تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2905 از 3347 اولاول ... 19052405280528552895290129022903290429052906290729082909291529553005 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,041 به 29,050 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

نرم افزار ایرانسل من نصب کنید طرح کنترل مصرف ازاد فعال کنید هر موقع بسته نداشته باشید از شارژ گوشی استفاده نمی کنه.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    مرسی
    الان برای من این فعال هست؟ من نگاه کردم با *141* چیزی ننوشته بود. میخوام نصب شب بیدار بمونم نمیدونم واقعا فعاله یا نه؟ باید برم اون چیزی رو که شما گفتین رو نگا کنم
    اون رو دانلود کرده بودم. مساله اینجاست من اگه بخوام اینترنت گوشی رو فعال کنم باید mobile data رو تیکش رو بزنم. بنابراین دست خودم هست. فقط خواستم ببینم کی مطمین بشم فعال شده و من نصب شب بیدار باشم
    Last edited by shangil; 07-05-2017 at 18:06.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

مرسی
    الان برای من این فعال هست؟ من نگاه کردم با *141* چیزی ننوشته بود. میخوام نصب شب بیدار بمونم نمیدونم واقعا فعاله یا نه
    اونجا نشون میده یا نه
    اون رو دانلود کرده بودم
    برای بسته های هدیه همون کدی که داده نشون میده چقدر اعتبار شارژ دارید، یه بار دیتا روشن خاموش کنید ببینید فعال میشه
    اگر تو ایرانسل من فعاله دیگه مشکلی نیست و از اعتبار کم نمیکنه

3. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

برای بسته های هدیه همون کدی که داده نشون میده چقدر اعتبار شارژ دارید، یه بار دیتا روشن خاموش کنید ببینید فعال میشه
    اگر تو ایرانسل من فعاله دیگه مشکلی نیست و از اعتبار کم نمیکنه

از کجا بدونم فعاله دوست من؟
    اصلا تو قسمت بسته های افزایشی 4+4 نیست یعنی فعال شده!؟
    اون کد رو میزنم نوشته ابتدا طرح مخصوص را از *4444*1# خریداری کنید!!
    شاید یه جور مسخره بازیه باز!!

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

از کجا بدونم فعاله دوست من؟
    اصلا تو قسمت بسته های افزایشی 4+4 نیست یعنی فعال شده!؟
    اون کد رو میزنم نوشته ابتدا طرح مخصوص را از *4444*1# خریداری کنید!!
    شاید یه جور مسخره بازیه باز!!
    اگر مطمین هستین فعال نشده با ایرانسل تماس بگیرید ببینن همچین بسته ایی فعال هست یا نه، اگر قرار بوده بدن پیگیر بشین فعال کنن براتون.
    در ضمن اگر طرح کنترل مصرف ازاد فعال باشه و الان نت استفاده میکنید فعال شده اما اینکه نمیتونین مقدار مصرفی ببینید با پشتیبانی تماس بگیرین

6. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پس برای چی با نت مخابرات صبانت بازمیشه؟ تاپاتاک میگیم سرورش مثلا خارجه خب؟ چرا برنامه دیوار اختلال داره؟ دیوار که سرورش ایرانیه؟ چرا برنامه پارتاک برنامن کنترل حساب کاربرات مخابراته چرا قطعه ؟؟؟ انصال رو رعایت میکنیم وشامون میزاریم روی هم هرچی نت اختلال بود هیچی نمیگیم از این ورم تا پا تاک باز میکنی هر دفعه ۴۰۰ تا ۹۰۰ مگ حجمت میره این حجم وقتی برنامه کار نمیکنه اختلال داره کجا میره؟ اگر با شکایت مشکل حل میشد شکایت میکردم ولی بلز داغون تر از اون بابای که از کون پایین نیاد بخش پشتیبانی ایرانسله چون از ادمی که از کون میاد داغون تر هستن به اندازه همونم اطلاعات ندارن

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
    جالبه که تاپاتالک با صبانت موقع لاگین نیاز به قندشکن داره اما بعد برای چک کردن فروم ها بدون قند شکن کار میکنه یا مثلا با همین صبانت من خودم رو کشتم نتوانستم اکانت اسنپ چت بسازم چه با قندشکن چه بدون اون حتی دادم اکانت ساختن باز نتوانستم لاگین کنم. اما با ایرانسل با قند شکن شد! کلا معلوم نیست چه میکنند

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

8. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت soorati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان من امروز اینترنت ایرانسل با مودم هواوی b315 راه انداختم ولی چرا سرعت دانلود اینقدر داغونه- برعکس آپلود اینقدر بالاست-

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

این رو که باید قبول کرد ایرانسل محدودیت بیشتری درست کرده برای کاربرها
    من همزمان هم شاتل دارم و هم مودم ثابت ایرانسل متاسفانه خیلی وقتا که اینستا باز نمیشه با شاتل مشکلی ندارم و راحت باز میشه ایرانسل به تنهایی با این وضع بدرد نمیخوره فقط برای دانلود عالیه چون سرعت فوق العاده ای داره برای وبگردی بنظر من باید در کنرش از سرویس دهنده های دیگه هم گرفت
    در اخر باز هم ما داریم ضرر میکنیم با اینترنت به این گرونی و محدودیت زیاد

11. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

این رو که باید قبول کرد ایرانسل محدودیت بیشتری درست کرده برای کاربرها
    من همزمان هم شاتل دارم و هم مودم ثابت ایرانسل متاسفانه خیلی وقتا که اینستا باز نمیشه با شاتل مشکلی ندارم و راحت باز میشه ایرانسل به تنهایی با این وضع بدرد نمیخوره فقط برای دانلود عالیه چون سرعت فوق العاده ای داره برای وبگردی بنظر من باید در کنرش از سرویس دهنده های دیگه هم گرفت
    در اخر باز هم ما داریم ضرر میکنیم با اینترنت به این گرونی و محدودیت زیاد
    واقعا اینترنت در خارج ز کشور قابل مقایسه با داخل نیست. وقتی اشناهای من از اینترنت کانادا نروژ و حتی حتی ترکیه میگن ادم کاملا دهنش اب میفته.
    مثلا در ترکیه شما ماهانه 70 تومان میدی اینترنت خدا رو داری! یکبار هم خودم امتحان کردم و هر بار که دانلود میکردم میگفتم مگه میشه مگه داریم!!؟
    نامحدود با سرعت واقعا بالا

13. 3 کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bahram.mb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

جالبه که تاپاتالک با صبانت موقع لاگین نیاز به قندشکن داره اما بعد برای چک کردن فروم ها بدون قند شکن کار میکنه یا مثلا با همین صبانت من خودم رو کشتم نتوانستم اکانت اسنپ چت بسازم چه با قندشکن چه بدون اون حتی دادم اکانت ساختن باز نتوانستم لاگین کنم. اما با ایرانسل با قند شکن شد! کلا معلوم نیست چه میکنند

با اینترنت مخابرات و ایرانسل هم همینه دیشب لاگین نمیشد با قند شکن لاگین شدم بعد کار میکرد

فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk

15. این کاربر از bahram.mb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bahram.mb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با اینترنت مخابرات و ایرانسل هم همینه دیشب لاگین نمیشد با قند شکن لاگین شدم بعد کار میکرد. نمیدونم چرا اعلان پیام جدید تو فروم ها رو هم اعلام نمیکنه

فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •