کسایی که vpnn دارن لطفا جواب بدن.سرعت شما هم با چیز پی ان کم شده جدیدا؟یعنی شاتل کاری کرده در این مورد؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کسایی که vpnn دارن لطفا جواب بدن.سرعت شما هم با چیز پی ان کم شده جدیدا؟یعنی شاتل کاری کرده در این مورد؟
ايول شاتل دست و دل باز شد 2 گيگ هديه داد![]()
سلام
شاتل هم داره راهی که صبا سال 87 رفت میره ... اینا میبینن که یک پورت را میدن به یک نفر 1 سال یا 2 سال میمونه و یبار پول رانژه میده خوب کاری میکنن که یه پورت را توی یک سال به 12 نفر بدن در نتیجه 11 بار پول رانژه بیشتر ! اما فکر اینجارو نمیکنن که همه جا پخش میشه و بعد از 5 الا 6 ماه دیگه کسی نمیره از شاتل سرویس بگیره همون بلایی که سره صبا اومد بعد از چند ماه هر کاری میکرد که یوزر جمع کنه ولی ... تا جایی پیش رفت که توی آخرین تبلیغاتش زده بود از این تاریخ تا فلان تاریخ اگر سرویس بگیرید مودم رایگان !!
![]()
نه
فعلان كار ميده
ما که چیزی ندیدیم ؟
آره به منم 2 گیگ داده ... کسی میدونه دلیلش چیه ؟ به جای این کارا مثل بچه ی آدم سرویس بده ...
رو چه حسابي ميده؟
مال من هم اینطوری هست ولی Mozilla میره . با IE و Opera نمیشه.
زمانش به مخابرات منطقه ربط داره به شاتل ربط نداره. شاتل همون لحظه بهت یه نامه تخلیه میده و میگه خداحافظ.دوستان اگر درخواست جمع آوري adsl از روي خط تلفن را بديم چقدر طول ميكشه شاتل جمع كنه ؟
من که ART با محدودیت 18 گیگ دارم بخاطر سرعت پایین و DC زیاد 9-10 گیگ همیشه اضافه میارم !!آره به منم 2 گیگ داده ... کسی میدونه دلیلش چیه ؟ به جای این کارا مثل بچه ی آدم سرویس بده ...
ساعتی 50 مگابایت واقعا ارزش پول برق مصرفیش رو هم نداره !
کار کردن نه!سرعتش.بی چیز پی ان برای من بالاتر از 30 نمیره.
برا منم چند ساعت قبل میرفت الان نمیره دقیقا همینطوری شده.![]()
هم اکنون 98 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 98 مهمان)