آهنگ جديد و بسيار زيباي ماه براي دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpcupload.persiangig.com/Maheshabam.mp3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آهنگ جديد و بسيار زيباي ماه براي دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpcupload.persiangig.com/Maheshabam.mp3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by salazarsnape; 12-12-2009 at 12:51.
دلم هوایی شده
تو این هوای بارونی
کجاست دلبر من؟
دخترای تهرونی…
بگین کجا رفته
سرش چیا اومده
تو سینهی کی شده
دوباره زندونی…
ماه شبم چی شده؟
ماه شب کی شده؟
بگین کجا رفته
دنبال کیا رفته…
آهنگ جديد و بسيار زيباي ماه براي دانلود (نسخه كامل):
کد:
www.pcupload.persiangig.com/Maheshabam.mp3
کد:
http://pcupload.persiangig.com
pcupload.persiangig.com/Maheshabam.mp3
آهنگ جالب و زیبایی بود! محسن هم زده تو خط خیانت و بی وفایی ها!
ریتم آهنگ خیلی شبیه "ناز" هست ، باید بیش تر گوشش کنم...
نه بابا خيانت كجا بود؟آهنگ جالب و زیبایی بود! محسن هم زده تو خط خیانت و بی وفایی ها!
ریتم آهنگ خیلی شبیه "ناز" هست ، باید بیش تر گوشش کنم...
حالا خیانت یا عدم خیانت سوژه بر ما پنهان است ، اما از عادات ما زمینی هاست که تهمت نا روا بزنیم!ماه شبم چی شده؟
ماه شب کی شده؟
بگین کجا رفته
دنبال کیا رفته![]()
خو آهنگ کیفیت خوبی نداشت
آهنگشم تکراری به نظر میرسید اما جالب بود
خوشم اومد
آفرین به محسن
سلطان چاوشی که هر اهنگی بخونه توپه این اهنگ ماله چند سال پیشه جدید نیست خود سایت رسمی گفته
در آستانهی ماه محرم و برای امام حسین (ع)
آلبوم «سلام آقا» با حضور چاوشی، صادقی، علیزاده و یغمایی منتشر میشود
موسیقی ما- نصیبه کریمی: سرانجام موسیقی پاپ برای محرم امسال آلبومی را روانهی بازار خواهد کرد.
بنابر گزارش خبرنگار موسیقی ما، در این آلبوم مناسبتی، چهار خواننده موفق موسیقی پاپ از جمله؛ محسن چاوشی، رضا صادقی، محمد علیزاده و مهدی یغمایی، هرکدام قطعههایی را برای امام حسین (ع) اجرا کردهاند.
عنوان این آلبوم «سلام آقا» است، و به محض آنکه مسئولان دفتر موسیقی ارشاد مجوز نهایی آن را صادر کنند، در آستانهی ماه محرم منتشر خواهد شد.
این چهار خواننده، هرکدام دست کم دو قطعه را در «سلام آقا» اجرا کردهاند.
امیدواریم آلبوم «سلام آقا» نیز به سرنوشت آلبوم «هشت» دچار نشود و در آستانهی ماه محرم وارد بازار موسیقی رسمی کشور شود. وبسایت موسیقی ما به محض دریافت اطلاعات بیشتر درمورد این آلبوم، آنها را در اختیار کاربران عزیز قرار خواهد داد.
اینم مثه البوم هشت نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)