توي بازي desperados 2 وقتي ميرم بازيو اجرا كنم اينو ميناله
توي بازي desperados 2 وقتي ميرم بازيو اجرا كنم اينو ميناله
من هم ATI داشتم هم GEForce با یک سیستمATI128=GEFORCE256
ATI توهیچ بازی ارور نداد به جز PRANCE OF PERSIA 2 اونم در اواخر بازی که با عوض کردن ویندوز مشکل حل شد
اما این GEFORCE لعنت الله علیه تو اکثر بازی ها مشکل داره
الان هم GEFORCE دارم ولی می گم فقط ATI
اینجا همه منتظر تایید شما بودند .تایید میشه !!!
دوست عزیز ....اگه جواب سوالات نمیدونی مجبور نیستی جواب بدی .!!
خوب من احتمال دادم که مشکل از اینجا باشه .
بعدشم شما بهتره برای زیاد کردن پستاتون یه راه دیگه پیدا کنید نه اینکه تایید بزنی !
عزیز دل من همه ی ورژن های دایرکت ایکس رو روی SP2 نصب کردم . مینویسه نصب شده ، کامله و توی Directx Diagnostic هم مینویسه 9C ولی نصب نشده .دوست عزيز Oracle_Eldorado چرا مردم رو اغفال مي كني؟
كي ميگه دايركت ايكس 9c روي سرويس پك 2 نصب نميشه؟
اگر به فايل هاي Readme بازي ها مراجعه كنيد هميشه نوشته كه ويندوزتون رو آپديت كنيد و از آخرين ورژن استفاده كنيد. البته يه نكته ديگه هم هست! احتمالا سيستم شما خيلي زغالي هست كه ويندوز ServicePack 2 خوب روش كار نمي كنه! پس لطفا كلي صحبت كنيد و نظر كارشناسي نديد.
از این جهت مطمئن هستم .
عزیز دل Direct X مال Microsoft هست ولی ویندوز Sp2 دستکاری ایران هست .بابا، حالا چرا اينقدر بزرگش ميكنين. خود من اين سوال رو پرسيده بودم، خودتون هم حتما ميدونين كه DX9C خودش چند نسخه داره، شايد (توجه كنين، ميگم شايد) يكي يا بعضي از اونها رو سيستم ايشون نصب نميشده. ديگه برخورد كه لازم نيست(اين رو قوانين ميگه)، ماشالا همتون هم كه حرفهاي هستين. با هم مهربونتر باشين.
درضمن بعيده كه DX9C رو SP2 نصب نشه، چون محصول خود Microsoft هست. (اين قسمت آخر رو اگه اشتباه كردم، به من نپريدها، به بزرگي خود ببخشيد)
مرسي
حالا كسي ميتونه راه حل مشكلي رو كه داشتم بگه يا نه؟ ممنون ميشم.
اينجا
به عبارتی سعی کردن که این ویندوز رو با تم های جدید و قشنگ تر به عنوان ویندوز جدید بفروشند .
يكي جواب منو بده ديگه اين يكي هم هست
توي بازي the punisher وسط نصب اين ارورو ميده
![]()
کارت گرافیکت چیه عزیز ؟
========
احتمال فراوان سیدی بازی خرابه
========
ما نفهمیدیم قصه دایرکت ایکس نصب نشدن روی sp2 دیگه چیه
directx 9.c بر روی تمام ورژن های ویندوز xp نصب میشه و صد در صد درست و کامل هم نصب میشه
فقط روی یک سری نسخه بتا sp2 اصلا نصب نمیشه و تویه Diagnostic هم میزنه directx 9.0b فقط همون ورژن xp هست که 9.0c روش نصب نمیشه
در ضمن sp2 توسط خود مایکروسافت بیرون داده شده نه توسط ایرانیا![]()
سلام من بازی red alert2 را نصب کردم وقتی اجراش میکنم بعد از چند لحظه خدش game over میشه چه کار کنم؟
اگر بازیم مشکل داره لطفا یه سایت معرفی کنین تا دانلود کنم
با تشکر
خيلي ممنون از كمكت اميد جان.
بله درست حدس زدي 9200 هستش.پس بايد سيستمم رو عوض كنم.
اميد جون كارت گرافيكم 128 هست مدلش هم اينه
![]()
این بازی رو دقیقا یادم نیست که چه سیستمی میخواست برای اجرا
فکر کنم کارت گرافیکتون ساپورت نکنه بازی رو چون اون موقع من یادمه با 9550 و fx5700 بازی خیلی کند اجرا میشد تازه اون دو کارت از کارت شما خیلی قویتر بودن
درسته این بازی سیستم بالایی میخواد مصخوصا گرافیک .این بازی رو دقیقا یادم نیست که چه سیستمی میخواست برای اجرا
فکر کنم کارت گرافیکتون ساپورت نکنه بازی رو چون اون موقع من یادمه با 9550 و fx5700 بازی خیلی کند اجرا میشد تازه اون دو کارت از کارت شما خیلی قویتر بودن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)