from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
جریانش چیه میزنم تمدید پیغام میده اوکی میشه اما نمیگه شارژ نداری! از قبل مونده یا میخوان بیارن باز! شارژ نکنیم بره تو پاچمون!
Sent from my iPhone using Tapatalk
اون بسته های چرا رفت اونجا ؟![]()
.............
Last edited by reza.32; 07-05-2017 at 00:39.
برای من که شارژ دارم جواب نداد و کار نکرد. فقط نوشت که درخواست با موفقیت ثبت شد... و اینکه دکمه "خرید مجدد همین بسته" رو هم نشون می ده ولی با زدنش هیچ اتفاقی نمیوفته و خطا می ده.
همین دیگه مشکل اینه گذاشتن دهن کجی کنن به کاربر! البته اینو اضافه کردن که بره تو بسته جایگزین همون ترکیبی چون تو سایتشم اینطوریه، ایرانسل فاجعه شده با این طرح هاش
Sent from my iPhone using Tapatalk
اینا ماهینت اصلی خودشون رو که چاپیدن مردم بود نشون دادن. اون بسته های ارزون رو هم گذاشته بودن که فکر می کردن الان همه از اپراتور اول میان ایرانسل . که زهی خیال خام ... اما حافظه مردم کوتاه مدت نیست و اون زمستونی که بسته معمولی رو کرد 20 هزار تومن رو یادشون نمی ره .. و کسی ترابرد نکرد ایرانسل و حتی ترابرد الان برعکسه و به ضرر ایرانسل .. الان هم اتفاقی نیفتاده ... دوباره زده توی خط 20 هزار تومنی و چاپیدن ... که بود
الان تازه همه چی سرجاشه![]()
دوستان تو مشخصات گوشی چطور بفهمیم که از 4.5G یا CAT6 پشتیبانی میکنه یا نه
مثلا این مشخصات جواب میده؟ چیزی از CAT6 یا LTE-A نگفته
Network bands
4G FDD-LTE B1,B3,B4,B5,B7,B20 TD LTE B38,B40
تبریز گوشی آیفون 6 اس نمیدونم فقط باند 7 هس یا تجمیع کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه شورشو در اوردن ببینید با نرم افزار tapatalk نمیشه کار کرد انگا نت قطعه وقتی قند شکن وصل میشی این برنامه به درستی ارتباط داره و حالا ما میگیم لینک به خارج مشکل داره که این برنامخ اختلال داره بعدش نرم افزار دیوار چرا بدون قند شکن کار نمیکنه این که سرور داخلیه؟ جریان چیه؟ خب بخام قند شکن وصل بشم از تعرفه ازاد محاسبه میشه بعدشم کسی بدون قند شکن نت برای اون کاربر درست حسابی کار نکنه مجبوری بری قندشکن وصل بشی تا نت برات اختلال نداشته باشع؟ این کار میشه دوزدی تو روز روشن چون بسته بخری نتونی از نت استفاده کنی معنیش همینه من الان بسته دارم یک فایل ۵۰ مگ رو دانلود کردم ۲۳۰۰۰ تومان از شارجم کرد ایا ۵۰ مگ یعنی اینقد گرونه ؟ واغعا متاسفم واسه ایرانسل دیگه شورشو در اوردن شکایت هم فایده ندارن بتد از چند سال که هرماه شارج میکردم فورجی ایرانسل دیگه رفتم از مخابرات vdsl گرفتم قراره وصل بشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)