افتضاح اسیاتک اینقدر هست که برای کمی بهتر شدن بعضی وب سایت ها و بهتر باز شدن باید dns دیتا سنتر جاهای دیگه از جمله شرکت های دیگه رو ست کرد . یعنی دقیقا dns های خودشون از بدترین dns های حاضر هستند.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
افتضاح اسیاتک اینقدر هست که برای کمی بهتر شدن بعضی وب سایت ها و بهتر باز شدن باید dns دیتا سنتر جاهای دیگه از جمله شرکت های دیگه رو ست کرد . یعنی دقیقا dns های خودشون از بدترین dns های حاضر هستند.
دوستان دانلود شبانتون بستگی داره از کجا دانلود کنید که بهتون فول سرعت بده تو پست قبلی من تو ضیح دادم
برا همه شرایط اینطور نیس , برا بعضیا مثل خود من تایم رایگان از سرور خود اسیاتک هم سرعت محدود هس
نت چرا قطع میشه هر از گاهی اطلاعات هم تو 1544 نمیاره![]()
اون نیامدن اطلاعاتو گذاشتن تا کاربر فک کنه محاسبه حجم خرابه بچاپنش
این بلا سر من اومده![]()
هرچی باشه حجم مصرف میشه
نه اینکه پولش بره تو حسابشون
از اینکارا فقط به ضرر شما نیست
چون آسیاتک هم برای این حجما و خدمات پول خرج کرده...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
من شاتل داشتم الانم اومدم اسیاتک باهمین طرح صبحانه ..پیشنهاد من اسیاتکه شاتل خیلی بد محدود میکنه ولی اسیاتک این طور نیست سرعت واقعیرو میده فقط گاهی افت داره که اونم اعلام میکنه ..البته فک کنم سرویس صبحانه رو برداشتن
مگه نتفلیکسه که میخوای 10 ترا دانلود کنی!؟![]()
من از آپارات استفاده کردم یه در صدی از حجم رو کم کرد ولی حجم استفاده شده رو تو ریز مصرف تو قسمت رایگان مینویسه ولی حیف که آپارات اصلن آش دهن سوزی نیست یه مشت ویدیو بی کیفیت که بیشترشم خشونت و حیوان آزاریه...
همینک اسیاتک اینترانت شده و از اینترنت به کل خبری نیست . کلا بیان یه چندتا سرور بذارن تو تهران و بگن همه باید از این داخلی ها هرچی میخواید استفاده کنید گیگی 4 هزار هم بگیرن تمام بشه دیگه چرا تعارف میکنن!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)