اگه با تماس نتونستی بفهمی کجا افتادی ،یه سر پاشو برو نظام وظیفه ی محلتون راحت بهت میگه![]()
اگه با تماس نتونستی بفهمی کجا افتادی ،یه سر پاشو برو نظام وظیفه ی محلتون راحت بهت میگه![]()
آقا یکی جواب منو بده مردم از استرسو نگرانی یه غلطی کردم از سایت زیر تمدید زدم الان پشیمونم میخوام تمدید نشه و کنسل شه هنوز در حال بررسیه چیکار کنم ؟
سلام رفتم و کدم مشخص شده بود رفتم نظام وظیفه خیلی راحت بهم گفتن و حتی برا یکی دو نفر از اشنا هام گرفتم
من برج 2 اعزامم افتادم پدافند هوایی ارتش همدان چجور جاییه ؟؟؟؟
کسی اونجا خدمت کرده یا اطلاعی داره ممنون میشم بگه در مورد اونجا
و اینکه من فک میکردم میفتم مرزبانی رفتم این لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقاضای تمدید کردم و 700 تومنم اینترنتی پرداخت کردم الان نوشته در حال بررسی به نظرتون تمدید میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من میخوام تمدید نشه چجور انصراف بدم از تمدید ؟؟؟؟
توسایت وظیفه زده بدون مقدار
حالا فردا زنگ میزنم ببینم چی میشه مارو باش فکر میکردیم پارتیمون داره کارو ردیف میکنه که دیر کد زدن مرتیکه گذاشتمون سر کار
به احتمال 90 درصد با درخواست تمدیدتون موافقت میشه
به نظر من برج 4 بهتر هستش دوره نقره ای بهش میگن
عالی هستش
دوستان اشتباه نکنن
اکثر کسانی که میگن 01 هتل هستش اموزشی اونجا بودن
درصورتی که 01 پادگان آموزشی پرور هستش یعنی نمیزاره یه خار تو پای نفر اموزشی بره
ولی تا دلتون بخواد رس سرباز سازمانیشو میکشه
اصلا گول این حرفا رو نخورید
01 یگان خوبی برای ادامه خدمت نیستش
دلایلشم نمیتونم ایجا بگم
خیلی جا های بهتر وجود داره مثل ستاد نیرو پادگان های لویزان و.......
خدمت راحت در داخل پادگان نسيى است و به شانس و پارتى نيز ربط دارد حتى داخل يك پادگان نيز تفاوت هاى بسيارى بين يگان ها از لحاظ فرماندهى تا حوزه فعاليت است ،در پادگان هاى اموزشى به علت وجود قوانين و مقرارت سخت براى وظيفه هايى كه به عتوان افسر اموزش به كار گرفته مي شوند سختى خدمت مشهودتره اما در همان ٠١ ستاد فرماندهى ، افسران وظيفه زيادى دارد كه راحتر از فرمانده يگان ها خدمت مي كنند بنابراين نميشه جمع بست و نتيجه كلى گرفت
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
عجب شری شد واسمون این تمدید کردن
دوستان تا دیر نشده و جوابش نیومده چه راهی هست واسه اینکه انصراف داد از تمدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا بگید چیکار کنم
فردا اول وقت یه سری به پلیس +10 و بعدش نظام وظیفه شهرتون بزن و مساله رو مطرح کن ضرر نداره
من از طریق پلیس +10 درخواست ندادم از طریق این لینک درخواست دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیلم نوشتم جذب در سپاه و مشکلات خانوادگی الکی به نظرتون از طریق این لینک رسیدگی میکنن ؟؟؟؟
یعنی اگه الان میخواستم واقعا تمدید شه نمیشدا الان که نمیخوام تمدید شه و میخوام انصراف بدم از تمدید صد در صد تمیدد میکنن
فردا میرم اما کسی راهی سراغ داره بگه ممنون میشم
منظورتون از ستاد همون قرارگاه هستش؟
سربازان ستاد همه زیر نظر قرارگاه هستن
جایی که افسر باید پست های اسله خانه بده اونم ماهی 4 بار
طرف ستوان 2 هستش جارو میدن هر روز دستش منطقه نظافت داره باید اسفالت جارو بزنه؟
همین 01 به افسرانش کارت تردد نمیده هر روز باید مثل اویزون ها دنبال برگ باشه
شما خبر نداری دوست عزیز
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)