این مستجر که میخواستی ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مستجر که میخواستی ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درمورد اکسپلوررهم برو به این سایت
بعد همون صفحه واسه موبایل داره بگیر .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودش دانلود منیجر داره .
فولدر اون رو هم میتونی خودت مشخص کنی .
اگه نمیدونی برو توی document .
برای اتصال به کامپیوتر هم ائل گوشی رو با pcsuit سونی کانکت کن .
بعد توی همون صفحه . نوشته networking wizard اون رو بزن و دنبال کن . بعد از اون یه کانکشن مثل کانکشنی که برای مودم میسازی واسه ت میسازه . بعد دیگه برو صفا ....
سلام گوشی من الان 2 روزه که روشنش می کنم فقط صفحه سفید میاد.......؟؟؟؟؟؟؟؟مشه با کابل خودش فلشش کنم یا update کنم گوشی درست بشه ؟؟؟/
رفت بیرون یارو گفت فلشش 30 تومان خرجشه...؟ میتوم خودم فلش منم.؟؟؟
اگر لطف کنیدفقط usb درایور رو برام بزارسد ممنون میشم.....چون سی دی شو گم کردم...
مرسیییی
عزیز adsl هم سرعتداره با چه سرعتی داری ؟ 64 . 128 . 256 . 512 . کدوم ؟
کلا شما باید 150 مگ دانلود کنی حالا حساب کن ....
Last edited by amirkhan_20e20; 25-10-2007 at 18:06.
دست گلت درد نکنه . ما رو بگو عین سوخول ها اومدیم واست لینک پیدا کردیم فرستادیم. تو که جواب خودتو میدونستی اصلا نباید سوال میکردی! حالم گرفته شد از برخوردت.![]()
شما باید آپدیت کنی .
درایور هم وقتی pcsuit رو نصب کردی خودش میریزه
اهان شرمنده . ندیدم . به اینترنت وصل شو بعد گوشی رو وصل کن . بعد بزن بره روی اینترنت دنبالش بگرده .
Last edited by amirkhan_20e20; 25-10-2007 at 18:13.
دوست من ، فقط یادت باشه 5شنبه،جمعه چون رایگانه سرعت خیلی پایینه
اگه گوشی داری که EDGE ساپورت میکنه برای اتصال به کامپیتر از اون استفاده کن، چون سرعتشون 2برابر گوشی هایی هست که EDGE نداره، p990 هم EDGE نداره![]()
مرسي جواب دادي آپديت والاه 1حوصله ميخواد 2 با دايل آپ نميشه 9 ساعته
از آقا حامد هم منون راستش براي آهنگهاي بيشتر دو سه دقيقه اين جور ميشه اون كارهم كه گفتي چشم از اين به بعد
Last edited by 2299; 25-10-2007 at 20:16.
من توی این دو سه ساعت فقط تو منوها میگر دم تا یاد بگیرم کار کر دن باهاشو ممکنه یه چیزهایی رو هم فعال کنم ندونم چیه بعد هم یادم بره از چه راهی رفتم چون من اصلا کار کردن با این گوشی رو بلد نیستم
این برنامه ای که میگم توی اون نواری که در بالا هست کنار انتن یه گوشی تلفن قرمز رنگ به صورت افقی قرار کرفته ویه فلش کوچیک قرمز بالاش هست دیشب که تلفنم زنگ خورد دیدم صدا از کم شروع شد و به تدریج زیادتر میشد ممکنه مال همین باشه اگر هست کجا باید برم غیر فعالش کنم یاد
ال سی دی من روزها اول با یه اشاره کوچیک کار میکرد حالا باید بیشتر فشار بدم برای همین گفتم شاید محافظ خرابش کنه
Last edited by maria42; 25-10-2007 at 22:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)