آخه مرکز ما جدیداً پورت خالی بیداد میکنه!دیگه حتی اکو هم به مرکز ما میدن خیلی جاها دیگه شاتل اکو نمیده. نمیدونم مرگش چیه؟ مثلاً میخواد یه کاری کنه ما بریم سرعت بالاتر بگیریم ولی کور خونده
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آخه مرکز ما جدیداً پورت خالی بیداد میکنه!دیگه حتی اکو هم به مرکز ما میدن خیلی جاها دیگه شاتل اکو نمیده. نمیدونم مرگش چیه؟ مثلاً میخواد یه کاری کنه ما بریم سرعت بالاتر بگیریم ولی کور خونده
![]()
Last edited by siamak_mu; 09-02-2011 at 17:51.
چطوری روی art 1 با سرعت 29 دانلود میکنید - مال من از روز اول روی 16-17 بوده و اصلا نا بالتر رفته نه پایین تر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای من از روز اول این طوری بود دان استریمم رو 256 بستن ولی الان که دیگه فیتیله رو کشیدن پایین!!!نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما دیگه با این سرعت دانلود راضی هیتی برو از مخابرات بگیر.من رفیقم داره خیلی هم راضیه با همین سرعت دانلود میکنه هر دو ماه 20 هزار تومن.
دوستان اگر درخواست جمع آوري adsl از روي خط تلفن را بديم چقدر طول ميكشه شاتل جمع كنه ؟
این بهتره یا از مخابرات بگیریم :
سرعت 128 چند کیلوبایت بر ثانیه است ؟
دوستان ياهو ايميل از صبح تا حالا برا من باز نميشه...شما هم اين مشكل رو داريد؟
بدترین شرکتی که من دیدم شاتل بود هم از نظر پینگ هم از نظر اپلود هم از نظر دانلود نوسانی که شاتل داره هیچ شرکتی نداشته تا حالا هرکی شاتل بگیر واقعلا پشیمون میشه من تازه سرویس 2مگ دارم![]()
نه!!!!!!!![]()
تایید میشه برای من هم از صبح تا الان مشکل داره.صفحه اول یاهو باز میشه وقتی میخوام وارد قسمت میل بشوم The connection was reset میده
البته با npv میشه وارد شد.
Last edited by choory; 09-02-2011 at 19:23.
امروز منم سایت بانکداری الکترونیک پارسیان نمیتونم وصل شم. آدرسش با https شروع میشه.
همش connection reset میده
هم اکنون 90 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 90 مهمان)