فکر کنم همی چیز در عکس معلومه فقط کافیه که شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید
فکر کنم همی چیز در عکس معلومه فقط کافیه که شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید
خراب آپلود كردي داداش!!!!!فکر کنم همی چیز در عکس معلومه فقط کافیه که شما این فایل رو دانلود کنید
قربونتون من یه مشکل دارم با Yahoo! Messenger8 اصلا با این ورژن نمی تونم log in بشم نسخشم بتا نیست چند تا نسخه دیگه رو هم امتحان کردم بازم مشکل دارم ولی با ورژن 7 مشکلی ندارم میشه راهنمایی بفرمایید
يكي يك برنامه براي گرفتن وبكم ديگران بگذاره
NashenaS جان هنوزم اين جور برنامه ها كاريرد داره؟
در ضمن لينكشم خرابه.
Last edited by javadbka; 01-03-2007 at 01:25.
ضمن عرض سلام
اين براي ياهو 8هست يا 7؟
درضمن كسي ميدونه محل ذخيره archive masage ياهو مسنجر كجاست؟![]()
koochooloo جان سلام
توروخدا آموزش این بوتر رو بزار من هیچ از bot و Load Bots و چطور لاگین کردن آیدی ها نمیدونم توروخدا بگو چطوریه کار باهاش
شما باید مثلا یه 100 تا آیدی بسازی(حالا هرچی بیشتر بهتر).... بعد همرا با پسورد توی یه فایل txt سیوش کنی(بستگی داره بوتر چطوری آیدی ها رو بازخوانی کنه... مثلا ممکنه به این صورت آیدیها رو توی فایل txt قرار بدی: username:password یا مثلا username password یا خلاصه هر طوری که خود برنامه گفته باشه...)... بعد هم دیگه کار باهاش آسونه.... لاگین که کردی توی Victim آیدی قربانی رو میدی.... بعدم یه چند صدتایی پنجره رو مانیتور طرف ظاهر میشه!(چند حالت دیگه هم داره)
اون بالا Messenger>Preferences>Archiveدرضمن كسي ميدونه محل ذخيره archive masage ياهو مسنجر كجاست؟
روی 8 من الآن امتحان کردم شد....ضمن عرض سلام
اين براي ياهو 8هست يا 7؟
Last edited by amintnt; 01-03-2007 at 10:40.
سنت کمتر از 18 ساله......تنها راهش اینه که یه آیدی دیگه بسازی.... یا اینکه صبر کنی تا آیدیت به 18 سال برسه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)