آقا هنوز تصمیم حمله به یک ترایب در سطح 1000 امتیاز رو نگرفتین
آقا هنوز تصمیم حمله به یک ترایب در سطح 1000 امتیاز رو نگرفتین
Last edited by elendil; 17-09-2007 at 11:54.
آقا چه جوری میشه ساختمون های طرف رو فهمید دیروز که من برا بقلیم اسکات فرستادم فقط تعداد سرباز ها و منابعش رو بهم گفتن
بچه ها راستی من میخوام به این یارو حمله کنم.chubby86.
45 تا اسکات هم فرستادم ببینم وضعش چطوره.چون دفعه قبل که بدون اسکات بهش حمله کردم ازش شکست خوردم.ببینید فاصلتون باهاش چند ساعته.که یه جوری هماهنگ کنیم وقتی حمله میکنیم ارتشامون پشت سرهم بهش برسن.عضو هیچ ترایبی هم نیست.ولی 1000 امتیاز داره.
از همون اسمش میتونی مختصاتشو پیدا بکنی.برو توی رنکینگ همون اسم رو سرچ کن با همون تلفظ.
641/287.
همین درسته.
بردیا جون من با تو نزدیک به 9 ساعت و 38 دقیقه فاصله دارم البته با scout با اون هم میشه حدودا 10 ساعت
فاصله ی من باهاش با سواره نظام 64 دقیقه هستش.ولی مسلما وقتی بخوام با رم و پیاده نظام حمله کنم فاصلم بیشتر میشه.چک میکنم ببینم با کل امکانات و نیروها چقدر طول میکشه بهش برسم.
نه با من نبینید.با چوبی ببینید چقدر فاصله داریم.میخوایم همگی باهم بهش حمله کنیم.چون احتمالا قدرت دفاعی بالایی داره.هر کسی هم که تونست پیروز بشه غنائم رو با بقیه که شرکت داشتن توی جنگ تقسیم میکنه.
3 ساعتو 36 دقیقه طول میکشه تا با تمام نیروهام بهش حمله کنم.چک کنید ببینید چقدر طول میکشه تا با تمام نیروهاتون(پیاده نظام-سواره نظام-رم و...)بهش حمله کنید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)