بچه ها من نميخاستم 4 تا پست بدما . الان ديدم خودش 4 تا پست شد .
بچه ها من نميخاستم 4 تا پست بدما . الان ديدم خودش 4 تا پست شد .
خیلی ممنون از پاسختون
اگه میخوای Fat بگیری ترجیحا Value Pack بگیر.اگه میخوای Slim بگیری Base Pack بگیر
اگه میشه در رابطه با این دو تا یه توضیح مختصر بدید چه فرق هایی می کنن وکدوم بهتره وکاراییش بالا تر و بهتر است
فیرمویر m33 بهترینش هست یعنی هیچ مشکلی نداره و به راحتی برنامه و بازی های کرک هم بهش می خوره
آخه قبلا می خواستم psp بخرم منصرف شدم چون اون موقه بهم گفتن باید برنامش 1.5 باشه تا بازی کرک بهش بخوره اگه نباشه نمی شه حالا هم همین طوری یا نه فرق کرده
Tomb rider بازها یه کمکی کنند. من تو قسمت آخر مرحله دوم گیر کردم.همونجا که اون مدال را از معبد بر می داره و اون دوتا مجسمه های اسب زنده می شن و می خوان بکشنت. من هرچی می زنمشون از جونشون خیلی کم نمی شه. باید راهی باشه که جونشون را بیشتر کم کنه.چه کنم؟
کدوم تومب ریدر؟Legend؟
حسام،فرق Fat با Slim در اندازه شونه و Lcd شون.الآن Slim توصیه میشه.
m33 خودش همه ی بازی ها رو اجرا میکنه.
من که نگفتم خنگی!!!بعدشم گندت همینجاست!!!Parental 1 محدود ترینشه،برای زیر 3 سال!!!
Last edited by Arshia001; 23-01-2008 at 22:53.
ببخشید میخواستم شماره فروشگاه گلچین رو بگیرم اگه دارید لطف کنید بزارید بعدش هم میخواستم بدونم جمعه ها گلچین بازه؟
هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها!
راست میگی؟ من ساده رو بگو که عجب نبوغی از خودم نشون دادم!
راستی نگفتی نظرت راجع به AJ چیه؟
بازم مرسی
فعلا که تا 8 گیگ بیشتر نیست!
باید اونقدر بزنیش تا بمیره ! اگه نتونستی بگو سیومو بزارم
سلام به دوستان
مموريهاي 16 گيگابايتي عرضه شدن.
قيمت اوليه فروش 300 دلار ميباشد
![]()
Tomb rider بازها یه کمکی کنند. من تو قسمت آخر مرحله دوم گیر کردم.همونجا که اون مدال را از معبد که وسط آبه بر می داره و اون دوتا مجسمه های اسب زنده می شن و می خوان بکشنت. من هرچی می زنمشون از جونشون خیلی کم نمی شه. باید راهی باشه که جونشون را بیشتر کم کنه.چه کنم؟
در ضمنTomb rider ANIVERSARY را هم می گم. یکی جواب بده دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)