سلام دوستان
من 13بدر نگهبان بودم ولی نرفتم سر پستم
استعلاجی دارم
میخوام بدونم مشکلی برام پیش میاد یا نه؟
سلام دوستان
من 13بدر نگهبان بودم ولی نرفتم سر پستم
استعلاجی دارم
میخوام بدونم مشکلی برام پیش میاد یا نه؟
سلام
اين كه نوشته نوزدهم تاريخ اعزام است بايد پادگان باشيم يا محل نظام وظيفه شهرمون كه آنجا خودشون ما را بفرستند؟
سلام.دوستان میگم بعد امتحان پایان دوره.که دیگه تئوری ها تموم میشن.چیکار میکنیم؟فقط رژه؟نهایت روزی 2 ساعت رژه تمرین کنیم بعدش چی؟![]()
من اردیبهشت تاریخ اعضاممه ولی محل هنوز کد نخورده دیر نشده ؟
سلام دوستان
من لیسانس مکانیک جامدات گرفتم دانشگاه ازاد با معدل 13.5. میخواستم امریه قرارگاه خاتمو بگیرم. رفتم تو سایتش دیدم شرط معدلو ندارم فقط 10 ماه سابقه بسیج عادی دارم، بابامم بازنشسته قرارگاه خاتمه تو موسسه سازه های فضایی و موسسه شهید رجایی بوده ولی خودش میگه دیگه مثل قدیم نمیشه پارتی بازی کرد الان سخت میگیرن، میخواستم راهنمایی بگیرم از کسایی که امریه خاتمو گرفتن ببینم چه جوریه اصلا امیدی هست، از کجا شروع کنم تو سایت ثبت نام کنم یا برم دفتر همین موسسه هایی که بابام خدمت میکرده پذیرش بگیرم یا دفتر مرکزی خاتم تو شهرک غرب
اگر کسی اطلاعی داره خواهش میکنم جواب بده، ممنونم
Last edited by hamed108; 03-04-2015 at 02:07.
اگر استعلاجى از درمانگاه پادگان يا بيمارستان زير مجموعه خاص ان ارگان ( ناجا يا ارتش يا سپاه ) داشته باشيد و با يگان و فرمانده خودتون هماهنگ كرديد باشيد مشكلى نيست اما اگر فقط يك گواهى از پزشكي داريد ممكن است با توبيخ و اضافه خدمت روبه رو شويد
شما در تاريخ كه ذكر شده در نظام وظيفه استان خودتون باشيد انجا يا به صورت دسته جمعي يا اينكه بليط اتوبوس را به مقصد شهر مورد نظر به شما مي دهند
بعد از امتحان فقط تمرين مراسم تحليفكه رژه نيز بخشى از ان است از صبح تا حدود ظهر درگير هستيد و بعد از هم در اختيار خودتون هستيد
از هفته اينده كد ها مشخص مي شوند نگران نباشيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام اگر تاریخ اعزام شما تیر ماه 94 هس دیگه برای اقدام کردن دیر شده....ولی اگه تاریخ اعزام شما شهریور 94 یا بعد از اون هست ابتدا تو سایت خاتم ثبت نام کنید...بعدش به موسسه ها و قرب هایی که پدرتون خدمت کرده بصورت حضوری مراجعه کنید و سعی کنید از اونجا پذیرش بگیرید...در غیر این صورت شانستون کمه...توی پیغام خصوصی هم آدرس یک فرومی رو براتون میفرستم اونجا بصورت تخصصی درمورد امریه قرارگاه خاتم توضیح داده شده
سلام تو برگه ای که پست میاره دم خونه یا از پلیس +10 میری پرینت میگیری ببین تاریخ مراجعه رو زده کجا!
اگه ادرس پادگان رو زده باید خودت بری واگه ادرس محل نظام ظیفه شهرتون رو زده باید اونجا باشید!
سلام دوستان سال نو مبارک من ی سوال دارم ممنوم میشم اگه اطلاع دارین راهنماییم کنید
بنده 7 ماه خدمت کردم . بعد ارشد قبول شدم و ترخیص شدم اسفند 90
6 ماه کسری جبهه پدرم هم پلیس به علاوه 10 ثبت کردم
کسری من ک مشکلی به هم نزده؟ توی سامانه نظام وضیفه شهرمون هم ثبت شده؟
من به یگان قبلی اعزام میشم؟
بعد از یه میان دوره 20 روزه باید یک شنبه پادگان باشیم
البته دیگه سرازیری هست و روزای سخت تموم شد
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)