عبارت سبز رنگ: (خطوط مسی)
![]()
عبارت سبز رنگ: (خطوط مسی)
![]()
شبانه برای سرویس 128 مسی ظاهرا فعلا فعاله که البته با توجه به سرعت پایین فرقی نمیکنه.
آپدیت: ساعت 6 و نیم صبح
ظاهرا فعاله اما بدون اینکه در پارتاک (در قسمت ریز مصرف) نشون داده بشه از ترافیک کم میشه.
اما نه در ساعات رایگان. بعد از ساعت 6 به یکباره هرچی شب دانلود کردی از ترافیک کم میشه.
Last edited by o935; 22-08-2016 at 05:30.
نه اصلا زود شروع نکردم. بعد دانلود تو سایت رایگان مودمو ریست کردم تو ریز مصرف ازم کم کرده.
اره. 6گیگ که گرفتم 7گیگو خورده ای داشت
شبانه کلیه سرویس ها حذف شده . کاملا مشخص بود هزار تومن ارزون کردن عوضش صد برابر از جاهای دیگه پول میگیرن
سرویسهای قبلی هم که داریم شبانه حذف شده ؟
اقا پشتیبانی میگه فقط 4مگ و 8مگ شبانه ندارن و بقیه سرویس ها شبانه دارن داستان چیه؟!
- - - Updated - - -
نه حذف نشده
نکنه باز مثل 3 سال پیش شانسی شده باشه؟؟؟!!
اقایون بنده تماس گرفتم با پشتیبانی اینطور توضیح داد
شبانه سرویس فعلی که قرارداد دارین فعال است و بعد از اتمام قرارداد هر سرویسی که بخرید شبانه ندارند ، گفت که به عبارتی مخابرات شبانش رو حذف کرده...
لطفا اگه کسی کامل از مخابرات تخلیه کرده و از یه جای دیگه سرویس گرفته راه و روششو بگه
من قبلا درخواست تخلیه داده بودم بعد که میرفتم نمایندگی شاتل میگفت درسته تخلیه شده خطت اما از کارتابل مخابرات در نیومده واسه همین ثبت نام نکردن واسم ؛ خلاصه هر چی با پشتیبانی مخابرات کلنجار رفتم نشد که نشد (پشتیبانی میگفت مشکلی نداره شاتل میگفت داره ) مجبور شدم دوباره برگردم مخابرات![]()
سلام
1.بنده پینگم با 8.8.8.8، 80-70 هست. تایم اوت ندارم. سرعت دانلود با IDM بین 240تا290 هست.
اما سرعت دانلود از طریق اپلیکیشنها و این دسته از موارد، از 20 اینا بیشتر نمیره.
مشکل از کجاست؟
2. ip static تاحالا کسی گرفته از مخابرات خوزستان؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)