واسه خودش گفته. شبانه سرویس فعلی من حذف شده. خیلی ها هم 2 مگ داشتن حذف شده.
واسه خودش گفته. شبانه سرویس فعلی من حذف شده. خیلی ها هم 2 مگ داشتن حذف شده.
احتمالا. شبانه سرویس فعلیم حذف شده.
برای من که هنوز برقراره ولی لحظه فراق نزدیکه![]()
نه مال من شبانه داره دیشب کم نکرد
جالبه زنگ میزنی پشتیبانی میگه حذف شده ولی ممکنه چند روز دیگه اضاف بشه میخوان کاربرا رو نگه دارن که تخلیه نکنن جواب درستی هم نمیدن
البته دست اینا هم نیست اداره دیتا هر سازی که زد اینا باید باهاش برقصن
Last edited by farshad0123; 22-08-2016 at 14:32.
سلاممن امروز رفتم به سایت رسیدگی به شکایات به این آدرس /https://195.ict.gov.irو شکایت کردم لطفا شما هم متن من رو کپی کنید و به این آدرس شکایت کنید مطمئن باشید اگه همگی شکایت کنید پیگیر درخواست ما میشن، این متنیه که من واسشون فرستادم:
سلام
لطفا علیرغم طولانی بودن متن درخواست همه ی آن را مطالعه بفرمائید.
من مشترک اینترنت مخابرات خوزستان هستم، کیفیت خدمات مخابرات خیلی ضعیفه بعد امکان تغییر شرکت ارائه دهنده نیست و انحصاریه و هر حق خوری که دلش بخواد سر مردم بدبخت خوزستان می یاره، از اول مرداد قرار بود تعرفه ها ارزون بشه مخابرات خوزستان اجرا نکرد تا تو همین سایت شکایت کردم حالا تعرفه ها رو تغییر داد ولی جوری تغییر داد که فقط بدرد جیب خودشون بخوره و بیشتر مردم رو چپاول بکنند مثلا:
1گیگ ترافیک اضافه در مخابرات استان تهران 1500تمن که در مخابرات خوزستان 1گیگ 3200تمن!!!! چرا باید اینجور باشه؟
مخابرات خوزستان اومده به جای ارزون کردن طرح های قبلی اون طرح هایی رو که بیشترین استفاده برای کاربران داشت( علیرغم گران بودن ) کلا حذف کرد و طرحهایی گذاشت که مردم مجبور بشن حتی دوبرابر مبلغ قبلی برای هزینه اینترنت در یک ماه بدهند! و حتی دانلود شبانه که سرعت افتضاحی هم داشت رو برداشتند. شما بهتر از ما میدانید که چرا مردم از اینترنت مخابرات استفاده میکنند، مردمی استفاده میکنند که توان و بضاعت مالی کمی دارند و قشر ضعیف جامعه هستند بعلا خود را گرفتار اینترنت مزخرف مخابرات نمی کردند و پول می دادند و مشترک اینترنت وایرلس با کیفیت بهتر می شدند یا از اینترنت 3gیا4g اپراتورها استفاده می کردند.
کل طرحهایی که گذاشته که همگی یک ماهه هستند بدون هزینه مالیات به صورت زیر است:
1. سرعت 128یک ماهه6گیگ135هزار ریال=یعنی هر گیگ2250تومان
2.سرعت 256یک ماهه8گیگ20هزار تومان=یعنی هر گیگ2500تومان
3.سرعت 1مگ 4گیگ14هزار تومان=یعنی هر گیگ3500تومان
4.سرعت 1مگ 12گیگ29هزار تومان=یعنی هر گیگ2416تومان
5.سرعت 1مگ 17گیگ25هزار تومان=یعنی هر گیگ1470تومان
6.سرعت 2مگ 6گیگ19هزار تومان=یعنی هر گیگ3166تومان
7.سرعت 2مگ 12گیگ30تومان=یعنی هر گیگ2500تومان
8.سرعت 2مگ 18گیگ39تومان=یعنی هر گیگ2166تومان
9.سرعت2مگ 25گیگ40تومان=یعنی هر گیگ1600تومان
10.سرعت4مگ6گیگ25تومان=یعنی هر گیگ4166تومان
11.سرعت4مگ12گیگ38تومان=یعنی هر گیگ3166تومان
12.سرعت4مگ18گیگ47تومان=یعنی هر گیگ2611تومان
13.سرعت 4مگ24گیگ56تومان=یعنی هر گیگ2333تومان
14.سرعت4مگ34گیگ60تومان=یعنی هر گیگ1764تومان
15.سرعت8مگ12گیگ44تومان=یعنی هر گیگ3666تومان
16.سرعت8مگ18گیگ53تومان=یعنی هر گیگ2944تومان
17.سرعت 8مگ24گیگ62تومان=یعنی هر گیگ2583تومان
18.سرعت8مگ50گیگ100تومان=یعنی هر گیگ2000تومان
مخابرات خوزستان برای بستن دهان مردم آمده4 طرحی که در مخابرات تهران بود( عکس طرحهای مخابرات تهران را ضمیمه درخواست کردم ) و قیمت های استانداردی داشته اند را دقیقا با همان قیمت گذاشته که استفاده کنندگان دیگر نتوانند حرفی بزنند و بقیه طرحها را با سلیقیه عجیب و شاهکارگونه ی خود قیمت گذاری کرده که به چند مورد از این شاهکارها اشاره می کنم:
طرحهای شماره 18،14،9،5 دقیقا کپی طرحهای مخابرات استان تهران هستش که قیمت استانداردی دارد حالا دقت کنید به طرحهای شماره4و5 کنید که هر دو با سرعت 1مگ هستند در طرح شماره 5که حجم آن 17گیگ با قیمت 25هزار تومان است و در طرح شماره 4که حجم آن 12گیگ است قیمت آن 29هزار تومان است یعنی هزار تومان بیشتر در حالی که حجم ترافیک آن 5گیگ کمتر است!!!
یا به طرحهای شماره8و9 دقت کنید که هر دو با سرعت 2مگ هستند طرح شماره9با حجم25گیگ به قیمت 40هزارتومان و طرح شماره8با حجم 18گیگ با قیمت 39هزارتومان که فقط هزارتومان کمتر است ولی 7گیگ اختلاف دارد!!!
یا به طرحهای 13و14دقت کنید که هر دو با سرعت 4مگ هستش طرح شماره 14با حجم 34گیگ60هزار تومان و طرح شماره 13با حجم24گیگ56هزار تومان که فقط4هزار تومان اختلاف قیمت دارد ولی10گیگ اختلاف حجمیه آن می باشد!!!
این چند نمونه نمونه کوچکی از اعمال سلیقههای شخصی و بی حساب و کتاب بودن عملکرد اینها و چپاول کردن مشترکان اینترنت مخابرات خوزستان می باشد حالا بماند به کیفیت بسیار ضعیف خدمات رسانی آنها.
با توجه به قشر ضعیف استفاده کنندگان از اینترنت مخابرات لطفا رسیدگی کنید تا طرحهایی با قیمت های بین10تا15تمن برای مشترکین بزارند و طرحهایی با حجم 5تا6گیگ که عمدهترین مصرف کنندگان در این محدوده ی مصرف می باشند.
با تشکر
برگرفته شده از ali-abad.blog.ir
من که دیشب دانلود کردم ۸ گیگ کم نکرد
من مشکل تخلیه رو داشتم
خودتون رو اذیت نکنید،این نمایندگی هابه این راحتی تخلیه نمی کنند
برید تو سامانه 195 شکایت کنید راحت تخلیه میکنند
دوستان من مشترک فیبرنوری هستم. امروز برنامه تلگرام باز نمیشه با اینترنت مخابرات! ظاهرا .... شده!
با اینترنت 4g اما مشکلی نیست..
احتمالا صبر کنیم ؛ یک هفته یا دو هفته دیگه شبانه رو بر می گردونن
بدون شبانه همه کاربراش می پرن
دعا کنید درست بشه! نمی خوام دوباره برم طرف اسیاتک
نه بابا هیچ خبری نیست مگر واسه پارس آنلاین اتفاقی افتاد هه خیال باطل کجای کاری؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)