تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 291 از 358 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301341 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

وای چه پست های جالبی!
    من تازه واردم و اصلا حال خوندن 100 صفحه رو ندارم ولی اون چند تایی که رندومی خوندم خیلی قشنگ بود!
    با اجازه سلیقه شخصی رو وارد بحث می کنم!
    درسته که خیلی اوقات عکس ها یا مقالات و یا حتی تحقیقات علمی در مورد ufo ها مسخره اند!
    شاید هم هیچ موجود سبز و قد بلند و خیلیییی لاغری تو دنیا وجود نداشته باه!
    ولی فقط کافیه به این فکر کنیم که جهان چقدر بزرگه!
    اگه بگیم تمام این دنیا فقط برا ما موجودانی که قد 2 متری و وزن 150 کیلویی براشون شگفت اوره خلق شده!
    این دیدگاه فقط واسه اونایی که هنوز تو ذهنش ما مرکز جهانیم و دنیا دورمون می گرده!!!!!!!!
    اگه حرفام خارج بحثه بخشید!گفتم که تازه واردم!یه جورایی انگار اینجا هنوز همه موجودات فضایی رو قبول ندارن!

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

وای چه پست های جالبی!
    من تازه واردم و اصلا حال خوندن 100 صفحه رو ندارم ولی اون چند تایی که رندومی خوندم خیلی قشنگ بود!
    با اجازه سلیقه شخصی رو وارد بحث می کنم!
    درسته که خیلی اوقات عکس ها یا مقالات و یا حتی تحقیقات علمی در مورد ufo ها مسخره اند!
    شاید هم هیچ موجود سبز و قد بلند و خیلیییی لاغری تو دنیا وجود نداشته باه!
    ولی فقط کافیه به این فکر کنیم که جهان چقدر بزرگه!
    اگه بگیم تمام این دنیا فقط برا ما موجودانی که قد 2 متری و وزن 150 کیلویی براشون شگفت اوره خلق شده!
    این دیدگاه فقط واسه اونایی که هنوز تو ذهنش ما مرکز جهانیم و دنیا دورمون می گرده!!!!!!!!
    اگه حرفام خارج بحثه بخشید!گفتم که تازه واردم!یه جورایی انگار اینجا هنوز همه موجودات فضایی رو قبول ندارن!
    دوست عزیز [همونطور که خودتون گفتید!] کاملا معلومه که این تاپیک رو نخوندید!
    توی این تاپیک بیش از 1000 بار گفته شد که بحث
    "وجود حیات غیر زمینی"
    با بحث
    "وجود بیگانگان هوشمند فضایی که با وسیله ی نقلیه شخصی(!) میان زمین، با اهالی زمین گفتگو میکنن(!) بعضی ها رو میدزدن(!) رو بعضی ها آزمایش میکنن(!) بعضی ها رو به پیامبری مبعوث میکنن(!) به بعضیا میگن که دوباره برمیگردن(!) و اینکه میان رو زمین واسه خودشون نقاشی میکشن و به آدما علم یاد میدن(!)"
    زمین تا آسمون فرق داره!

به نظر خود شخص من، حتی وجود موجودات هوشمند در سیارات دیگه "محتمل" هست
    ولی اینکه با UFO میان رو زمین و واسه خودشون تفریح میکنن و یه سری کارا انجام میدن... رو باور ندارم!

3. 6 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

دوست عزیز [همونطور که خودتون گفتید!] کاملا معلومه که این تاپیک رو نخوندید!
    توی این تاپیک بیش از 1000 بار گفته شد که بحث
    "وجود حیات غیر زمینی"
    با بحث
    "وجود بیگانگان هوشمند فضایی که با وسیله ی نقلیه شخصی(!) میان زمین، با اهالی زمین گفتگو میکنن(!) بعضی ها رو میدزدن(!) رو بعضی ها آزمایش میکنن(!) بعضی ها رو به پیامبری مبعوث میکنن(!) به بعضیا میگن که دوباره برمیگردن(!) و اینکه میان رو زمین واسه خودشون نقاشی میکشن و به آدما علم یاد میدن(!)"
    زمین تا آسمون فرق داره!

به نظر خود شخص من، حتی وجود موجودات هوشمند در سیارات دیگه "محتمل" هست
    ولی اینکه با UFO میان رو زمین و واسه خودشون تفریح میکنن و یه سری کارا انجام میدن... رو باور ندارم!
    دقیقا درست میفرمایید .....
    اکه صحبت های پرفسور هاوکینگ رو شنیده باشید به این مسئله پی میبرید !!!

5. 2 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

به نظر خود شخص من... میان رو زمین و واسه خودشون تفریح میکنن و یه سری کارا انجام میدن... رو باور ندارم!
    نظر شخصی شما[ به عنوان یک محقق دانشدوست] بسیار بسیار محترم و قابل قبول هست.
    اما وجود ذیشعوران برونزمینی در این سیاره برای تفریح در هیچ کجای این تاپیک از سوی هیچکس بیان نشده.
    بیگانگان هوشمند فضایی که با وسیله ی نقلیه شخصی(!) میان زمین...
    چنین چیزی هم نیومده(وسیله نقلیه شخصی).
    بعضی ها رو به پیامبری مبعوث میکنن
    اگر منظورتون همان شارلاتان معروف رائیل هست; باز هم کوچکترین چیزی در خصوص تائید وی از طرف هیچکس در این تالار گفته نشده.
    میان رو زمین واسه خودشون نقاشی میکشن
    این رو هم هیچکس در این تاپیک نگفته.
    معلومه که این تاپیک رو نخوندید!
    مطمئنید که خودتون این تاپیک رو خوندید؟!!!
    (بنده [قبلا هم عرض کردم] 3 بار کل اون رو خوندم).

---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------

اگه صحبت های پرفسور هاوکینگ رو شنیده باشید به این مسئله پی میبرید !!!
    تاریخ مصرف هاوکینگ زمانی بپایان رسید که خودش رو قاطی الهیات کرد و وجود خدا رو منکر شد.

7. 2 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

نظر شخصی شما[ به عنوان یک محقق دانشدوست] بسیار بسیار محترم و قابل قبول هست.
    اما وجود ذیشعوران برونزمینی در این سیاره برای تفریح در هیچ کجای این تاپیک از سوی هیچکس بیان نشده.
    زرشک!
    دوست عزیز مثل اینکه شما شوخی و طعنه من رو جدی گرفتید!
    بعضی چیز ها تو ادبیات کنایه هست(مثلا میگی 3 ساعت منتظرت بودم! خوب مطمئنا 6 دقیقه بیشتر نبوده! ولی کنایه و مبالغه داره!)
    اینجا نمیخوام کلاس ادبیات راه بندازم!
    اونایی که باید منظورمو میفهمیدن فهمیدن...

منظور من از تفریح، همین گشت و گذار های شبانه و خیلی کارها(!) یی هست که تو سایتهای مدافع یوفو ازش بحث به میون میاد
    (که از نظر من هم واقعا تفریح هست! چون وقتی یه موجودی از حداقل چند میلیون سال نوری میاد اینجا که فقط یه چرخی بزنه تو آسمون(!) و بیاد برای یه سری(!) معدود زمینی دست تکون بده(!) یعنی اینکه اون موجود بیکاره! و برای تفریح اومده!)

چنین چیزی هم نیومده(وسیله نقلیه شخصی).
    شما اون علامت تعجب به اون گندگی(!) رو ندیدید؟!
    به این "(!)" میگن "نشان استهزا"! منظور من از وسایل نقلیه شخصی ، پیکان و پراید نیست! منظورم همون یوفو و بشقاب پرنده و امثالهم هست!

منظور من از نقاشی هم همون نقش و نگار هاییه که به ادعای بعضی ها روی مزرعه ها کشیده میشه!

اگر منظورتون همان شارلاتان معروف رائیل هست; باز هم کوچکترین چیزی در خصوص تائید وی از طرف هیچکس در این تالار گفته نشده.
    خوب خدارو شکر در این یه مورد اتفاق نظر داریم که شارلاتانی بیش نیست!

مطمئنید که خودتون این تاپیک رو خوندید؟!!!
    (بنده [قبلا هم عرض کردم] 3 بار کل اون رو خوندم).
    بعله! بنده هم این تاپیک رو خوندم و هم خیلی سایت های و تاپیک ها و فروم های دیگه رو!
    طرف صحبت بنده هم شما نبودید!

تاریخ مصرف هاوکینگ زمانی بپایان رسید که خودش رو قاطی الهیات کرد و وجود خدا رو منکر شد.
    من فکر میکنم این حرفتون یه خورده(!) از روی احساس شخصی زده شده...

حرف "درست" رو از هر کسی باید پذیرفت... چه استیفن هاوکینگ باشه، چه رجبعلی اردوغان و چه احمدی نژاد(!)
    حالا شاید یه سری خزعبلاتی هم این وسط رد و بدل شده باشه ولی دلیل نمیشه که برای کسی "تاریخ مصرف" تعیین بشه...

مطمئنا همون شخصی "تاریخ مصرف گذشته"(به قول شما) خیلی بیشتر از من و شما سواد و مطالعه داره... حالا چون اومده 2 تا چرت و پرت گفته که نباید همه ی حرفای درستش هم چرت و پرت محسوب کرد!(بر عکسش هم صادقه! ممکنه یکی که همیشه چرت میگه(!) یه دفعه حرف حق رو بزنه)

به هرحال به نظر من این حرفا و بحث ها (یوفو) بی فایدس! درست مثل این میمونه که بخوای دو قطب همنام آهنربا رو به زور به هم نزدیک کنی...
    نه من میتونم شما رو قانع کنم و نه شما منو...

9. 2 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

منظور من ... یی هست که تو سایتهای مدافع یوفو ازش بحث به میون میاد
    مورد خطاب دوستمون افراد در این تاپیک بود , نه سایتهای مذکور.

استهزا - مبالغه - کنایه - طعنه - شوخی - زرشک - ...
    اینجا تالار علمی هست و موضوعی جدی در اون مباحثه میشه.
    اگر مدیران تمایل دارند چند تا دقلک رو دعوت میکنیم با رقاصه ها و محتملا منقل و شراب و در سایه ایشون از عبارات فوق بهتر استفاده می کنیم.
    نه من میتونم شما رو قانع کنم و نه شما منو...
    چون فکر میکنید که اینجا هم یکی از همون سایتهایی که گفتید هست و بنده نماینده اونها(!).

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

مورد خطاب دوستمون افراد در این تاپیک بود , نه سایتهای مذکور.
    دوستمون گفتن که این تاپیک رو نخوندن! اونوقت چطوری مورد خطابشون این تاپیک بود؟!!
    وقتی یه قسمتی از حرفشون راجبه موجودات سبز(!) و لاغر حرف میزنن مطمئنا دارن به مطالبی که خارج از این تاپیک خوندن اشاره میکنن!

و موضوعی جدی در اون مباحثه میشه.
    جدی؟!
    کلا موضوع یوفو و این که آدم فضایی ها اومدن رو زمین چیزی بیشتر از یه "جوک" نیست! اونوقت میشه بگید کجای این موضوع جدیه؟!
    من که نه اینجا افراد صاحب نظر میبینم و نه ادعاهای منطقی و علمی و منابع معتبر(!)...

چیزی که اینجا در موردش بحث میشه بیشتر مانند بحث "اول مرغ بود یا تخم مرغ؟" در تاکسی(!) توسط افراد عادی جامعه هست!

اگر مدیران تمایل دارند چند تا دقلک رو دعوت میکنیم با رقاصه ها و محتملا منقل و شراب و در سایه ایشون از عبارات فوق بهتر استفاده می کنیم.
    هیچ دلقکی از اریک فون دانیکن و امثالهم بالاتر نیست که میاد تمام جامعه ی علمی رو عقب مونده میخونه و خودشو "یابنده ی حقیقت"!
    همین که شما میگید یوفو میاد زمین و "فقط" یه سری افراد خاص اونها رو نه یه بار(!) بلکه چند بار میبینن، خودش هم شوخیه، هم مبالغه، و هم کنایه!
    پس هیچ احتیاجی نیست!(در ضمن من اون هارو گفتم تا شما منظور بنده رو بفهمی و اینکه کلمات رو به طور تحت اللفظی برداشت نکنی!)

چون فکر میکنید که اینجا هم یکی از همون سایتهایی که گفتید هست و بنده نماینده اونها(!).
    اینجا اگر مثل اونجا هم نباشه، دست کم "زیر مجموعه ای" از اونجاس!

تا اینجا تمام حرف شما اشاره داره به 4تا پیچ و مهره(!) و 4 تا نقاشی روی در و دیوار و امثالهم و از اینها به این رسیدید که موجودات ذیشعور فرازمینی خیلی با سیاست هستن و برای کاراشون دلیلی دارن و عقل ناقص ما قد نمیده که کارای اونا رو بفهمیم و دلیلی نداره که سوال کنیم "چرا تو آمریکا روزی 4تا یوفو میاد، فقط 2 نفر اونم تکراری میبینن؟" چون که این جزو حکمت(!) های موجودات فضایی هست و ما نباید سوال کنیم! ( و درضمن پنهان کاری دولت ها و تئوری توطئه!)

پس اگه از سایت های یوفو، یه سری مباحث دیگه رو فاکتور بگیریم و حذف کنیم، همین حرف های شما میمونه (پیچ و مهره-باستان شناسی-تئوری توطئه) بنابراین من فکر نمیکنم که شما هم چیز جدیدی گفته باشید...

12. این کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوستان لطفا واژه های تند رو از مباحثه خارج کنید. مباحثه منطقی احتیاجی به پرخاش نداره.
    آرامش لطفا.

14. 6 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

هیچ دلقکی از اریک فون دانیکن و امثالهم بالاتر نیست...
    موجب خرسندی هست که دیده میشه ایشون تاثیر کافی روی امثال شما گذاشته که بجای نقد(که قادر به اون نیستید) فحاشی نثارش میکنید.
    اینجا اگر مثل اونجا هم نباشه، دست کم "زیر مجموعه ای" از اونجاس
    پس لطف کنید کلاس خودتون رو پائین نیارید و در محفل خودتون قلم بزنید.

از بابک عزیز هم ممنونم.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

موجب خرسندی هست که دیده میشه ایشون تاثیر کافی روی امثال شما گذاشته که بجای نقد(که قادر به اون نیستید) فحاشی نثارش میکنید.
    نقد؟!
    ایشون اصلا هیچ احیاجی به نقد نداره!
    بعدشم دیگران به اندازه ی کافی نقد کردن، من هم نه منتقد هستم و نه وقت اینکارو دارم که چنین اشخاصی رو نقد کنم
    درضمن فکر نمیکنم فحاشی کرده باشم!(نمیدونستم دلقک فحش محسوب میشه! بنده خدا صنف دلقک های سیرک چی بگن؟!)

پس لطف کنید کلاس خودتون رو پائین نیارید و در محفل خودتون قلم بزنید.
    بنده نه کلاس دارم و نه محفل!
    من هرجا و هرجمعی که بتونم توش 2تا چیز مفید یاد بگیرم حضور پیدا میکنم، چه دانشگاه باشه،چه انجمن و چه تاکسی!

حضور من اینجا بیشتر به خاطر افرادی مانند بابک عزیز و دوستان دیگه هست که ببینم و لذت ببرم که چطور با قدرت علم و منطق، شبه علم و توهمات رو زمین میزنن...

از شما دوست عزیز هم ممنونم که این تاپیک رو بالا نگه میدارید و یه طرف بحث رو میگیرید که بحث نخوابه

17. 2 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •