تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 380 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    بعضی از دانلود خا که با idm انجام میدم تا 99.99 % دانلود میشه و بعد پیغام میده مهلت دانلود به پایان رسیده
    راهی نیست این مشکلو هل کرد وبه چه علته؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام
    بعضی از دانلود خا که با idm انجام میدم تا 99.99 % دانلود میشه و بعد پیغام میده مهلت دانلود به پایان رسیده
    راهی نیست این مشکلو هل کرد وبه چه علته؟
    لینکش موجوده؟ شاید لینکش پریده. بازیابی ادرس رو بزن بعد دانلود کن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام

ابتدا IDM رو از سیستم حذف کنید و ریستارت کنید ، سپس آخرین ورژن رو از آدرس زیر دریافت کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قبل از نصب نرم افزار جدید توی درایو ویندوز به این آدرس برید - c:\WINDOWS\system32\drivers\etc

فایل hosts رو با Notepad ویندوز باز کنید و در انتهای اون متنها این کدها رو اونجا کپی کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعدش سیو کنید و تمام

حالا IDM جدید رو نصب کنید ، بطور معمول نباید از شما درخواست سریال بکنه اما چنانچه از شما سریال خواست ، با

مشخصات خودتون و یکی از سریالهای زیر رجیسترش کنید و بطور همیشگی ازش استفاده ببرید بدون اینکه دیگه از کار

بیفته .

K7LWG-EM3BC-C1VQW-G86LD
    1GYF3-852GM-5MQPM-1HW41
    K5OBC-F8Y5Q-8K52U-J8PD0
    7545P-2I5MN-J36E3-KN8CC
    6E5NC-Q8889-MHC8W-I5AES
    7EF3Q-P866X-8IATF-1MOTI
    3EQ3K-U512C-LMGBL-OUE8E
    GIN7P-CMNHE-1VUCL-1XA5L
    CIQ2Z-TSPWW-UE75P-FB1F4

امیدوارم مفید باشه

ضمنا دوستان کدهایی که از قبل اونجا هستند در ابتداشون علامت # دارن اما اینهایی که شما کپی میکنید اون علامت رو ندارن ، چنانچه کدهای قبلی

علامت # رو نداشتن شما بطور دستی براشون وارد کنید ، مثل شکل زیر

دروود

ايا اين روش هنوز جواب ميده؟

راستش من طبق همين روش فقط اون كدها در hosts كپي كردم بعدشم اخرين ورژن idm نصب كردم .نصب هم شد سريال هم نخواست.

فقط نميدونم چرا به پايان 30 روز ميرسه هي پيغام رجيستر شدن ميده.مگه تو اين روش تريال نصب ميشه؟ بعد هرچي سريال جديد هم وارد

ميكنم ميگه بلاك شده.

از دوستان اگه كسي تجربه استفاده از اين روش داره يا اينكه بايد علاوه بر وارد كردن اين كدها درhosts كار ديگه اي هم انجام بديم راهنمايي كنن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

كسي نيست در مورد پست بالايي من راهنمايي كنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Emir1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض

• توی رجیستری ویندوز من مقدار "bNShConfDelFrLstDlg" وجود نداره و هر وقت فایلی رو از لیست حذف می کنم ازم می پرسه که از هارد هم پاک کنم یا نه.
    • برای اینکه خیالتون راحت باشه زمانی که در رجیستری به آدرس "HKEY_CURRENT_USER\Software\DownloadManager" رسیدید روی کلید "DownloadManager" کلیک راست کرده گزینه "Export" را انتخاب نمایید.با اینکار یک کپی از کلید را ذخیره می کنید.
    • مقدار "bNShConfDelFrLstDlg" را پاک کرده امتحان نمایید.(قبل از پاک کردن یک فایل از لیست یک کپی از آن را در جای دیگری ذخیره کنید)
    • اگر مشکلی با نرم افزار پیش آمد کافیست فایل export شده از رجیستری را به رجیستری وارد کنید(با اجرای فایل ذخیره شده).

امیدوارم مشکلتان حل شود.
    ممنون داداش جواب داد، مشکل حل شد. دمت گرم
    برادر Ghaioom گفته بودی حل شد بگم، اینکاری که دوستمون گفت رو که انجام دادم دوباره مثل اول اون گزینه ی سوال رو آورد که آیا وقتی حذف رو میزنی فایل هم حذف بشه یا نه، که منم اینبار با تامل هر چه تمام تیکش رو برداشتم یس رو زدم و گفتم برای همیشه جهنم شو

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان p30world
    بهترین پچ ساخته شده برای internet download manager ver 6.x در windows 7 ultimate x64 (بازم تاکید کنم 64 بیتی!) کدوم هست؟؟؟؟

داره خودمونی میشه legend761's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان من از قابلیت زمان بندی idm استفاده میکنم تنظیم کردم تا ساعت 2 دانلود شروع و ساعت 8 دانلود رو به پایان و اینترنت رو خاموش کنه حتی گزینه مجبور کردن برنامه ها به بستن برای خاموش شدن هم فعاله ....

اما مشکل من اینه که دانلود ساعت 2 به صورت اتوماتیک شروع میشه اما ساعت 8 صبح نه دانلود استوپ میشه و نه کامپیوتر خاموش میشه . تاحالا چندین بار حجم دانلودم به خاطر همین مشکل تموم شده تورو خدا کمک کنید .
    Last edited by legend761; 26-04-2013 at 13:56.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام دوستان من از قابلیت زمان بندی idm استفاده میکنم تنظیم کردم تا ساعت 2 دانلود شروع و ساعت 8 دانلود رو به پایان و اینترنت رو خاموش کنه حتی گزینه مجبور کردن برنامه ها به بستن برای خاموش شدن هم فعاله ....

اما مشکل من اینه که دانلود ساعت 2 به صورت اتوماتیک شروع میشه اما ساعت 8 صبح نه دانلود استوپ میشه و نه کامپیوتر خاموش میشه . تاحالا چندین بار حجم دانلودم به خاطر همین مشکل تموم شده تورو خدا کمک کنید .
    شما تنظیمات این تصویر رو با صف دانلود های خود مقایسه کنید ...
    مخصوصا قسمت مشخص شده ...
    مرورگری مثل فایرفاکس که در حالت دیفالت ، اگر بیش از یک تب باز هستش ، ازتون یک سوالی میکند ، نباید باز بزاریدش و ترجیحا همه ی برنامه های اینطوری که واسه بستنش سوال میکنند (مثل ادیتور ها و ...) رو نباید باز بزارید/
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه legend761's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

تنظیمات من هم مثل همینه عین گزینه های این تصویر ... برای دانلود هم تمامی نرم افزار هایی روکه باز هستند رو میبندم و فقط خود idm رو باز میزارم . بعد ساعتی روکه تنظیم کردم شروع میشه اما استوپ نمیشه . به نظر شما این مشکل ربطی به پچ نداره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام ، مشکلی که برایم پیش آمده اینست که دکمه های نوار ابزار کاملا مخفی شده اند. نسخه های مختلفی را نصب کردم اما فایده نداشت. چندین بار نرم افزار را حذف کردم اما افاقه نکرد. هنگامی که در تنظیمات نوار ابزار دکمه ریسیت را بزنم بر می گردند اما دوباره غیب می شوند.متشکرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •