کاربرای صبا که یه خط در میون راضی و ناراضی ان
شما از شبانش راضی نیستی؟ سرعت دانلود چند بهت میده؟
از کدوم شهری
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
کاربرای صبا که یه خط در میون راضی و ناراضی ان
شما از شبانش راضی نیستی؟ سرعت دانلود چند بهت میده؟
از کدوم شهری
![]()
عجله نکن به زودی نوبت شما هم میشه .. اول به سرعت بالا عادتت می دن بعد یهو میارنت رو 128 واقعی اونوقته که به سرت می زنه بری سراغ 256 و 512 که باید هزینه بالاتری بابتش بپردازی![]()
من الان نزدیکه 6 ماه سرعتم فرق نکرده اینم تست الانم:
![]()
Last edited by SNOW PATROL; 04-11-2010 at 21:31.
سلام.
منطقه ما آیت هستش و جزو مراکز منتخب نیست . یعنی اصلا بهمون اشتراک نمیدهند ؟
در ضمن سرعت دانلود 512 برای دوستان چقدره ؟ 64 یا بیشتر ؟
داستان مراکز مخابراتی چیز دیگه ایه
شما برای اینکه ببینید به شما اشتراک میدن یا نه باید با خودشون تماس بگبرید
عزیز دل برادر من 2سال سرعتم این بود .. نشاشیده شب درازه
بحثی که نداریم خدا کنه همینجوری بمونه![]()
رفیق توجه کن کیفیت adsl چیز مشخصی نیست که بگی فلان شرکت خوبه یا بد من رفیقم اسیاتک داره تویه یکی از شهرستانها کیفیتش در حد زرشکه منم که کارمند اسیاتک نیستم اون دوستمون گفت اسیاتک رو قرارداد سرعت رو میبنده منم گفتم همه جا اینجوری نیست و بستگی یه منطقه داره در ضمن اینها سیاستشون هست که سرعت رو انقدر بالا میبندند تا سریع ترافیک تموم بشه![]()
من الان 5 سال هست از صبا سرویس می گیرم اما این چند ماه اخیر واقعا دیوانه کرده منو شبانه که تعطیل در حد 200 مگ یا 300 مگ روزانه هم در حد 512 دانلود میده از تهران هستم مرکز مخابراتی هفت تیر
4 شنبه زنگ زدم کلی دعوا آخر یارو خودشو راحت کرد و گفت ما شبانه را از این به بعد رو 128 بستیم و خلاص و منم تکلیفم روشن شد
حالا فردا هم می خواهم برم آسیا تک بگیرم سرعت 512 خدا کنه شبانه خوبی داشته باشه
از دوستان هر کسی شبانه آسیاتک رو استفاده می کنه بیاد بگه 512 بگیرم در چه خد دانلود میده
مرسی از همه دوستان
512/3ماهه/6گیگ/مرکز شهید زارعی
هر شب دقیقا 1.3گیگابایت با idm نه کمتر و نه بیشتر
من 3سال بود آسیاتک داشتم روز به روز داشت آشغال تر میشد این آخری ها همین هفته پیش سرعت دانلود از8کیلوبایت بالاتر نمی رفتتازه شبانه رایگان هم نداشت خلاصه تا اینکه پارس آنلاین توی شهر ما(اسفراین)راه افتاد واز اون گرفتم اینم خیلی عالی نیست ولی چند تا مزیت داره
1.قیمتش نصف آسیاتکه
2.شبانه رایگان داره
3.سرعتش تا60کیلوبایت هم بعضی موقع ها میرسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)