سرعت بی نظیر و نامحدود سرویس 6 مگ صبحانه اسیاتک هم اکنون در تایم رایگان و از سایت سافت 98 که بر روی سرور های قدرتمند خود اسیاتک میباشد !!قابل توجه است که تا 60 کیلوبایت هم سرعت افزایش می یابد!!
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سرعت بی نظیر و نامحدود سرویس 6 مگ صبحانه اسیاتک هم اکنون در تایم رایگان و از سایت سافت 98 که بر روی سرور های قدرتمند خود اسیاتک میباشد !!قابل توجه است که تا 60 کیلوبایت هم سرعت افزایش می یابد!!
![]()
با سلام
دوستان مگه سایت آپارات رایگان نشد ماه رمضان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من چند کلیپ تماشا کردم 200 تا کم کرررد!!!!!!!![]()
من 1 ساعت حجممو مانیتور کردم یعنی هر کلیپ چند دقیقه ای رو که میدیدم میرفتم تو پنل نگاه میکردم..
که یهو دیدم بعععله همش کشکه
200 تا پرررررر
دقیقا معلوم نیس یه جا میگن اپارت و تلویبیون 50 درصد رایگان و فیلیمو کاملا رایگان یه جا دیگه میگن همه شون کاملا رایگان هستند
ضمن اینکه باید از داخل پنل اقدام به فعالسازی دانلود پلاس کنید تا رایگان محسوب بشه
دوستان بهترین سرعت رو اگه می خواید داشته باشید از اپلود بوی ترین بیت اپولودین یا همون تاینی موویز. و سافت 98. لینک بگیرید چون سروره اسیاتک یه دونه بگیرید اگه دانلود بدون دردسر می خواید داشته باشید بهترین سرعت شاتل هم فقط فوراپلود
الان من سرویس صبحانه گرفتم همون 1395 گیگیه دارم از اپلود بوی میگیرم بدون افت سرعت فیکس ثانیه ای 1.1 داره میگیره با دانلود منیجر
سروره خارجم هم تا 400 اینا میره همه اینا بستگی داره خطت رو چند بسته شده باشه فک کنم اگه رو 6 مگ بسته شده باشه سروره خارج نصف سرعت من بشه
Last edited by binamplayer; 10-06-2016 at 08:59.
فعال کردم بعدش اقدام کردم این شد دیگه
از سایت فیلیمو هم امتحان کردید؟
چرا هر دفعه میرم تو اکانتم باز دوباره رو دانلود پلاس کلیک میکنم میگه فعال سازی؟؟؟
میترسم![]()
ظاهرا هنوز مشکل داره چون هرزگاهی هم کلا گزینه فعالسازی برداشته میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)