سلام
دوستان اگه یک مرتبه برگه حاشیه آبی برامون اومده باشه و بعد ما تمدید کنیم باز هم برگه ی حاشیه آبی برامون پست میشه یا باید بریم پلیس +10 بگیریم؟
سلام
دوستان اگه یک مرتبه برگه حاشیه آبی برامون اومده باشه و بعد ما تمدید کنیم باز هم برگه ی حاشیه آبی برامون پست میشه یا باید بریم پلیس +10 بگیریم؟
باید بهونه خاصی بیاریم که بهمون بگه یا لازم نیست؟
Last edited by new2012user; 03-04-2015 at 17:41.
نه بهانه نیاز نداره...اگه نگفت بهت که خیلی بعیده نگه،بگو برای امریه اقدام کردم میخوام ببینم تایید شده یا نه...البته بازم میگم بدون هیچ بهانهای محل آموزشیت رو میگه
الان زنگ زدم گویا اپراتوراشون نیستن
این کد مازاد هم انگار بد کوفتیه همه را جاهای پرت میفرستن
کد مازاد خوردن قانون خاصی داره؟
مثلا هر کی دیرتر اقدام کرده باشه یا هر کی تعجیل زده باشه یا هر کی حرف اول نام خانوادگیش آخر حروف الفبا باشه یا .....؟
انتظار داری بعدازظهر جمعه اپراتور جوابتون رو بده...فردا شنبه از ساعت هفت و نیم صبح هستن...
سلام دوستان توی این برگه ای که اطلاعات مشمولین جهت شناسایی و صدور کارت پایان خدمت رو زده تاریخ ترخیص من رو زده یکم آبان 95 به نظر شا این تاریخ درسته من اعزامی یکم اسفند 93 هستم و لیسانس مکانیکم ممنون میشم راهنمایی کنید.
این برگه که تاریخ ترخیص رو توش زده دقیقا کی میدن؟
برای همه همینجوری هستش 20 ماه حساب کردن
چون ماه اخر رو همیشه خدمت حساب نمیشه یا پایان دوره هستی یا ول در یگان
تاریخ ترخیصت در اصل 1 آذر هستش
اون اشتباه زده زیاد جدی نگیر
اینا سیستم هاشون اپدیت نیستش هنوز کسری لیسانس رو حساب میکنه در صورتی که تاریخ ترخیصت در اصل از نظام وظیفه استعلام میشه
چون وقتی شما فایل میزنی همه چیز مشخص میشه
مدرک تحصیلی و کد ملی و شرایط تاهل دخیل هستش توی این کد خوردن و محل اموزشی
باید 1 آذر 95 باشه 93/12/1 تا 95/9/1 میشه 21 ماه البته اگه کسر خدمت نداشته باشید اضاف دفترچه ای هم که با توجه به تاریخ اعزام شما اگر هم داشتید هم مشمول بخشیدگی شده.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)