تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 905 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341391791 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نکته بعدی اینکه سمند دیروز معاینه فنی گرفتم و همه چیز سالمه ولی جدیدا احساس می کنم کنترلش کم شده و روی موج های آسفالت عقب ماشین برا خودش حرکت می کنه
    خواهشی که دارم راهنمایی کلی کنید ممنون از شما

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به اساتید اهل فن
    من سمند 83 دارم،چند روزی هستش وقتی فن رادیات روشن میشه صداش یکم زیاد شده.بردم یکی دوجا نشون دادم گفتن که فن سمت راستش گریس کاری میخواد احتمالا خشک شده...
    طرف گفت خودتم میتونی باز کنی
    کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری بازش کنم؟
    ممنون

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به اساتید اهل فن
    من سمند 83 دارم،چند روزی هستش وقتی فن رادیات روشن میشه صداش یکم زیاد شده.بردم یکی دوجا نشون دادم گفتن که فن سمت راستش گریس کاری میخواد احتمالا خشک شده...
    طرف گفت خودتم میتونی باز کنی
    کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری بازش کنم؟
    ممنون
    باز کردنش سخت نیست ولی انچنان جای گریس کاری نداره
    اوللللللللللللللللللللللل للللللللل بست باتری رو بردارید چون ممکنه روشن شه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    جای جلو پنجره ای رو با 4 پیچ باز کنید به فن ها می رسید پیچ وسط پروانه رو باز کنید و اون بدون اینکه بشکنه در بیارید ممکنه جام کرده باشه بعد دو پیچ کنار فن رو باز کنید ( شاید 3 تا ) و اونو از فیشش جدا کنید

4. 3 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام به اساتید اهل فنمن سمند 83 دارم،چند روزی هستش وقتی فن رادیات روشن میشه صداش یکم زیاد شده.بردم یکی دوجا نشون دادم گفتن که فن سمت راستش گریس کاری میخواد احتمالا خشک شده...طرف گفت خودتم میتونی باز کنی کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری بازش کنم؟ممنون
    سلام . اگه بشه یک جای کاملاً ساکت با دست پروانه اش رو بگردونین ببینین نرم میچرخه یا نه . اگر صدای زبر و قیژ قیژ و خش خش داره پس بلبرینگش یا قُرقُریش ( بوش ) خشک شده و گریس میخواد . اما اگر موقع کار کردن صدای ملخ هواپیما یا پروانه ی هلیکوپتر میده پس یکی از پروانه ها ترک خورده و تو سرعت زیاد هوا رو بد جابجا میکنه و صدا تولید میکنه .

6. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

نکته بعدی اینکه پرشیا که به تازگی تمام قطعات جلوبندی تعویض و اچار کشی شده یه صدای تق در دست انداز هایی که ماشین رو خیلی بالا پایین میکنه داره مثل اینکه چیزی ول شده از اون
    سلام . اگه منظورتون صدای تلق تلق از یک سمت هست , مشکل از لاستیک طبق سر کمک هست که پِرس و کوبیده شده و فاصله افتاده بین سر بالای کمک و جای نصبش روی بدنه .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    احتمالا اگر با دست پیچ سر کمک رو تکون بدین , توی جاش بازی میکنه خصوصاً اگر تایر با جک از بالا بیاد .
    تعویضش هم خیلی آسونه و تخصص زیاد نمیخواد .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 02-06-2013 at 21:45.

8. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه armia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران / كرج

پيش فرض

سلام دوستان ، بنده 206 تیپ 2 مدل 89 حدود یک هفته ای هست خریدم حدودا 90 هزار تا هم کار کرده یکی دو روزی میشه با تعویض دنده مشکل جدی پیدا کردم . دنده هنگام جا رفتن تو موقعیت 3 و عقب با مشکل همراهه و بعضی وقتا صدای غیژ عجیبی میاد ، من زیاد از مسائل فنی ماشین سر در نمیارم ، اما یکی از دوستان نظرشون روی جعبه گیربکس بود ، نظر شما چی هست و فکر میکنید این مشکل چقدر هزینه بردار هست
    ممنونم از راهنمائیتون پیشاپیش

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض اِستِپر چیه ؟ چه کار میکنه ؟ ( به زبان ساده )

استپر هم نمیدونم چیه
    سلام .
    چند روز صبر کنین مطلبی تقدیم حضور شما و دیگر دوستان میشه بعدش میشین استادِ استپر موتور .
    اما حالا خیلی مختصر خدمتتون بگم :
    شما وقتی موتور رو روشن میکنین اما گاز نمیدین ( دور آرام ) به این حالت"به انگلیسی میگن
    idle position
    یعنی وضعیت دور آرام که موتور خلاص هست و واسه خودش کار میکنه .
    در این حالت چند سنسور کار موتور رو زیر نظر دارند و لحظه به لحظه به کامپیوتر گزارش میدند که موتور چه وضعیتی داره .
    کامپیوتر هم با توجه به وضعیت موتور , دستورات لازم رو صادر میکنه و میده به قطعات مختلف تا موتور درست کار کنه .
    حالا با یک مثال تا حد زیادی کار استپر رو یاد میگیریم
    اولا شکلش اینجوریه
    قطعه ی شماره ی 9

درست در کنار دریچه هوای ورودی به موتور قرار داره .
    وقتی گاز میدین استپر هییییچ کاری انجام نمیده .
    فقط ساخته شده تا وقتی موتور خلاص کار میکنه و گاز هم نمیدین , هوای ورودی یه موتور رو تنظیم کنه تا موتور لرزش نداشته باشه . فقط همین
    مثال
    موتور خلاصه و گاز هم نمیدین .
    در این حالت کامپیوتر به استپر دستور میده تا اندکی راه ورود هوا به موتور رو باز نگه داره تا نلرزه و نرم کار کنه .
    بعدش شما کولر رو روشن میکنین .
    کمپروسور کولر انرژی زیادی از موتور میگیره
    به محض روشن کردن کولر , کامپیوتر فرمان میده به استپر تا بیشتر راهِ ورودی هوا رو باز کنه تا دور موتور کمی بره بالا . استپر هم انگشتیِ سرش رو کمی به عقب میکشه ( کوتاه تر میشه ) تا راه عبور هوا به موتور بیشتر باز بشه .
    در همون لحظه کامپیوتر به انژکتورها هم دستور میده اندکی مدتِ پاششِ سوخت رو زیاد کنند .
    در نتیجه دور موتور کمی زیاد میشه بدون اینکه شما گاز داده باشین .
    بعد از چند دقیقه شما کولر رو خاموش میکنین .
    دوباره کامپیوتر پیام میده به استپر تا راهِ ورود هوا رو کمی ببنده و به انژکتورها هم میگه سرعت سوخت پاشی و کم کنند .
    در نتیجه دور موتور اندکی کم میشه چون دیگه نیاز به انرژی زیاد نیست .
    والسلام
    این بود خلاصه ای از کار استپر
    باور بفرمائین حالا شما از بعضی از مکانیک ها بیشتر میدونین
    به انگلیسی بهش میگن
    iac valve
    idle air cotrol valve
    سوپاپ کنترل هوایِ دورِ آرام
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 02-06-2013 at 22:36.

11. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان ، بنده 206 تیپ 2 مدل 89 حدود یک هفته ای هست خریدم حدودا 90 هزار تا هم کار کرده یکی دو روزی میشه با تعویض دنده مشکل جدی پیدا کردم . دنده هنگام جا رفتن تو موقعیت 3 و عقب با مشکل همراهه و بعضی وقتا صدای غیژ عجیبی میاد ، من زیاد از مسائل فنی ماشین سر در نمیارم ، اما یکی از دوستان نظرشون روی جعبه گیربکس بود ، نظر شما چی هست و فکر میکنید این مشکل چقدر هزینه بردار هست
    این مشکل میتونه از سیم کلاچ یا خود گیربکس باشه. از 25 تومن تا 750 هزار تومان بسته به نوع مشکل قیمت متفاوته. اما بهترین کار نشون دادنش به یه متخصص معتمده.

13. 3 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تصور نميكنم مشكل از داخل گيربكس باشه چون دنده 3 هم مثل دنده هاي ديگه داراي برنجي است و به اين زودي خراب نميشه، دنده عقب هم كه معمولا خيلي خيلي كم مشكل پيدا ميكنه، پس ايراد ميتونه از چيزي باشه كه بين اين دوتا ارتباطي برقرار ميكنه و نظر من به ماهكهاي دنده است.
    يكي از شايع ترين مشكلاتي كه براي دنده هاي پژو( بخصوص 405 و سمند و پرشيا) رخ ميده، خراب شدن ماهك كوتاه دنده است كه بيرون از گيربكس قرار داره و بصورت يك لينك به گيربكس متصل شده و جابجايي اهرم دنده در داخل اتاق توسط راننده رو به گيربكس منتقل ميكنه( كوتاه و بلند داره)
    كلا لينكها ممكنه ايراد پيدا كرده باشه.
    مشكل بعدي از تنظيم خارج شدن سيم كلاچ، كه اگر سيم رگلاژي باشه ميتونين خودتون تنظيم كنين و اگر ثابت بود، بايد تعويض بشه( حتما از نوع رگلاژي استفاده كنين) كه البته اين مورد احتمالش كمتره چون در اين صورت براي دنده 1 و 2 هم بايد مشكل بوجود مي آمد.
    بازديد و تعويض اين قطعات هزينه زيادي نداره، يك مكانيك وارد به راحتي ميتونه مشكل رو حل بكنه.

15. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران / كرج

پيش فرض

ممنونم از راهنمائیتون ، خوشبختانه مشکل با عوض کردن واسکازین گیربکس حل شد و خیلی اذیت نکرد . باز هم بابت یاریتون ممنون

17. این کاربر از armia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •