تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2902 از 3195 اولاول ... 19022402280228522892289828992900290129022903290429052906291229523002 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,011 به 29,020 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دوستان بازی هایی که از Xbox تو بازار هستن منظورم تو بیشتر مغازه ها وجود دارد
    در ایکس باکس کپی خور شده اجرا میشه یا در ارجینال ؟

من میخوام برم اسلیم بگیرم دلم نمیخواد کنسول خراب بشه با -- شدنش بهترین راه حل چی هست؟
    در ضمن Hard به چه کاری میاد وقتی کنسول -- میشه بازی های ایکس باکس که ارزون قیمت تقریبا هستند خب بازیشو میگیره یه نفر بازی میکنه دیگه هارد میخواد برای چی؟

سوالت فان بود
    خب مال ه-ک شدس دیگه بازی اوریجینال و که نمیزارن پشت شیشه بچه جون
    خب نصب میکنی که کنسول از رو هارد بخونه بازیرو و بهش فشار نیاد البته باید دیسک داخل باشه
    خب اگه با ه-ک کردن دستگاه خراب میشد پس ما داریم با دستگاه خراب بازی میکنیم؟

2. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میخوام برم اسلیم بگیرم دلم نمیخواد کنسول خراب بشه با -- شدنش بهترین راه حل چی هست؟
    در ضمن Hard به چه کاری میاد وقتی کنسول -- میشه بازی های ایکس باکس که ارزون قیمت تقریبا هستند خب بازیشو میگیره یه نفر بازی میکنه دیگه هارد میخواد برای چی؟

تو ایران 99/99% بازی ها کپی هستن.اون 0/01% باقی مونده هم کپی و خراب هستن
    بازی ارجینال راحت گیر نمیاد.(چونکه شعار هر بسیجی مرگ بر آمریکا)
    کنسول با کپی خور شدن خراب نمیشه.اکثر مغازه دار ها قبل خرید شما کپی خورش کردن چون طبع و خواسته اکثریت بازار اینجوریه.ولی کنسول ارجینال هم گیرت میاد.
    وقتی کنسول شما هارد نداره یعنی در تمام طول بازی درایو داره دیسک بازی رو میچرخونه.این باعث میشه لنزت زود خراب شه.صدا در حین بازی زیاده.با این دیسک های بی کیفیت بازار هر آن ممکنه دیسک تو درایو بترکه
    اونوقت فاتحه
    هارد بهترین انتخابه.چون بازی رو روش نصب میکنی و فقط هنگام اجرای بازی دیسک تو درایو باید باشه(بخاطر خوندن لایه امنیتی)ولی دیسک فقط 1 دقیقه اول میچرخه و بعد از رو هارد خونده میشه.صدای کمتر و عمر بیشتر درایو کمترین فایدشه.

ویرایش:
    محسن جان من بعد از ارسال پست،جواب شما رو خوندمماشالله سرعت عمل بچه ها از گوشی های دو هسته ای هم بیشتره

4. 3 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

تو ایران 99/99% بازی ها کپی هستن.اون 0/01% باقی مونده هم کپی و خراب هستن
    بازی ارجینال راحت گیر نمیاد.(چونکه شعار هر بسیجی مرگ بر آمریکا)
    کنسول با کپی خور شدن خراب نمیشه.اکثر مغازه دار ها قبل خرید شما کپی خورش کردن چون طبع و خواسته اکثریت بازار اینجوریه.ولی کنسول ارجینال هم گیرت میاد.
    وقتی کنسول شما هارد نداره یعنی در تمام طول بازی درایو داره دیسک بازی رو میچرخونه.این باعث میشه لنزت زود خراب شه.صدا در حین بازی زیاده.با این دیسک های بی کیفیت بازار هر آن ممکنه دیسک تو درایو بترکه
    اونوقت فاتحه
    هارد بهترین انتخابه.چون بازی رو روش نصب میکنی و فقط هنگام اجرای بازی دیسک تو درایو باید باشه(بخاطر خوندن لایه امنیتی)ولی دیسک فقط 1 دقیقه اول میچرخه و بعد از رو هارد خونده میشه.صدای کمتر و عمر بیشتر درایو کمترین فایدشه.

ویرایش:
    محسن جان من بعد از ارسال پست،جواب شما رو خوندمماشالله سرعت عمل بچه ها از گوشی های دو هسته ای هم بیشتره
    لنز که با بازی های اورجینال مشکلی نداره ؟

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازیای مغاره دارا اگه کپی باشه باید دستگاه کپی خور باشه.

-- شدنش 1 راه سخت افزاری داره به اسم jTag که اصلاً توصیه نمیشه به دلیل مشکلاتش
    یک راه خیلی متداول و نرم افزاری داره که بهترین روش هست.
    وقتی بازی مستقیم از رو دیسک اجرا شه loading ها خیلی طولانی تره و load شدن texture ها تو بازی زمان میبره. اما با نصب بازی تو هارد سرعت اجرا و load شدن بازیا بیشتر میشه و حتی گرافیک بعضی بازیا مثل Battlefield 3 بهتر میشه

بازی کپی اگه رو دیسک نا مرغوب باشه از لنز بیشتر کار میکشه. اما به هر حال بازی ار رو دیسک زیاد جالب نیست اگه هارد موجود باشه
    Last edited by sony_W810i; 02-01-2012 at 23:06.

7. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

کی گفت مشکل داره؟
    ایشون گفتن:
    وقتی کنسول شما هارد نداره یعنی در تمام طول بازی درایو داره دیسک بازی رو میچرخونه.این باعث میشه لنزت زود خراب شه
    کی گفت مشکل داره؟
      محتوای مخفی: ... 
    الان دیر وقته شما بفرما لالا کن برادر

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واسه اسلیم که نیومده.!!!
    شرمنده حواسم نبود
    من باندل کینکت گرفتم . بهتره منتظر بمونم LT 3 بیاد بعد بدم با اون کپی خور کنن ؟
    90% باندل ها درایو هیتاچی 0500 دارن که هنوز هــک نشده...

10. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

کی گفت مشکل داره؟
    ایشون گفتن:

کی گفت مشکل داره؟
      محتوای مخفی: ... 
    الان دیر وقته شما بفرما لالا کن برادر
    من برم بخوابم ؟!!

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

نه .بازی های اورجینال رو دیسک های مرغوب رایت میشن

من برم بخوابم ؟!!
    داداش زیاد خودتو ناراحت نکن
      محتوای مخفی: no comment 
    نزدیک به یه سال میشه انجمن پر شده از اینا به دلیل نداشتن مدیر لایق

13. این کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرقی نمیکنه عزیزم.
    دیسک ارجینال یا کپی هر دو به لنز فشار میارن.بهترین گزینه در هر دوحالت هارده.
    مایکروسافت برای آسایش خیال کپی باز ها هارد رو نذاشته رو کنسولش!!کلاً اریجنال هم با لنز همین کار رو میکنه.منتهی کیفیت ساخت دیسک های ارجینال نسبتاً بهتره.و دیسک های کپی شده بازار معلوم نیست از چه نوع ملاتی ساخته شده!باورت نیمشه یه DVD ورباتیم تو دی وی دی رام کامپیوترم پودر شد!!!هنوز لاشه درایو رو نگه داشتم روش مهندسی میکنم

15. این کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

عزیزم لنز همش یک تکه شیشه یا پلاستیکه که به صورت محدب برش داده شده و در حقیقت همون عدسی خودمونه !
    فرقی نمیکنه چی توی دستگاه بذاری ، چون لنز ، لنزه ! نه قطعه ی الکترونیکیه و نه مکانیکی . همش یک تکه شیشه ای پلاستیکی چیزی هستش و بس .

اونی که براش فرق میکنه شما چی توی دستگاه میتپونی اسمش اوپتیک هستش که در حقیقت یک سنسوره که تابش برگشتی از سطح آینه مانند دیسک رو حس میکنه و اون رو به پالسهای الکترونیکی تبدیل میکنه . یعنی هر جایی که نور لیزر برگرده ۰ و هر جایی که بر نگرده ۱ در نظر گرفته میشه .

حالا اگر شما دیسک بیخودی استفاده کنی هم لیزر دستگاه و اوپتیکش باید بیشتر زور بزنه و موتور دستگاه باید بیشتر شل کن سفت کن کنه و بیشتر بچرخه تا درایو بتونه دیسک رو بخونه و کار زیاد کشیدن از قطعاتی که عمر مفیدشون ۵۰۰۰۰ ساعت هستش یعنی فرسوده شدن دستگاه . فرسوده شدن دستگاه هم یعنی بعد از چند سال بندازش دور !

17. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •