پارس افلاین از این شرکت کم نام نشان و اون قاطر دزد یاد بگیره
نامحدود فن آوا و شاتل:
فن آوا:
شاتل:
پارس افلاین از این شرکت کم نام نشان و اون قاطر دزد یاد بگیره
نامحدود فن آوا و شاتل:
فن آوا:
شاتل:
من خودم کارم شبکه نیستش ولی تا اونجایی که من میدونم(که البته خیلی هم زیاد نیست..) تفاوت بین یک کانکشن و چند کانکشن TCP فقط توی لایه ی برنامه های کاربردی (application layar) خودش رو نشون میده.... بنابراین به نظر من تمام این تفاوتی که بین سرعت چند کانکشن و تک کانکشن ما وجود داره فقط و فقط به دلیل بی کفایتی پارس آنلاین و اشکالاتی که سیستم مدیریت ترافیکشون داره، برای ما ایجاد شده...(البته این احتمال هست که مشکل از فیلترینگ هم باشه)
من که خودم احتمالاً بعد ار عید تخلیه میکنم..دیگه خسته شدم دیگه..... بد شانسی شاتل هم تو منطقه ی ما پورت نداره.....در ضمن یه مشکلی که شاتل داره اینه که ظاهراً سرعتش 100 کیلوبایته یعنی یه سری از سرویسای ویدئو(به خصوص لایو) باهاش مشکل دارن چرا که معمولاً روی سرعت 1 مگ(128 کیلو بایت) تنظیم میشن
Last edited by netstat; 01-03-2014 at 21:16.
من بدبخت شانس ندارم واقعا، اومدم دیشب سرویسم رو تمدید کردم حالا امروز تعرفه ها عوض شد!
از وقتی که حجم آپلود رو رایگان کردن واسه من خیلی خوب شده و زیاد از حجمم کم نمیکنه.
سرعت دانلود شبانه افتضاحه ولی دیشب نزدیک 4.5-5 گیگ با سرویس 2 مگ دانلود کردم.
از امروز صد بار قطع شده !
قیمتو کم کردن کیفیتم کم کردن انگار !
متاسفانه درسته..... ولی منطق من و شما (شاید هم بی منطقی!) داره شکم اینها رو سیر میکنه نه مصوبه!! البته زمانی که شرکت زیر ساخت با رانت و باند بازی پهنای باند رو به شرکتا میده نمیشه انتظار بیشتری داشت...
کدوم نامحدود؟؟ کدوم حجمی؟؟؟ کدوم سرعت؟؟؟ مگه این سرویسای به اصطلاح نامحدود واقعاً نامحدودن؟؟!!!! یا این اینترنتای حجمی که شما دارید مگه اصلن اینترنته؟؟ با سرعت 9 مگ 3 گیگا بایت در ماه یعنی فقط 45 دقیقه استفاده کردن از حداکثر پهنای باند در یک ماه!!!!
دولت جدید هم که فعلاً فقط تو اینترنت من یکی گند زده.....
100 برای یوتوب عالیه
البته این دوستان شاتل از باگها و ترفندهای مختلف استفاده میکنند
مثل اینکه سرورهای داخلی محدود نمیشه براشون
من اخرشم نفهمیدم شرکت برای اینها باز میزاره یا اینکه دیر محدود میشن یا ...
خونه فامیل شاتلدارم بودم ویدیو نگاه میکردم قطع میشد
اومد فریگیت رو باز کرد با سایت hidemya*s همون ویدیو رو با کیفیت بالاتر لود کرد یک میلی ثانیه هم
استریمینگ ویدیو قطعی نداشت من اینجوری بودم
نمیدونم واقعا چه ربطی داشت
پارس البته تا چن ماه پیش عالی بود من پارس رو شش ماهه تمدید کردم این بلا سرم اومد
هر شرکتی به اندازه زمان باگدهیش اعتبار داره![]()
برادر شما چه سرویسی دارید و با چه سرعتی در ساعات رایگان و غیر رایگان دانلود میکنید ؟؟؟!!![]()
تایید میشه قطعی مکرر برای امروز ... از ساعت 10 صبح تا 2-3 ظهر حدود 20 بار قطع شد![]()
درود.
اینجا (اصفهان) که الان وضع برای من داغونه، هر چند دقیقه یه بار، نت قطع میشه (بهتر بگم، ملی میشه، چون ورزش 3 و امثالهم لود میشند) و باز وصل میشه و ... .
ببخشید چند سوال مبتدیانه :
این بحثی که در مورد سرعت دانلود با تک کانکشن و چند کانکشن توی این تاپیک ( و دیگر تاپیک ها ) هست چیه قضیه ش ؟
همون کانکشن هایی هست که تعدادشو میشه تو idm تغییر داد دیگه ؟
همیشه تعداد کانکشن بیشتر سرعت بشتری نمیده مگه ؟
پس چرا بازم بحث روی تک کانکشن هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)