تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 800 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341391791 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

salam be hamegi .man dishab az to in page baraye payame eror winlogon farmane sfc ro ejra kardam .hala dige windows normal bala nemiad bayad safe mode biam.mire bala ye safeye abi(nemidoonam abie marge ya na)miad bad dastgah reset mishe .che konam?fixboot kardam nashod.dar zemn ye soal dige .age cd win bezaram upgrade konam etelaate c par mishe aya?version windows xp sp2

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام .من دیروز به خاطر ERORE WINLOGON.EXE از فرمان SFC/SCANNOW استفاده کردم .حالا وقتی ویندوز بالا میاد میره تو یه صفحه آبی(مرگ!) و RESET میشه .از فرمان FIXBOOT هم استفاده کردم ولی جواب نداد .الان SAFEMODE اومدم از شما بپرسم چی کار کنم .و اینکه اگه ویندوز رو از رو CD .UPGRADE کنم اطلاعات C میپره ؟

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز

اپدیتهای ویندوز در مسیر زیر قرار می گیره

C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download

اما اپدیتها یه فایل تکی نیست که شما اونا بردارید و بعد از نصب ویندوز دوباره بخواهید اونا را نصب کنید .

به خاطر این که وقتی یک patch به طور اتوماتیک دانلود می شه روی سیستم شما نصب می شه و این فایل فقط یه فایل تکی نیست بلکه این patch به چندین قسمت تبدیل می شه . به خاطر همین شما وقتی روی فایلها کلیک می کنید error داده می شه . یعنی این patch به صورت کامل دانلود نمی شه بکله تیکه تیکه می شه .

شما باید ابتدا برنامه زیر را دانلود کنید و بعد هم نصب کنید و سپس با استفاده از این برنامه یه مکانی را برای ذخیره اپدیتهای ویندوز قرار بدید تا بعد از نصب مجدد ویندوز بتونید این اپدیتها را نصب کنید .

با این برنامه می تونید محلی را برای ذخیره کردن اپدیت های ویندوز انتخاب کنید تا هنگامی که ویندوز به صورت اتوماتیک اپدیت می شه توی محلی که شما مشخص کردید قرار بگیره .

شما در هنگام نصب این برنامه ، درایوری که میخواهید آّ پدیت ها در آن ذخیره بشود را مشخص بکنید .

بعد در هنگام آّ ب دیت شدن اتوماتیک ویندوز همه آپدیت ها بوسیله این برنامه در آن درایور ذخیره میشود .

لینک برنامه

حجم برنامه فقط 203 کیلو بایت

موفق باشید .
    همشهری جان میای بگی طرز کار این چی جوریه ؟ من آزمایشی یک آپدیت از سایت مایکروسافت انجام دادم ولی چیزی ذخیره نشده. سوال و اطلاعات هر چی میخوای بپرس تا بگم و بگی مشکل از کجاست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان خواهشا موفقیت یا عدم موفقیت را اطلاع دهید
    ممنون دوست عزیز حل شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نصب برنامه ها در درایو c که ویندوز هست چه اشکالی داره ؟ قبل از ویندوز که از اطلاعات مورد نیاز برنامه ها بک آپ میگیرم، فایل نصب همه رو هم دارم. سنگین شدن درایو ویندوز تاثیر منفی رو کارکرد داره؟ یعنی کل فضای خالی رو باید رها کرد ؟
    البته توصیه میشه برنامه ها روی partition دیگه ای غیر از system partition نصب شوند اما در عمل چون تمام partition ها روی یک disk هستند در این مورد تفاوت فاحشی وجود نداره چون read و write روی یک disk انجام میگیره اما اگر از چند disk به صورت raid استفاده بشه مسلما سرعت بسیار تغییر خواهد کرد
    همونجور که اشاره کردی میتونی تمامی برنامه ها را روی درایو c بریزی بعد با یه disk utility از c یه image بگیری تا هر وقت لازم بود بدون نیاز به نصب ویندوز و بقیه برنامه ها که ساعت ها طول میکشه در عرض یه دقیقه کامپیوتر را به روز اول برگردونی
    در مورد سوال دوم 2 گیگ فضای خالی روی درایو c کافیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام .من دیروز به خاطر ERORE WINLOGON.EXE از فرمان SFC/SCANNOW استفاده کردم .حالا وقتی ویندوز بالا میاد میره تو یه صفحه آبی(مرگ!) و RESET میشه .از فرمان FIXBOOT هم استفاده کردم ولی جواب نداد .الان SAFEMODE اومدم از شما بپرسم چی کار کنم .و اینکه اگه ویندوز رو از رو CD .UPGRADE کنم اطلاعات C میپره ؟
    همه مشکلات با sfc حل نمیشه حتی بعضی وقتها مشکل سازه چون وقتی ویندوز up است sfc را که اجرا میکنی بعضی فایلها که in used هستند درست load نمیشند و مشکل ایجاد میشه
    صرفه نظر از اینکه مشکلت از virus بوده یا فایلهای سیستمیت خراب شدند ساده ترین و سریعترین راه استفاده از last known good configuration و اگر نشد استفاده از system restore در safe mode است
    و در نهایت اجرای یک clean installation از ویندوز یعنی کامل c را delete کنی و دوباره بسازی و بعد ویندوز را نصب کنی

پروفشنال pars20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چطوری میشه موقع سرچ تو ویندوز کاری کرد که پوشه ها تو نتایج نباشه وفقط فایل ها رو نشون بده؟

مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

[quote=pars20;3791935]چطوری میشه موقع سرچ تو ویندوز کاری کرد که پوشه ها تو نتایج نباشه وفقط فایل ها رو نشون بده؟

بعد از اسم فایل این را اضافه کن *.filename

9. این کاربر از mke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ن مخواهم درایو باز کنم باز نمشو د حتی با انتی ویروس نود32 ان اسکن کردم 4ویروس انرا کشت اما باز نکرد فبلاز ان یک ویندوز داشتم انرا پاک کرده بودم که سبک شودقبل از ان درست بود این ارو مدهد

--------------------------- RECYCLER\S-5-9-94-100005906-100017859-100016331-5560.com --------------------------- Windows cannot find 'RECYCLER\S-5-9-94-100005906-100017859-100016331-5560.com'. Make sure you typed thename correctly, and then try again. To search for a file, click the Start button, and then click Search. -
    -------------------------- OK ---------------------------

لطفن راهنمای کنید فکر مکردم بد سکتر شده با راست کلیک برویدرایو کامپیوتر اسکن بدسکتور هم درست نشد ایاان ویروس فایلی سیتمی سیستم هارد است بروی سکتور درایواست یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه kod89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان من سری اخر که ویندوز ریختم بهد از چند روز سیستم چند بار ریست میشد وبعد از چند بار ریست شدن پی در پر یه پیغام میومد که میگفت سی دی ویندوز رو بذار و قسمت windows\system32\config\system رو تهمیر کن منم سی دی میذاشتم ولی تو قسمت repiar گیر میکردم ونمیتونستم انجام بدم ولی وقتی سیستم یه مدت خاموش میشد میودم بالا واینجوری من 2.3 ماه راحت بودم تا این که دیروز باز هم سیتم شروع کرد به ریست شدن و همون پیغام repair دیگه این سری خواستم ویندوز رو عوض کنم وشروع کردم به فرمت درایو c ولی موقع نصب ویندوز چندین بار ارور میداد(صفحه ابی تیره) که یه سخت افزار یا یه نرمافزار مشکل ایجاد کرده وسیستم یا باید خاموش بشه یا ریست و اگه شما چندین بار هست این ارور رو میبینید برید قسمت biosboot (اگه اشتباه نکنم) رو خاموش کنید خلاصه تو نصب هم چندین بار این ارور اومد و من از اول شروع به نصب کردم . دوستان میدونم بازم سیستمم دچار این مشکل میشه لطفا کمک بدید
Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •