تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 291 از 312 اولاول ... 191241281287288289290291292293294295301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,901 به 2,910 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

سلام
    کسی در مورد جادوگری اطلاعات نداره؟ یه چند وقتیه دارم در موردش مطالعه می کنم
    الان مدارکی از جادوگری و جادوگران بسیار بزرگ در موزه های بزرگ جهان نگهداری میشن که بعدا چند نمونش رو براتون معرفی می کنم
    این طور که معلوم شده لایکن ها ( گرگ نماها ) و خون آشام ها به طور غیر مستقیم با مداخله جادوگران ایجاد می شدن

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

من اگر کار خوبی انجام می دهم صرفا برای رضای خدا و کسب ثواب نیست ذات هرانسانی به او فرمان می دهد تا خوبی کند چه اهمیتی دارد که در اینده این خوبی من بدردم می خورد یا نه حتی اگر قیامتی هم در کار نباشد با هم اعمال خوب انجام خواهم داد
    خوب این نظر توئه
    هرکسی یه ذات خوب و یه ذات بد داره

آن شاگرد کوچک آلبرت انیشتین بود
    جدی می گی؟

سلام
    الان مدارکی از جادوگری و جادوگران بسیار بزرگ در موزه های بزرگ جهان نگهداری میشن که بعدا چند نمونش رو براتون معرفی می کنم
    این طور که معلوم شده لایکن ها ( گرگ نماها ) و خون آشام ها به طور غیر مستقیم با مداخله جادوگران ایجاد می شدن
    من خیلی تحقیق کردم
    وجود داره ولی نه به اون شکل که آدما رو به گرگنما و خوناشام تبدیل کنن

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

من راجع به انسان های گرگ نما خیلی اطلاعات دارم..اگه میخواید بذارم!!

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

دوستان راجع به telekinesis هم بحث کنید.
    Last edited by Optimus Prime; 30-07-2008 at 00:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام بعد از یه غیبت طولانی اومدم سر بزنم عجب تاپیک دار به قهقرا ( اگه درست نوشته باشم ) میره
    تاپیکی که سوشیانت با چه زحمتی پربارش کرد ببین چه بحثایی داره توش میشه یه کم ارزش بذارین به این بحثا ، من که یه مدتیه این مباحث رو ول کردم نمی دونم چرا شاید نا امید شدم ولی خب قدرت ذهنم همچنان عالی تر از همیشه است
    موفق باشید با بحث های بهتر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

كسي ميتونه مسايل جادوگري رو يكم بيشتر توضيح بده

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام
    گرگ نماها رو میشه گفت با جادوگرها رابطه نزدیکی دارند..ولی خون اشامها نه...کلا خون اشامها و جادوگرها دو مقوله جدا از هم هستند...

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

تاپیکی که سوشیانت با چه زحمتی پربارش کرد ببین چه بحثایی داره توش میشه یه کم ارزش بذارین به این بحثا
    بی احترامی نباشه ولی وقتی یه استاد درست و حسابی بالای سر شاگرداش نباشه اوضاع ممکنه از این هم بدتر بشه ایشون تاپیک رو ایجاد کردن, خوب دستشون هم درد نکنه ولی بعد از این همه اعتبار تاپیک رفتن و اصلا هم خبری نمی دن در ضمن مگه یه بحث هایی داره میشه؟ یه وقت منظورتون جادوگری که نیست؟!!

من خیلی تحقیق کردم
    وجود داره ولی نه به اون شکل که آدما رو به گرگنما و خوناشام تبدیل کنن
    من هم برای همین گفتم به طور غیر مستقیم در حقیقت توسط ارواح پلید و یه همچین چیزهایی زنده ها و یا مرده ها رو دچار تغییر می کردن

من راجع به انسان های گرگ نما خیلی اطلاعات دارم..اگه میخواید بذارم!!
    ممنون میشم فقط سعی کن مطالبی رو بگی که بشه مقداری به اونها اعتماد کرد نه صرفا مطالب ذکر شده در تاپیک های مختلف

خوب ظاهرا خیلی ها مایل هستن در مورد جادوگری بحث کنن
    البته حکم همه کسایی که در این مورد بحث و تحقیق می کنن اعدام هست ( در ایران ) و بهتره خیلی بحث رو به خارج از تاپیک نکشونید
    دفعه بعد که اومدم براتون یه سری عکس جالب از جادوگری و جادوگران برجسته دنیا می ذارم که یکیش انجیلی هست از اسرار جادوگری که تقریبا توسط شیطان نوشته شد و الان هم در یکی از بزرگ ترین موزه های دنیا نگه داری میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

گرگ نماها رو میشه گفت با جادوگرها رابطه نزدیکی دارند..ولی خون اشامها نه...کلا خون اشامها و جادوگرها دو مقوله جدا از هم هستند...
    خون آشام به اشکال مختلفی ممکنه وجود داشته باشه ولی یه نوع از اونها توسط ارواح پلیدی که با قدرت جادوگران به جسم مردگان دخول میکنه ایجاد میشه
    این نوع خون آشام شب ها از قبر خودش خارج میشه و تنها راه نابودی اون نابود کردن قبری هست که ازش خارج میشه
    البته بیشتر این مطالب طی ترجمه های مختلف و سانسور های مختلف ( در ایران ) تحریف میشه
    الان سازمان های بزرگی در سراسر دنیا وظیفه تحقیق و بررسی افسانه ها و موضوعاتی مثل گرگ نما ها و خون آشام ها رو بر عهده گرفتن متاسفانه اطلاعات بدست امده همیشه سری هستن و به اسونی در اختیار عموم قرار نمی گیرن مگر اینکه بعد از پایان دوره قرنطینه تحت عنوان پرونده های سوخته مثل بشقاب پرنده و یا سرقت و اعتراف کارکنان این سازمان ها به شکلی از این قرنطینه خارج بشن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان عزیز اگه میشه هر بحثی رو که میکنید با استفاده از مدارک و کتبی که در رابطه با این زمینه ها وجود داره بکنید و صرفا از روی سایت های دیگه و یا اعتقاد های خودتون نکنین که یکم تاپیک پربار شه
    درضمن از همه دوستانی که به این تاپیک سر مزنن دعوت میکنم که یکمی فعالیتشون رو بیشتر کنن تا تاپیک دوباره به خواب زمستونی نره.
    اگه عمری بود خودم هم دارم به یه سری منابع دست پیدا میکنم (شاید) که اگه دست بیدا کنم شما رو هم ازش بی بهره نمیکنم ولی به شرط اینکه فعالیت تو سایت بیشتر بشه (حرف همیشگی سوشیانت)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •