شما اون غول رو بفرست داخل اتاق خودت سریع خارج شو...در رو ببند و اون رو اتش بزن...همین
شما اون غول رو بفرست داخل اتاق خودت سریع خارج شو...در رو ببند و اون رو اتش بزن...همین
ممنون دوست عزیز
یه سوال دیگه یه جا که اون 4 تا قسمت یه چیزیو پیدا میکنی تو سرزمین سرخپوست ها بعد میری یه جایی که یه گله سرخپوست هست که یه 2 تاشونم خیلی قوین و یه پل هست اونجا دقیقا باید چیکار کنم؟؟
سرخپوست؟؟؟
دوست عزیز این بازی تو آفریقا اتفاق میفته نه آمریکا !!!
آقا روون هست هم بازی هم دمو ها
تو بازی که واقعا شفاف و پر سرعت و عالیه اما برای پخش دمو انگار فریم پایینه اما اونم روون اجرا میشه
اما پخش دموهاش جالب نیست زیاد
درضمن اتفاقا بازی های یکی دوسال پیش با این ویندوز خیلی هم روون اجرا میشه بدون هیچ مشکلی
رزیدنت اویل 4, GTA San Andreas و Call Of Duty 4 روون اجرا میشه دموهاش هم خیلی عالی اجرا میشه
اما پخش دموهای رزیدنت 5 جالب نیست حالا دمو زیاد مهم نیست اصل بازیه
اما سون نصب کنم بهتر باید بشه
Last edited by VahidDG2007; 23-09-2009 at 16:35.
دوست عزیز چرا گیر میدی خوب شبیه سرخپوستن حالا اگه میدونی راهنمایی کن
اخه تیر زیاد ندارم
همون پیش پل...یه جسد هست که یه تفنگ جفتشه...تفنگه رو بردار حال کن باهاش...قدرتش 1500 هست...با هر تیرش یه نفر میکشه...
اما...سمت راست پل یه راه باریک هست...از اونجا برو...بقیه اش معلومه.
تشکر...
همه figureها و هرچي بازي داشت آزاد كردم.فيگور ها چتدتاشون خيلي باحال بودن مثل اون يارو كه AKدستش بود.
كسي گتلينگ گان كريس رو آزاد نكرده نظر بده؟خيلي بد بودش.البت تو مبارزه با وسكر خيلي خيلي به كار مياد چون تيراش پخش ميشه وسكر زياد نميتونه حركت كنه.
دوستان این melee vest چیه؟؟؟به چه درد میخوره؟؟؟؟بعد من این جلیقه ها که میگین پیدا نکردم و ندیدم که بخرم...کجان؟؟
این figureها که گفتی چین؟؟؟؟اخه من میرم ولی فقط مثل توپ سبزن...![]()
جلیقه ها رو که باید از همون قسمتی که اسلحه ها رو میخرین پیداش کنین
فکر کنم اخر لیست جلیقه ها رو ببینی....اگه پولت میرسه حتما بخرشون...من که هر دوی اونها رو خریدم
فیگور ها رو هم باید بوسیله extra point که از بازی گرفتین ازاد کنین
توی منوی بازی گزینه bonus feature میتونی فیگور ها رو آزاد کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)