بعداز اينكه عادل خداحافظي ميكنه تصوير فيلم براي من ثابت مي مونه و فقط صداش پخش مي شه
نمي دونم لينك خرابه يا براي من فقط اينطوري هست
با چند تا پخش كننده فيلم هم امتحان كردم بازهم تصوير ثابت مي مونه
نمي دونم دوستان هم همين مشكل رو پيدا كردن يا نه؟
بعداز اينكه عادل خداحافظي ميكنه تصوير فيلم براي من ثابت مي مونه و فقط صداش پخش مي شه
نمي دونم لينك خرابه يا براي من فقط اينطوري هست
با چند تا پخش كننده فيلم هم امتحان كردم بازهم تصوير ثابت مي مونه
نمي دونم دوستان هم همين مشكل رو پيدا كردن يا نه؟
سلام ؛ این لینکهایی که گذاشتین خراب هستن!!!
تائید میشه !
نمیدونم چرا هر چی کلیپ با پسوند 3gp تو parsaspace آپلود میکنی اینجوری میشه بهتره از همون 2shared استفاده کرد![]()
دوستان عزیز گذاشتن کلیپ های +18 در انجمن ها ممنوع است.
در صورتی که چنین موردی مشاهده شود بلافاصله پست شخص خاطی حذف و دسترسی ایشان به انجمن ها قطع خواهد شد.(Ban)
فکر نکنم کسی همچین کلیپی گذاشته باشهدوستان عزیز گذاشتن کلیپ های +18 در انجمن ها ممنوع است.
در صورتی که چنین موردی مشاهده شود بلافاصله پست شخص خاطی حذف و دسترسی ایشان به انجمن ها قطع خواهد شد.(Ban)![]()
پس دلیل این پست یا اخطار چیه؟![]()
در ضمن چرا اینقدر خشن![]()
![]()
![]()
چرا جواد جاننوشته شده توسط javad_raouf_danger [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این کلیپها دوستان قرار دادند که من هر چی خواهش کردم و پیام بهشون دادن گفتم شما چیکاره هستی
خوب شد میثم جان تذکر به این جدی داد تا هر کسی خلافی کرد بفهمه اینجا مسئولین خوبی مثل میثم عزیز داره![]()
نوشته شده توسط javad_raouf_danger [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگه شما کلیپ های غیر مجاز نمیبینید دلیل بر این نیست که همچین پست هایی وجود نداشته (خیلی از پست هارو من پاک کردم)
بعضی وقت ها هم خشن بودن لازمه!![]()
سلام بچه ها من با گفته های boy iran موافقم حالا رویه گل همدیگه رو ببوسین و بیخیال بشین
اینم برخورد کامیون با دیوار 4 امتیاز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم لینک سالمه و هم کلیپ
دوباره دان کن
یک کلیپ تبلیغاتی برای شامپو از یانگوم...(***)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)