سلام
بعضی از دانلود خا که با idm انجام میدم تا 99.99 % دانلود میشه و بعد پیغام میده مهلت دانلود به پایان رسیده
راهی نیست این مشکلو هل کرد وبه چه علته؟
سلام
بعضی از دانلود خا که با idm انجام میدم تا 99.99 % دانلود میشه و بعد پیغام میده مهلت دانلود به پایان رسیده
راهی نیست این مشکلو هل کرد وبه چه علته؟
لینکش موجوده؟ شاید لینکش پریده. بازیابی ادرس رو بزن بعد دانلود کن.
دروود
ايا اين روش هنوز جواب ميده؟
راستش من طبق همين روش فقط اون كدها در hosts كپي كردم بعدشم اخرين ورژن idm نصب كردم .نصب هم شد سريال هم نخواست.
فقط نميدونم چرا به پايان 30 روز ميرسه هي پيغام رجيستر شدن ميده.مگه تو اين روش تريال نصب ميشه؟ بعد هرچي سريال جديد هم وارد
ميكنم ميگه بلاك شده.
از دوستان اگه كسي تجربه استفاده از اين روش داره يا اينكه بايد علاوه بر وارد كردن اين كدها درhosts كار ديگه اي هم انجام بديم راهنمايي كنن؟
كسي نيست در مورد پست بالايي من راهنمايي كنه؟![]()
ممنون داداش جواب داد، مشکل حل شد. دمت گرم![]()
برادر Ghaioom گفته بودی حل شد بگم، اینکاری که دوستمون گفت رو که انجام دادم دوباره مثل اول اون گزینه ی سوال رو آورد که آیا وقتی حذف رو میزنی فایل هم حذف بشه یا نه، که منم اینبار با تامل هر چه تمام تیکش رو برداشتم یس رو زدم و گفتم برای همیشه جهنم شو![]()
با سلام خدمت دوستان p30world
بهترین پچ ساخته شده برای internet download manager ver 6.x در windows 7 ultimate x64 (بازم تاکید کنم 64 بیتی!) کدوم هست؟؟؟؟
سلام دوستان من از قابلیت زمان بندی idm استفاده میکنم تنظیم کردم تا ساعت 2 دانلود شروع و ساعت 8 دانلود رو به پایان و اینترنت رو خاموش کنه حتی گزینه مجبور کردن برنامه ها به بستن برای خاموش شدن هم فعاله ....
اما مشکل من اینه که دانلود ساعت 2 به صورت اتوماتیک شروع میشه اما ساعت 8 صبح نه دانلود استوپ میشه و نه کامپیوتر خاموش میشه . تاحالا چندین بار حجم دانلودم به خاطر همین مشکل تموم شده تورو خدا کمک کنید .![]()
Last edited by legend761; 26-04-2013 at 13:56.
شما تنظیمات این تصویر رو با صف دانلود های خود مقایسه کنید ...
مخصوصا قسمت مشخص شده ...
مرورگری مثل فایرفاکس که در حالت دیفالت ، اگر بیش از یک تب باز هستش ، ازتون یک سوالی میکند ، نباید باز بزاریدش و ترجیحا همه ی برنامه های اینطوری که واسه بستنش سوال میکنند (مثل ادیتور ها و ...) رو نباید باز بزارید/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات من هم مثل همینه عین گزینه های این تصویر ... برای دانلود هم تمامی نرم افزار هایی روکه باز هستند رو میبندم و فقط خود idm رو باز میزارم . بعد ساعتی روکه تنظیم کردم شروع میشه اما استوپ نمیشه . به نظر شما این مشکل ربطی به پچ نداره ؟
سلام ، مشکلی که برایم پیش آمده اینست که دکمه های نوار ابزار کاملا مخفی شده اند. نسخه های مختلفی را نصب کردم اما فایده نداشت. چندین بار نرم افزار را حذف کردم اما افاقه نکرد. هنگامی که در تنظیمات نوار ابزار دکمه ریسیت را بزنم بر می گردند اما دوباره غیب می شوند.متشکرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)