چیف زمانیه که با عنصری به نام رییس یه دهکده رو می گیرید/ندمنظور از چیف و صفر شدن ده چیه؟
صفر شدن هم زمانیه که با عنصر دیگری به نام منجنیق جمعیت دهتونو/شونو به صفر می رسونن و اگه اون ده،ده اخر شخص مورد نظر نباشه،محو می شه
چیف زمانیه که با عنصری به نام رییس یه دهکده رو می گیرید/ندمنظور از چیف و صفر شدن ده چیه؟
صفر شدن هم زمانیه که با عنصر دیگری به نام منجنیق جمعیت دهتونو/شونو به صفر می رسونن و اگه اون ده،ده اخر شخص مورد نظر نباشه،محو می شه
مرسی.
یه سوال
جاسس رو چجطوری میشه ساخت.
کلا جاسوس چه کارهایی انجام میده.
من که رومن هستم میتونم جاسوس بسازم؟
دوستان وقتی داریم به کسی حمله میکنیم اگر ضربدر رو بزنیم(یعنی دیگه حمله نکنه) چیزی ازمون کم میشه؟
بله شما هم می تونی جاسوس بسازیمرسی.
یه سوال
جاسس رو چجطوری میشه ساخت.
کلا جاسوس چه کارهایی انجام میده.
من که رومن هستم میتونم جاسوس بسازم؟
برای اینکه بفهمی طرف چند تا سرباز توی دهکدش داره و چقدر منابع داره استفاده می شود
نه چیزی کم نمی شوددوستان وقتی داریم به کسی حمله میکنیم اگر ضربدر رو بزنیم(یعنی دیگه حمله نکنه) چیزی ازمون کم میشه؟
زبونم مو در آورد....
كسی تو سرور 6 بازی ميكنه؟؟؟
جنوب غربی؟؟؟
-0o-
دوستان من در سرور 8 هستم . کسی صحبتی . نظری . پیشنهادی . خواهشی . دعوایی . مذاکره ای . صلحی . خریدی . . .
نمیدونم دیگه . هر حرفی که مربوط به سرور 8 باشه . ما در خدمتیم
![]()
زبونم مو در آورد....
كسی تو سرور 6 بازی ميكنه؟؟؟
جنوب غربی؟؟؟
من توی سرور شش نیستم
-0o-
دوستان من در سرور 8 هستم . کسی صحبتی . نظری . پیشنهادی . خواهشی . دعوایی . مذاکره ای . صلحی . خریدی . . .
نمیدونم دیگه . هر حرفی که مربوط به سرور 8 باشه . ما در خدمتیم
من هستم تازه یه هفته شروع کردمman1366
من يه دوئل برا اكانتم تو سرور 1 ميخوام جمعيت نميدونم يك هفته پيش كه دور و بر 600 بود سرباز هم كه دقيق نميدونم ولي با توجه به مصرف گندم فكر كنم بيشتر از 1000 تا باشه خوددم وقت برا غارت كم ميارم ولي با اين حال غارتم خيلي خوبه اگه كسي هست خودشو معرفي كنه كه شديد به يه دوست نياز منديم
Last edited by ..hamed..; 13-06-2010 at 07:29.
دوست من با این جمعیتت برا سرور 8 خیلی دیره . یعنی به زحمتات نمی ارزه
سلام
ممنون بابت پاسخ.
رتبه هجومی بر اساس چه معیاری حساب میشه؟
حمله یا غارت یا بدون غارت؟
چون من دیشب کلی حمله کردم اینور اونور و مواردی رو هم غارت کردم ولی امتیازی به بهش هجومی نداد فقط امتیاز غارت بالا رفت.
اینطور که من فهمیدم اگر حمله کنی و سرباز های طرف رو بکشی رتبه هجومی بالا میره.
درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)