دیشب سومین شب متوالی بود که سرعت ها خوب بود البته نیاز داشت که چند تا دانلود همزمان داشته باشیم.
3.3 گیگ کرفتم.
512 خط 5
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دیشب سومین شب متوالی بود که سرعت ها خوب بود البته نیاز داشت که چند تا دانلود همزمان داشته باشیم.
3.3 گیگ کرفتم.
512 خط 5
مال من که هنوز داغونه! تورنت ترکیده!
شما لینک مستقیم رو امتحان کردی؟
من خط 552
سرویس 128
برای من دیشب سرعت روی 140 بود ولی از بعد از ساعت 8 دیگه سرعت خوب نیست و منی که معمولا بین ساعت 8 تا 12 هر روز تقریبا بین 2 تا 3 گیگ می گرفتم ایندفعه نهایتا 500 مگ گرفتم
امیدوارم سرعت پارس آنلاین مجددا خوب شه
لینک مستقیم امتحان کردم.تورنت هم کلی دارم.ولی فعلا مستقیم هام تموم نشده
آقایون یه سوال..
من که پس فردا مهلت اکانتم تموم میشه اگه فردا برم یه 3 گیگ بگیرم همون قبلی تمدید میشه یعنی 100 مگابایت باقیمونده بهش اضافه میشه یا اینکه قبلیه باطل میشه و فقط همین 3گیگ حجم جدید می مونه ؟؟
اين سوال منم هست...حسين تو تاحالا حجم اضافه نگرفتي؟؟؟من 20 روز ديگه اكانتم تموم ميشه ... 9 گيگ سه ماهه دارم ..9 گيگش كه تو يك ماه و نيم اول دود شد...تا حالا 4 گيگ ديگه هم اضافه گرفتم..
راستي ما تو يه خيابون زندگي ميكنيم.
اون 100 مگ تا پایان مهلت استفادهیعنی پس فردا باقی میمونه ولی وقتی استفادهاش کردی تو همین فردا یا پس فردا به طور اوتومات اکانت جدید وصل میشه ا
گه استفاده نکنی اون 100 مگ میسوزه
بیرک جان واسه شرکت 256 اندیشه گرفتم خط 3
ای کلک سرعتی داره این اندیشه دانلود شبم جور شد
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
داداش شما اشتراکت چند گیگهکه هر روز صبح 2-3 گیگ میگیری
![]()
واسه من هنوز وصل نشدااااا ....
4 روز موندم امشب تموم شه میشه 5 روز..
زنگیدم بهم گفتن باید بمونی چراغ ADSL روشن شه.منم گفتم شما که اینقدر باهوشین یه وقت ندزدنتون!!
چیییییییییییییییییییششششش ششش الافیم به کل.!!!![]()
نه دااش من حواسم هست که متوسط روزی بیشتر از 100مگ استفاده نکنم.. همه دانلودها هم میذارم واسه شب.. وبگردی هم که اونقدر حجم نمیگیره..
داداش به طور متوسط 1 هفته طول میکشه
شما عجله نکن
فقط محض اطمینان یه بار چک کن درست همش رو وصل کردی
میکرو فیلتر وصل هست کابل دیتا و برق وصل هست؟ تنظیمات درست هست(اگه با لن وصل شدی)
ان شااله واسه شما هم وصل میشه مال من 10 روز طول کشید
نگران نباش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)