تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 1081 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341391791 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid_panah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از كجا ميتونيم پوسته (اسكين) اينترنت سكوريتي 8 رو دانلود كرد؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام عزیز

به هیچ عنوان نسخه 8 را روی نسخه 7 نصب نکنید اکثر کسانی که با این نسخه به مشکل برخورده اند کسانی هستند که

آن را روی نسخه های قبلی نصب کرده اند یا از ان در کنار بسته های امنیتی دیگر استفاده می کنند.

Registry Guard در این نسخه حذف نشده است بلکه کامل تر شده و از PDM به Application Filtering منتقل شده است

مثلا در شکل زیر شما Rule های مربوط به Registry Guard را در مورد برنامه های گروه High Restricted مشاهده

می کنید همانطور که می بینید تعداد Rule ها بسیار بیشتر شده و برخلاف نسخه های قبلی امکان دستکاری و

تغییر دادن آنها نیز وجود دارد :

در ضمن اگر می خواهید به جای صدای فعلی به هنگام پیدا کردن ویروسها از صدای سنتی کاسپرسکی استفاده کنید در قسمت

Setting>Options>Notifications تیک گزینه Use classic sound scheme windows default را بردارید.
    سلام خدمت شما دوست عزيز و بزرگوار.
    من توصيه شما را عمل كردم و نسخه 2009 را كه روي ورژن 7 آپگريد كرده بودم را Uninstall و مجدد نسخه 2009 را نصب كردم هرچند كه انصافا هيچ مشكلي تا الان و با هيچ برنامه اي براي من ايجاد نكرده ولي من باز طبق فرمايش شما عمل كردم.از اينكه حضور پربار شما را در سايت ميبينم بسيار خوشحالم و اميدوارم همچنان بتونيم از دانش شما دز زمينه امنيت استفاده كنيم و در محضر شما شاگردي كنيم.
    با آرزوي موفقيت.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ممنون از شما این گزینه فعاله حتی وقتی از ران هم استارت میکنم :

سلام

من فکر می کنم احتمالا کاسپرسکی با یکی از Gadget هایی که نصب کرده اید مشکل دارد نه با خود Sidebar ( البته اگر

تقصیر واقعا از کاسپرسکی باشد ) در هر حالت بهتر است به عنوان اولین قدم از همان پنجره ای که Nine عزیز نشان دادند

تمام Gadget های نصب شده را پاک کنید بعد سیستم را ریستارت کنید .اگر Sidebar اینبار بالا آمد می توانید Gadget ها

را یکی یکی دوباره نصب کنید تا ببینید مشکل از کدام یک است.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام خدمت شما دوست عزيز و بزرگوار.
    من توصيه شما را عمل كردم و نسخه 2009 را كه روي ورژن 7 آپگريد كرده بودم را Uninstall و مجدد نسخه 2009 را نصب كردم هرچند كه انصافا هيچ مشكلي تا الان و با هيچ برنامه اي براي من ايجاد نكرده ولي من باز طبق فرمايش شما عمل كردم.از اينكه حضور پربار شما را در سايت ميبينم بسيار خوشحالم و اميدوارم همچنان بتونيم از دانش شما دز زمينه امنيت استفاده كنيم و در محضر شما شاگردي كنيم.
    با آرزوي موفقيت.
    با سلام
    بعد از مدت ها دوری بالاخره vtn54 عزیز هم به ما سری زده و مار و حسابی خوشحال کرده

داره خودمونی میشه Tyler Durden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

13 مشکل در نصب آنتی ویروس

برای نصب کاسپراسکی با پیغام "انتی ویروی AVG رو حذف کنید بعد اقدام به نصب بکنید" برخورد کردم در حالی که من AVG رو حذف کردم!

من آنتی ویروس AVG و فایروال COMODO رو روی کامپیوتر خودم نصب کردم ولی بعد تصمیم گرفتم که آنتی ویروس کاسپر اسکی رو نصب بکنم.
    پس فایروالمو حذف کردم ، بعدش هم نوبت آنتی ویروسم بود که در حین حذف آنتی ویروس بودم که پیغام ری استارت فایروال ظاهر شد که من بدون هیچ توجهی روی yes کلیک کردم و کامپیوتر ری استارت شد. بعد از اون دوباره اقدام به حذف انتی ویروس کردم که با موفقیت حذف شد.

حالا که میخوام کاسپرو نصب کنم با پیغامی مواجه میشم که میگه باید AVG رو از روی کامپیوترت پاکش کنی ولی دیگه AVG روی کامپیوترم نصب نیست که!
    کامپیوترو ری استارت کردم نشد. از اول نصب کردم بازم نشد.

شما راهی بلدین که یه چوری بشه درستش کرد یا یه راهی که دورش بزنیم؟
    ویندوزم هم XP

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

برای نصب کاسپراسکی با پیغام "انتی ویروی AVG رو حذف کنید بعد اقدام به نصب بکنید" برخورد کردم در حالی که من AVG رو حذف کردم!

من آنتی ویروس AVG و فایروال COMODO رو روی کامپیوتر خودم نصب کردم ولی بعد تصمیم گرفتم که آنتی ویروس کاسپر اسکی رو نصب بکنم.
    پس فایروالمو حذف کردم ، بعدش هم نوبت آنتی ویروسم بود که در حین حذف آنتی ویروس بودم که پیغام ری استارت فایروال ظاهر شد که من بدون هیچ توجهی روی yes کلیک کردم و کامپیوتر ری استارت شد. بعد از اون دوباره اقدام به حذف انتی ویروس کردم که با موفقیت حذف شد.

حالا که میخوام کاسپرو نصب کنم با پیغامی مواجه میشم که میگه باید AVG رو از روی کامپیوترت پاکش کنی ولی دیگه AVG روی کامپیوترم نصب نیست که!
    کامپیوترو ری استارت کردم نشد. از اول نصب کردم بازم نشد.

شما راهی بلدین که یه چوری بشه درستش کرد یا یه راهی که دورش بزنیم؟
    ویندوزم هم XP
    سلام

متاسفانه AVG هنگام آنیستال آثاری از خودش را در سیستم باقی می گذارد شما کلیدهای زیر را در رجیستری پاک کنید ببینید مشکل حل می شود یا نه :

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\AVG8Uninstall
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\AVG\Avg8

پروفشنال mr.reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    اینترنت !

پيش فرض

دوستان من نسخه 9 این نرم افزار و دارم اما وقتی داره آپدیت میشه تو 14 درصد یهو قطع میشه !!! میشه دلیلش و بگید ؟ بعدش هم میگه datebases out of date یه دفعه دیگه هم پرسیدم اما دوستان تحویل نگرفتن !!
    ممنون میشم کمک کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بادروود
    دوستان،اگرامکان دارد یک آموزشی برای تنظیمات کاسپر 2009 بگذارند
    سپاس

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام

من فکر می کنم احتمالا کاسپرسکی با یکی از Gadget هایی که نصب کرده اید مشکل دارد نه با خود Sidebar ( البته اگر

تقصیر واقعا از کاسپرسکی باشد ) در هر حالت بهتر است به عنوان اولین قدم از همان پنجره ای که Nine عزیز نشان دادند

تمام Gadget های نصب شده را پاک کنید بعد سیستم را ریستارت کنید .اگر Sidebar اینبار بالا آمد می توانید Gadget ها

را یکی یکی دوباره نصب کنید تا ببینید مشکل از کدام یک است.
    ممنون از راهنمایی های همیشه ارزنده شما ولی همانطور که میبینید گزینه برای حذف شدن gadget های نصب شده در این window نیست.

Last edited by FARID88; 09-06-2008 at 11:51.

پروفشنال mr.reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    اینترنت !

پيش فرض

دوستان من نسخه 9 این نرم افزار و دارم اما وقتی داره آپدیت میشه تو 14 درصد یهو قطع میشه !!! میشه دلیلش و بگید ؟ بعدش هم میگه datebases out of date یه دفعه دیگه هم پرسیدم اما دوستان تحویل نگرفتن !!
    ممنون میشم کمک کنید
    این هم عکس ارور مورد نظر ، خواهش میکنم جواب بدیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــد

Last edited by mr.reza; 09-06-2008 at 12:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •