فعلا روي adsl هم ف ي ل ت ر
هم صبا نت و هم شاتل
احتمالا به خاطر ا ن ت خ ا ب ا ت
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
فعلا روي adsl هم ف ي ل ت ر
هم صبا نت و هم شاتل
احتمالا به خاطر ا ن ت خ ا ب ا ت
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
بابا سایت تاپاتاک فیلتره به ایرانسل چه ربطی داره. انصاف رو رعایت کنیم
دیشب شیراز بارونی بود از 3 شب تا 8 صبح کلا نت 4جی و 3جی قطع شد !!! الکی نیست هر روز پوشش رو افزایش میده چون از بی کیفیت نرین تجهیزان داره استفاده می کنه ! یک روز بارون باید این مشکل به وجود بیاد هموطنان شمالی چیکار میکنن !
دوستان راهی برای پیگیری هزینه ی بسته ها هست؟
البته ایرانسل داره شدیدا خرابکاری میکنه ، یک کلیپ از واتس اپ بدون قن د شک ن ۲۵ کیلوبایت با قن د شک ن بیشتر از یک و نیم مگابایت! همچنین دانلود از اپ استور! بعضی وقتام جی میل بدون اون وصل نمیشه! حتی سایت اپلود عکس همین انجمن با ایرانسل مسدوده! نرم افزاری مثل badoo با adsl وصله با ایرانسل مسدود! ایرانسل شده کاسه داغ تر از آش.
Sent from my iPhone using Tapatalk
بعد ا ن ت خ ا ب ا ت باید درست شه و سرعتا برگرده.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
اوضاع ایرانسل تا وقتی داره بسته هاشو میفروشه همینه که هست. تازه من بجاش باشم دوبرابر گرونترم میدم. کی به کیه؟ همه دارن میخرن.
برا من مخابراته و وصل نمیشه بدون قند شکن
بعدش در مورد این استفاده از قند شکن که گفتی روی طعرفه آزاد محاسبه میکنه برای زمانی هست که بسته نداری و میخوای از سایت های ایرانی استفاده کنی در اون صورت طعرفه 50% برات اعمال نمیشه در حالتی که بسته داری مشکلی نداره به اون صورت.
پس برای چی با نت مخابرات صبانت بازمیشه؟ تاپاتاک میگیم سرورش مثلا خارجه خب؟ چرا برنامه دیوار اختلال داره؟ دیوار که سرورش ایرانیه؟ چرا برنامه پارتاک برنامن کنترل حساب کاربرات مخابراته چرا قطعه ؟؟؟ انصال رو رعایت میکنیم وشامون میزاریم روی هم هرچی نت اختلال بود هیچی نمیگیم از این ورم تا پا تاک باز میکنی هر دفعه ۴۰۰ تا ۹۰۰ مگ حجمت میره این حجم وقتی برنامه کار نمیکنه اختلال داره کجا میره؟ اگر با شکایت مشکل حل میشد شکایت میکردم ولی بلز داغون تر از اون بابای که از کون پایین نیاد بخش پشتیبانی ایرانسله چون از ادمی که از کون میاد داغون تر هستن به اندازه همونم اطلاعات ندارن
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
دوستان من الان چطور میتونم با این کار کنم؟ mobile data رو فعال کنم؟ اون موقع هزینه شارژ گوشیم کم نمیشه؟
مشترک گرامي! به دليل ارتقاي سيمکارت خود به نسل4 (USIM)، بسته هديه 1ماهه 4+4 گيگابايتي (2تا8 صبح) براي شما فعال گرديد.استعلام مانده حساب:
*141*4444#
نرم افزار ایرانسل من نصب کنید طرح کنترل مصرف ازاد فعال کنید هر موقع بسته نداشته باشید از شارژ گوشی استفاده نمی کنه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)