سلام دوستان
کسی از پلیس حفاظت اطلاعات ناجا تهران خبر داره کجاست، چجوریه، کارش چیه؟
فوق لیسانس کامپیوتر، ستوان دوم، یگان افتادم اونجا
پیشاپیش ممنون
سلام دوستان
کسی از پلیس حفاظت اطلاعات ناجا تهران خبر داره کجاست، چجوریه، کارش چیه؟
فوق لیسانس کامپیوتر، ستوان دوم، یگان افتادم اونجا
پیشاپیش ممنون
Last edited by Mahyar25; 04-04-2015 at 15:21.
سلام رفتم و کدم مشخص شده بود رفتم نظام وظیفه خیلی راحت بهم گفتن و حتی برا یکی دو نفر از اشنا هام گرفتم
من برج 2 اعزامم افتادم پدافند هوایی ارتش همدان چجور جاییه ؟؟؟؟
کسی اونجا خدمت کرده یا اطلاعی داره ممنون میشم بگه در مورد اونجا
و اینکه من فک میکردم میفتم مرزبانی رفتم این لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقاضای تمدید کردم و 700 تومنم اینترنتی پرداخت کردم الان نوشته در حال بررسی به نظرتون تمدید میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من میخوام تمدید نشه چجور انصراف بدم از تمدید ؟؟؟؟
Last edited by METZELDER; 04-04-2015 at 13:38.
آقا من زنگ زدم پلیس +10 گفتن کدتو نزدن ولی زنگ زدم نظام وظیفه گفتن افتادی ناجا اراک!!! آیا اراک خوبه؟
کد اینا رو نگفتن میخواستم بدونم چجور جاییه و اینکه آیا اینو میشه تغییر داد؟؟و ممکنه خودش تا 1 هفته دیگه تغییر کنه؟
من فک میکردم میفتم مرزبانی رفتم این لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقاضای تمدید کردم و 700 تومنم اینترنتی پرداخت کردم الان نوشته در حال بررسی به نظرتون تمدید میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من میخوام تمدید نشه چجور انصراف بدم از تمدید ؟؟؟؟
منم امروز رفتم نظام وظیفه افتادم مالک اشتر اراک
البته من قبلا 5 ماه خدمت کردم گفت 1-2 روز اونجایی بعد میفرستنت یگان
دوستانی که مالک اشتر افتادن نگران نباشن جای خیلی خوبیه من یکی از دوستام اونجا بود
سلام
با امریه من تو یکی از پژوهشکدههای وزارت دفاع موافقت شده، کارت سبز تکمیلی بسیج رو هم دارم. الان منتظر فارغ التحصیلی (ارشد)دانشگاه هستم تا پست کنم. آیا با داشتن کارت سبز با فرض اینکه سپاه نیفتم، باز هم آموزشی باید برم؟
ضمنا برای ارسال دفترچه حتما باید فارغ التحصیلی دانشگاه تموم بشه یا اینکه با یه گواهی یا چیز دیگهای میشه کارا رو انجام داد؟
دوستان قضیه چیه که من هنوز کد نخوردم؟تاریخ اعزامم 1 اردیبهشت
ای بابا
هنوزکد نخوردم یعنی چی؟؟با سامانه نظام وظیفه 096480 تماس بگیر...با زدن کلید 4 مستقیم به اپراتور وصل میشی...با اپراتور صحبت کن محل آموزشیت رو بهت میگه...بالاخره یا کدمازاد خوردی یا یک کدی چیزی خوردی دیگه
Last edited by dezss; 04-04-2015 at 17:46.
دادا من اول صب زنگ زدم یه خانوم گفتش ما نمیتونیم بگیم که شما زنگ زدی گفتن کجا افتادی؟
پس من خودم چطور کدم رو گرفتم...بقیه دوستان چطور گرفتن....شما دوباره تماس میگرفتی یکی دیگه از اپراتورهاشون جواب میداد بهت...اصلا بهانه بیار بگو من امریه گرفتم میخوام ببینم تایید شده یا نه بهت میگه کدتو...به نظام وظیفه شهرتون هم میتونی مراجعه کنی
Last edited by dezss; 04-04-2015 at 18:32.
هم اکنون 40 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 40 مهمان)