فایرفاکس انگلیسی با فونت فارسی مشکلی نداره؟
فایرفاکس انگلیسی با فونت فارسی مشکلی نداره؟
هركي تو ورلد13 هست يه كمكي به من كنه ديروز يه نفر 3 بار بهم حمله كرد و علاوه بر كشتن نيروها ميخوان روستا رو هم فتح كنه و الان loyalti 60 هست و هنوز حمله ديگه اي نكرده كه كار رو تمام كنه ولي ممكنه به زودي حمله كنه من درخواست كمك كردم ولي 16 ساعت طول ميكشه تا بياد جالبه الان يه نفر ديگه هم از يه قبيله ديگه بهم حمله كرده كه بعد از نيم ساعت بهم ميرسه كسي اگه ميتونه در عرض چند ساعت بهم كمك كنه ممنون ميشم .
x122 y518 david68.
Last edited by david68; 17-06-2008 at 09:38.
چرا برای V A H I Dرو گذاشتی؟منم به جمع شما پیوستم
![]()
![]()
Last edited by hellbrain666; 17-06-2008 at 09:43.
به به !
به به !
به به !
خوش اومدی .
دخترت چطوره ؟ دامادت آراگورن کجاست ؟
نمیدونم کی ورلد 15 هستش![]()
من كه دارم روستام رو تو ورلد 13 از دست ميدم ديروز يه نفر سه بار بهم حمله كرد و غارتم كردم loyalty هم الان 65 هست جالبه امروز با جاي اينكه اوني كه ديروز حمله كرده بود حمله كنه يه نفر ديگه حمله كرده كه كلي روستا در تصرف خودش داره ديوارم رو به كلي اورده پايين و فكر كنم بعد از 2 يا 3 تا حمله روستا رو فتح كنه حالا اين روستا كه داره از دست ميره لطفا يكي از دوستان يه ورلد معرفي كنه كه من توش جوين بشم و اونجا كلي ايراني وجود داشته باشه كه من رو به قبيله خودشون دعوت كنن تا وقتي يه نفر بهم حمله كرد اينطوري تنها نمونم البته مقصر خودمم كه زياد به نيروهام رسيدگي نكردم و در كل 4 هزار تا نيرو داشتم كه اگه نيروهاي بيشتري قبلا ايجاد ميكردم الان به اين راحتي روستام از دست نميرفت تو اين دو روزه 8 بار بهم حمله كردن البته يه نفر از اعضاي قبيله كمك فرستاده ولي بعد از 13 ساعت ميرسه يعني اگه شانس بيارم تا اونموقع بهم حمله نكنن ميتونم روستا رو حفظ كنم .
بابا می یک فرام زدم بیاین توش دیگه
الان کلی شکلک جدید و باحال دارم براش می زارم
زبانشم کاملا فارسی کردم هیچ اشکالیم نداره
یک قسمتم برای بحث در مورد بازی گذاشتم
چند قسمتم مربود به ترایب بازی کردم
بیاین توش دیگه خاهشا الان فقط 3 نفر از دوستام امدن
شما هم بیاین دیگه
دارم یکاری میکنم که امکان چت به اضای انلاین فرامم بده
فقط نمیدونم از کجا باید برای فرام قسمت ارسال سریع بیارم
شایدم اصلا نشه
بیاین دیگه خواهشاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیا تو ورد 20 خیلی ایرانی داره من همین دیروز رفتم تو قسمت رنک 2 تا ایرانی دیدم که رنکشون با من یکی بود
بازم میگم لطفا بباین ایتو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایی
اشتباه شده بئد قسمت بحث ایجاد نشده بود الان درستش کردم
باشه وقت کنم امروز میام عضو فرومت میشم.
اما قبلا هم این بحث خیلی پیش اومده برای نقل مکان از پی سی.
نتیجه این بود که همینجا به فعالیت ادامه بدیم.چون اکثر اعضای جدید از اعضای پی سی هستن که بازی وارد میشن.(مثل خود ما)
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)