تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 524 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

13

mrc babate matalebe mofidetun.
    .
    ye matlab jamee tar dar murede ADVANCED FILTER,PIVOT... shadidan niaz daram
    .

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام

مشکلی که من با اکسل دارم اینه که مثلا توی یه فایلی که خودم درستش کردم بعضی مواقع هرچی بهش فرمول میدی عمل نمیکنه و تنها راهش اینه که گزینه سیو رو بزنم! به محض اینکه گزینه سیو رو بزنم یا فایل رو ذخیره کنم ، فرمول عمل میکنه ! چرا اینطوری میشه؟؟ توجه داشته باشید که نکته مبهمش اینه که بعضی مواقع اینطوری میشه و بعضی وقت ها درست عمل می کنه!
    از اکسل 2007 و 2010 استفاده می کنم.

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirMomtaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

با سلام

مشکلی که من با اکسل دارم اینه که مثلا توی یه فایلی که خودم درستش کردم بعضی مواقع هرچی بهش فرمول میدی عمل نمیکنه و تنها راهش اینه که گزینه سیو رو بزنم! به محض اینکه گزینه سیو رو بزنم یا فایل رو ذخیره کنم ، فرمول عمل میکنه ! چرا اینطوری میشه؟؟ توجه داشته باشید که نکته مبهمش اینه که بعضی مواقع اینطوری میشه و بعضی وقت ها درست عمل می کنه!
    از اکسل 2007 و 2010 استفاده می کنم.

با تشکر
    سلام
    بنظرم مشکل شما از Automatic نبودن روش محاسبه فرمولها باشه
    اگه اینطوره به اینجا برو و تیکشو درست کن:

حواست هم به فشرده شدن احتمالی کلید F9 باشه!

4. 3 کاربر از AmirMomtaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    بنظرم مشکل شما از Automatic نبودن روش محاسبه فرمولها باشه
    اگه اینطوره به اینجا برو و تیکشو درست کن:

حواست هم به فشرده شدن احتمالی کلید F9 باشه!
    ممنون . مشکل حل شد ! این کلید F9 چیکار میکنه مگه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirMomtaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

ممنون . مشکل حل شد ! این کلید F9 چیکار میکنه مگه ؟

هیچی
    فقط چون گفته بودی گاهی اوقات درست کار میکنه احتمال دادم با زدن سهوی این دکمه (و ترکیبی هاش که ذر زیر از قول Help اکسل میارم) دچار اشتباه میشدی ! چون وقتی Calculation در حالت Manual باشه تا این دکمه ها رو نزنی فرمولها کار نمیکنند ( مگر در حال خروج و Save کردن ):

Press F9 Calculates formulas that have changed since the last calculation, and formulas dependent on them, in all open workbooks. If a workbook is set for automatic calculation, you do not need to press F9 for calculation.
    Press SHIFT+F9 Calculates formulas that have changed since the last calculation, and formulas dependent on them, in the active worksheet.
    Press CTRL+ALT+F9 Calculates all formulas in all open workbooks, regardless of whether they have changed since last time or not.
    Press CTRL+SHIFT+ALT+F9 Rechecks dependent formulas, and then calculates all formulas in all open workbooks, regardless of whether they have changed since last time or not.

7. این کاربر از AmirMomtaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من با اکسل زیاد کار نکردم اما الان لازمش دارم و یه مشکل اساسی. اگه بتونین بهم کمک کنید ممنون میشم.

من یه ستون دارم با 700 تا حونه که تو همشون یه عدد نوشته شده . حالا می خوام عدد 50 رو از همه خونه ها کم کنم باید چیکار کنم نمیتونم که دونه دونه ازشون کم کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض سوال در مورد Excel

سلام خدمت دوستان عزیز
    من یک فایل اکسل طراحی کردم به این شکل که بصورت ستونی زیر هم برای 100 روز روزهای هفته رو نوشتم از شنبه تا جمعه و دوباره زیر اون از شنبه تا جمعه و همینطور تا روز صدم و در کنار ستون روزهای هفته تاریخ اون روز رو در ستون مجزایی و مقابل هر روز هفته نوشتم و در مقابل روزهای هفته بترتیب از اولین روز شنبه تا جمعه نام یک درس رو که میخوام بخونم رو نوشتم مثلآ شنبه فارسی، یکشنبه زبان، دوشنبه ریاضی، سه شنبه مدار، چهار شنبه الکترونیک،پنج شنبه سیگنال، جمعه فارسی حالا مشکل اینجاست که تعداد درسهایی که میخوام بخونم 6 تاست و تعداد روز هفته 7 تا . درس فارسی رو که شنبه شروع کرده بودم و پنج شبه آخریشو که سیگنال بود خوندم و دوباره باید حالا از جمعه برنامه رو شروع کنم که فارسی میشه جمعه و زبان میشه یکشنبه و ... حالا چطور میتونم از مثلا گزینه
    auto fill (که امتحان کردم نشد)یا اگه گزینه دیگه ای هست استفاده کنم که وقتی جدول یک هفته رو تنظیم کردم بتونم خودکار تا روز صدم این جدولها رو زیر هم کپی کنم که درس فارسی که در جدول هفته اول شنبه و جمعه بود در جدول دوم پنج شبه و در جدول سوم چهار شنبه و تا آخر به این شکل قرار گیرد. و سوال مهمتر اینکه میخوام هر روز جدید که فایل اکسل رو باز میکنم تاریخ اون روز که در اول توضیحاتم گفتم که در ستون مجزایی نوشتم رو هایلایت کنه یا بشکلی در بیاره تا متوجه شم کدام روز هفته هستم و برنامم امروز چیه و نخوام تویه اینهمه روزهای زیر هم بگردم و تاریخ روز جاری رو پیدا کنم

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام دوستان

من با اکسل زیاد کار نکردم اما الان لازمش دارم و یه مشکل اساسی. اگه بتونین بهم کمک کنید ممنون میشم.

من یه ستون دارم با 700 تا حونه که تو همشون یه عدد نوشته شده . حالا می خوام عدد 50 رو از همه خونه ها کم کنم باید چیکار کنم نمیتونم که دونه دونه ازشون کم کنم.

سلام
    شما کافیه فرمول (50-A1)= (بر اساس مشخصات سلول های خود ، اگر اولین عدد شما در سلول شماره 1 ستون A قرار دارد) رو در سلول مجاور ستون اعداد خود بنویسید و سپس برای همه خانه ها اعمال کنید این فرمول رو با استفاده از کشیدن گوشه پایین سمت راست سلولی که توش فرمول رو نوشتین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض سوال درباره اکسل

سلام دوستان
    من میخواستم این کاری که تو عکس نشون دادم انجام بدم .
    یعنی ستون A , B رو که داریم . هرچه در ستون D وازد کنیم در ستون A جستوجو کند اگر موجود بود b در همان ستون وارد شده را با b در ستون یافته شده جمع کند و در c کنار ستون یافته شده بنویسد .

اینم عکس

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخواستم این کاری که تو عکس نشون دادم انجام بدم .
    یعنی ستون A , B رو که داریم . هرچه در ستون D وازد کنیم در ستون A جستوجو کند اگر موجود بود b در همان ستون وارد شده را با b در ستون یافته شده جمع کند و در c کنار ستون یافته شده بنویسد .

اینم عکس

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما می تونید با استفاده از فرمول ولکاپ این عمل رو انجام بدی
    در خونه c1‌این فرمول رو بنویس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فرمول رو تو بقیه سلولهای ستون c کپی کن
    البته شما ننوشتید اگر موجود بود b در همان ستون وارد شده را با b در ستون یافته شده جمع کند و معلوم نکردید که با چه سلولی از b جمع کند در فرمول فوق کلیه اعداد یافته شده را با سلول b1‌جمع می کند
    Last edited by ebibarati; 28-09-2011 at 10:14.

13. این کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •