mrc babate matalebe mofidetun.
.
ye matlab jamee tar dar murede ADVANCED FILTER,PIVOT... shadidan niaz daram
.
mrc babate matalebe mofidetun.
.
ye matlab jamee tar dar murede ADVANCED FILTER,PIVOT... shadidan niaz daram
.
با سلام
مشکلی که من با اکسل دارم اینه که مثلا توی یه فایلی که خودم درستش کردم بعضی مواقع هرچی بهش فرمول میدی عمل نمیکنه و تنها راهش اینه که گزینه سیو رو بزنم! به محض اینکه گزینه سیو رو بزنم یا فایل رو ذخیره کنم ، فرمول عمل میکنه ! چرا اینطوری میشه؟؟ توجه داشته باشید که نکته مبهمش اینه که بعضی مواقع اینطوری میشه و بعضی وقت ها درست عمل می کنه!
از اکسل 2007 و 2010 استفاده می کنم.
با تشکر
سلام
بنظرم مشکل شما از Automatic نبودن روش محاسبه فرمولها باشه
اگه اینطوره به اینجا برو و تیکشو درست کن:
حواست هم به فشرده شدن احتمالی کلید F9 باشه!
ممنون . مشکل حل شد ! این کلید F9 چیکار میکنه مگه ؟
هیچی
فقط چون گفته بودی گاهی اوقات درست کار میکنه احتمال دادم با زدن سهوی این دکمه (و ترکیبی هاش که ذر زیر از قول Help اکسل میارم) دچار اشتباه میشدی !چون وقتی Calculation در حالت Manual باشه تا این دکمه ها رو نزنی فرمولها کار نمیکنند ( مگر در حال خروج و Save کردن ):
Press F9 Calculates formulas that have changed since the last calculation, and formulas dependent on them, in all open workbooks. If a workbook is set for automatic calculation, you do not need to press F9 for calculation.
Press SHIFT+F9 Calculates formulas that have changed since the last calculation, and formulas dependent on them, in the active worksheet.
Press CTRL+ALT+F9 Calculates all formulas in all open workbooks, regardless of whether they have changed since last time or not.
Press CTRL+SHIFT+ALT+F9 Rechecks dependent formulas, and then calculates all formulas in all open workbooks, regardless of whether they have changed since last time or not.
سلام دوستان
من با اکسل زیاد کار نکردم اما الان لازمش دارم و یه مشکل اساسی. اگه بتونین بهم کمک کنید ممنون میشم.
من یه ستون دارم با 700 تا حونه که تو همشون یه عدد نوشته شده . حالا می خوام عدد 50 رو از همه خونه ها کم کنم باید چیکار کنم نمیتونم که دونه دونه ازشون کم کنم.
![]()
سلام خدمت دوستان عزیز
من یک فایل اکسل طراحی کردم به این شکل که بصورت ستونی زیر هم برای 100 روز روزهای هفته رو نوشتم از شنبه تا جمعه و دوباره زیر اون از شنبه تا جمعه و همینطور تا روز صدم و در کنار ستون روزهای هفته تاریخ اون روز رو در ستون مجزایی و مقابل هر روز هفته نوشتم و در مقابل روزهای هفته بترتیب از اولین روز شنبه تا جمعه نام یک درس رو که میخوام بخونم رو نوشتم مثلآ شنبه فارسی، یکشنبه زبان، دوشنبه ریاضی، سه شنبه مدار، چهار شنبه الکترونیک،پنج شنبه سیگنال، جمعه فارسی حالا مشکل اینجاست که تعداد درسهایی که میخوام بخونم 6 تاست و تعداد روز هفته 7 تا . درس فارسی رو که شنبه شروع کرده بودم و پنج شبه آخریشو که سیگنال بود خوندم و دوباره باید حالا از جمعه برنامه رو شروع کنم که فارسی میشه جمعه و زبان میشه یکشنبه و ... حالا چطور میتونم از مثلا گزینه auto fill (که امتحان کردم نشد)یا اگه گزینه دیگه ای هست استفاده کنم که وقتی جدول یک هفته رو تنظیم کردم بتونم خودکار تا روز صدم این جدولها رو زیر هم کپی کنم که درس فارسی که در جدول هفته اول شنبه و جمعه بود در جدول دوم پنج شبه و در جدول سوم چهار شنبه و تا آخر به این شکل قرار گیرد. و سوال مهمتر اینکه میخوام هر روز جدید که فایل اکسل رو باز میکنم تاریخ اون روز که در اول توضیحاتم گفتم که در ستون مجزایی نوشتم رو هایلایت کنه یا بشکلی در بیاره تا متوجه شم کدام روز هفته هستم و برنامم امروز چیه و نخوام تویه اینهمه روزهای زیر هم بگردم و تاریخ روز جاری رو پیدا کنم
سلام
شما کافیه فرمول (50-A1)= (بر اساس مشخصات سلول های خود ، اگر اولین عدد شما در سلول شماره 1 ستون A قرار دارد) رو در سلول مجاور ستون اعداد خود بنویسید و سپس برای همه خانه ها اعمال کنید این فرمول رو با استفاده از کشیدن گوشه پایین سمت راست سلولی که توش فرمول رو نوشتین
سلام دوستان
من میخواستم این کاری که تو عکس نشون دادم انجام بدم .
یعنی ستون A , B رو که داریم . هرچه در ستون D وازد کنیم در ستون A جستوجو کند اگر موجود بود b در همان ستون وارد شده را با b در ستون یافته شده جمع کند و در c کنار ستون یافته شده بنویسد .
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما می تونید با استفاده از فرمول ولکاپ این عمل رو انجام بدی
در خونه c1این فرمول رو بنویس
فرمول رو تو بقیه سلولهای ستون c کپی کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته شما ننوشتید اگر موجود بود b در همان ستون وارد شده را با b در ستون یافته شده جمع کند و معلوم نکردید که با چه سلولی از b جمع کند در فرمول فوق کلیه اعداد یافته شده را با سلول b1جمع می کند
Last edited by ebibarati; 28-09-2011 at 10:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)