تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2904 از 3347 اولاول ... 19042404280428542894290029012902290329042905290629072908291429543004 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,031 به 29,040 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

دیگه شورشو در اوردن ببینید با نرم افزار tapatalk نمیشه کار کرد انگا نت قطعه وقتی قند شکن وصل میشی این برنامه به درستی ارتباط داره و حالا ما میگیم لینک به خارج مشکل داره که این برنامخ اختلال داره بعدش نرم افزار دیوار چرا بدون قند شکن کار نمیکنه این که سرور داخلیه؟ جریان چیه؟ خب بخام قند شکن وصل بشم از تعرفه ازاد محاسبه میشه بعدشم کسی بدون قند شکن نت برای اون کاربر درست حسابی کار نکنه مجبوری بری قندشکن وصل بشی تا نت برات اختلال نداشته باشع؟ این کار میشه دوزدی تو روز روشن چون بسته بخری نتونی از نت استفاده کنی معنیش همینه من الان بسته دارم یک فایل ۵۰ مگ رو دانلود کردم ۲۳۰۰۰ تومان از شارجم کرد ایا ۵۰ مگ یعنی اینقد گرونه ؟ واغعا متاسفم واسه ایرانسل دیگه شورشو در اوردن شکایت هم فایده ندارن بتد از چند سال که هرماه شارج میکردم فورجی ایرانسل دیگه رفتم از مخابرات vdsl گرفتم قراره وصل بشه
    فعلا روي adsl هم ف ي ل ت ر
    هم صبا نت و هم شاتل
    احتمالا به خاطر ا ن ت خ ا ب ا ت

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

2. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دیگه شورشو در اوردن ببینید با نرم افزار tapatalk نمیشه کار کرد انگا نت قطعه وقتی قند شکن وصل میشی این برنامه به درستی ارتباط داره و حالا ما میگیم لینک به خارج مشکل داره که این برنامخ اختلال داره بعدش نرم افزار دیوار چرا بدون قند شکن کار نمیکنه این که سرور داخلیه؟ جریان چیه؟ خب بخام قند شکن وصل بشم از تعرفه ازاد محاسبه میشه بعدشم کسی بدون قند شکن نت برای اون کاربر درست حسابی کار نکنه مجبوری بری قندشکن وصل بشی تا نت برات اختلال نداشته باشع؟ این کار میشه دوزدی تو روز روشن چون بسته بخری نتونی از نت استفاده کنی معنیش همینه من الان بسته دارم یک فایل ۵۰ مگ رو دانلود کردم ۲۳۰۰۰ تومان از شارجم کرد ایا ۵۰ مگ یعنی اینقد گرونه ؟ واغعا متاسفم واسه ایرانسل دیگه شورشو در اوردن شکایت هم فایده ندارن بتد از چند سال که هرماه شارج میکردم فورجی ایرانسل دیگه رفتم از مخابرات vdsl گرفتم قراره وصل بشه

بابا سایت تاپاتاک فیلتره به ایرانسل چه ربطی داره. انصاف رو رعایت کنیم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دیشب شیراز بارونی بود از 3 شب تا 8 صبح کلا نت 4جی و 3جی قطع شد !!! الکی نیست هر روز پوشش رو افزایش میده چون از بی کیفیت نرین تجهیزان داره استفاده می کنه ! یک روز بارون باید این مشکل به وجود بیاد هموطنان شمالی چیکار میکنن !
    دوستان راهی برای پیگیری هزینه ی بسته ها هست؟

5. این کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

البته ایرانسل داره شدیدا خرابکاری میکنه ، یک کلیپ از واتس اپ بدون قن د شک ن ۲۵ کیلوبایت با قن د شک ن بیشتر از یک و نیم مگابایت! همچنین دانلود از اپ استور! بعضی وقتام جی میل بدون اون وصل نمیشه! حتی سایت اپلود عکس همین انجمن با ایرانسل مسدوده! نرم افزاری مثل badoo با adsl وصله با ایرانسل مسدود! ایرانسل شده کاسه داغ تر از آش.

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

البته ایرانسل داره شدیدا خرابکاری میکنه ، یک کلیپ از واتس اپ بدون قن د شک ن ۲۵ کیلوبایت با قن د شک ن بیشتر از یک و نیم مگابایت! همچنین دانلود از اپ استور! بعضی وقتام جی میل بدون اون وصل نمیشه! حتی سایت اپلود عکس همین انجمن با ایرانسل مسدوده! نرم افزاری مثل badoo با adsl وصله با ایرانسل مسدود! ایرانسل شده کاسه داغ تر از آش.

بعد ا ن ت خ ا ب ا ت باید درست شه و سرعتا برگرده.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

داره خودمونی میشه Antonio1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اوضاع ایرانسل تا وقتی داره بسته هاشو میفروشه همینه که هست. تازه من بجاش باشم دوبرابر گرونترم میدم. کی به کیه؟ همه دارن میخرن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

برا من مخابراته و وصل نمیشه بدون قند شکن
    بعدش در مورد این استفاده از قند شکن که گفتی روی طعرفه آزاد محاسبه میکنه برای زمانی هست که بسته نداری و میخوای از سایت های ایرانی استفاده کنی در اون صورت طعرفه 50% برات اعمال نمیشه در حالتی که بسته داری مشکلی نداره به اون صورت.

10. این کاربر از ms1ove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

بابا سایت تاپاتاک فیلتره به ایرانسل چه ربطی داره. انصاف رو رعایت کنیم
    پس برای چی با نت مخابرات صبانت بازمیشه؟ تاپاتاک میگیم سرورش مثلا خارجه خب؟ چرا برنامه دیوار اختلال داره؟ دیوار که سرورش ایرانیه؟ چرا برنامه پارتاک برنامن کنترل حساب کاربرات مخابراته چرا قطعه ؟؟؟ انصال رو رعایت میکنیم وشامون میزاریم روی هم هرچی نت اختلال بود هیچی نمیگیم از این ورم تا پا تاک باز میکنی هر دفعه ۴۰۰ تا ۹۰۰ مگ حجمت میره این حجم وقتی برنامه کار نمیکنه اختلال داره کجا میره؟ اگر با شکایت مشکل حل میشد شکایت میکردم ولی بلز داغون تر از اون بابای که از کون پایین نیاد بخش پشتیبانی ایرانسله چون از ادمی که از کون میاد داغون تر هستن به اندازه همونم اطلاعات ندارن

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk

12. این کاربر از mr.arbab28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

دوستان من الان چطور میتونم با این کار کنم؟ mobile data رو فعال کنم؟ اون موقع هزینه شارژ گوشیم کم نمیشه؟
    مشترک گرامي! به دليل ارتقاي سيمکارت خود به نسل4 (USIM)، بسته هديه 1ماهه 4+4 گيگابايتي (2تا8 صبح) براي شما فعال گرديد.استعلام مانده حساب:
    *141*4444#

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان من الان چطور میتونم با این کار کنم؟ mobile data رو فعال کنم؟ اون موقع هزینه شارژ گوشیم کم نمیشه؟
    مشترک گرامي! به دليل ارتقاي سيمکارت خود به نسل4 (USIM)، بسته هديه 1ماهه 4+4 گيگابايتي (2تا8 صبح) براي شما فعال گرديد.استعلام مانده حساب:
    *141*4444#
    نرم افزار ایرانسل من نصب کنید طرح کنترل مصرف ازاد فعال کنید هر موقع بسته نداشته باشید از شارژ گوشی استفاده نمی کنه.

15. 3 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •