صادر کنیم و 18 ماه بعد نیز اپراتور باید فازهای آزمایشی را پشت سر گذاشته باشد و باید مشترکان این اپراتور، به حد قابل توجه رسیده باشند که تمام این موارد، به صورت ریز دارای زمان‌بندی است.
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: این اپراتور در سال نخست، تعهد خاصی ندارد؛ اما از سال دوم به بعد تعهدات پروانه آغاز می‌شود.

* وزارت ارتباطات، اختیاری در اعمال فیلترینگ ندارد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این پرسش که چرا فیلترینگ را سطح‌بندی نمی‌کنید، اظهار داشت: موضوع فیلترینگ ربطی به وزارت ارتباطات و فناوری ندارد و وزارت‌خانه نقشی در سیاست‌گذاری فیلترینگ ندارد.
    تقی‌پور خاطر نشان کرد: قانونی به نام مصادیق محتوای مجرمانه در کشور وجود دارد که کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه مسئول اعمال این قانون است.
    وی ادامه داد: به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان مسئول شبکه، اعلام می‌شود این آدرس‌ها مشمول جرایم رایانه‌ای است و نباید امکان دسترسی به این آدرس ها وجود داشته باشد.
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بنابر این وزارت ارتباطات، اختیاری در اعمال تغییرات در نحوه فیلترینگ ندارد.

20. این کاربر از ARAM44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •