تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2901 از 4105 اولاول ... 1901240128012851289128972898289929002901290229032904290529112951300134013901 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,001 به 29,010 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

کسی از بسیج تشویقی سربازی خبر داره؟ شرایطش چیه؟ من قبل خدمت 2 ماه بود که بسیج فعال شده بودم، شنیدم چیزی به اسم بسیج تشویقی سربازی اومده که کسری میدن، چجوریاست؟
    اگه حین خدمت در سپاه همزمان در پایگاه بسیج هم فعالیت کنی به ازای هرماه همکاری با بسیج فکرکنم 2 روز مرخصی تشویقی میگیری

2. 2 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Clumsyion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض سلام

دوست عزیز شما باید از نظام وظیفه بپرسی یک هفته بعدش تو سایت هم معلوم میشه

داره خودمونی میشه Clumsyion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوست عزیز شما باید از نظام وظیفه بپرسی یک هفته بعدش تو سایت هم معلوم میشه
    منظورم از استخدام تو ارتش اینا نیستاا تو شرکت اینا میگم مثلا آگهی های استخدامی که میزنن منظورمه یک مورد منفی نیست برای پذیرش؟

یعنی رو کارت نمینویسن پس مثلا ما بخوایم یجا بریم استخدام بشیم میفهمین که معاف از رزمیم یا نه؟؟ اگر آره چطوری اون کارت و میخوان باز کنن؟

این معاف از رزم فایده هم داره؟؟

میشه درخواست معاف از رزم رو کلا حذف کرد؟؟؟ من اخه خودم دوست ندارم ولی نظام وظیفه گفتن نمیشه چون ثبت شده یعنی هیچ راهی نداره؟؟

++++++++++++

یه مورد دیگه الان رفتم سایت نظام وظیفه اونجا یه قسمت داره استعلام الکترونیکی رفتم داخلش کد ملی و کد سخا رو وارد کردم اونجا چندین گزینه اومد من رو اعزام کلیک کردم ولی مشخص نکرده نوشته بدون مقدار. اگر هنوز مشخص نشده پس چطوری من الان از چند نفر شنیدم ارگانا مشخص شده پس چرا تو سایت نزده؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اگه حین خدمت در سپاه همزمان در پایگاه بسیج هم فعالیت کنی به ازای هرماه همکاری با بسیج فکرکنم 2 روز مرخصی تشویقی میگیری
    مرخصی؟ یعنی کسری نیست که مثلا از آخر 1 ماه زودتر تموم کنم؟

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

وقتی کارت سبز بسیج رو ارائه میدیم چند ماه کسری میدن؟
    من با عضویت فعال (نزدیک 8-9 سال) 6 ماه کسری رو میگرم؛ البته پرونده م یه مدت راکد خورده بود که بعد رفتم درست کردم.
    حالا برای محکم کاری میشه کارت سبز رو هم ارائه بدم؛ چون شنیدم با کارت سبز نهایت 4 ماه کسری میدن!!!
    آیا این هم صرفاً شایعه هست؟!

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

مرخصی؟ یعنی کسری نیست که مثلا از آخر 1 ماه زودتر تموم کنم؟
    بله مرخصی میدن - کسری میخواستن بدن که براش سقف 6 ماه معین نمی کردن!

من با عضویت فعال (نزدیک 8-9 سال) 6 ماه کسری رو میگرم؛ البته پرونده م یه مدت راکد خورده بود که بعد رفتم درست کردم.
    حالا برای محکم کاری میشه کارت سبز رو هم ارائه بدم؛ چون شنیدم با کارت سبز نهایت 4 ماه کسری میدن!!!
    با کارت سبز ، بی کارت سبز شما 48 ماه فعال داشته باشی 6 ماه کسری میگیری

8. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

منظورم از استخدام تو ارتش اینا نیستاا تو شرکت اینا میگم مثلا آگهی های استخدامی که میزنن منظورمه یک مورد منفی نیست برای پذیرش؟

یعنی رو کارت نمینویسن پس مثلا ما بخوایم یجا بریم استخدام بشیم میفهمین که معاف از رزمیم یا نه؟؟ اگر آره چطوری اون کارت و میخوان باز کنن؟

این معاف از رزم فایده هم داره؟؟

میشه درخواست معاف از رزم رو کلا حذف کرد؟؟؟ من اخه خودم دوست ندارم ولی نظام وظیفه گفتن نمیشه چون ثبت شده یعنی هیچ راهی نداره؟؟

++++++++++++

یه مورد دیگه الان رفتم سایت نظام وظیفه اونجا یه قسمت داره استعلام الکترونیکی رفتم داخلش کد ملی و کد سخا رو وارد کردم اونجا چندین گزینه اومد من رو اعزام کلیک کردم ولی مشخص نکرده نوشته بدون مقدار. اگر هنوز مشخص نشده پس چطوری من الان از چند نفر شنیدم ارگانا مشخص شده پس چرا تو سایت نزده؟؟

شما اگه قرار باشه شرکت درست و درمون و نه در پیت استخدام بشین میرین طب صنعتی.

باز اگه قرار بر استخدام باشه در شرکت درست حسابی راحت میشه استعلام کرد.

یه امتیاز منفیه ولی مانع نیست، البته بستگی به کار هم داره، کار اگه عملیاتی باشه شرایتش سخت تره.

با سلام من با 81 روز خدمت در نیرو انتظامی انجام دادم بخاطر دانشگاه منفک شدم الان جز اعزام مجدد هستم قبلا به خدمت رفته ها حداکثر درجه میدادن الان هم اینجوریه یا قانونش عوض شده. و اینکه اموزشی نداره و فقط جهت گرفتن استحقاقی به پادگان اموزشی میری درسته. یعنی نیازی نیست موهام زیاد کوتاه کنم
    قبلا روال در ناجا این بود که 1 ماه آموزش مجدد داشت، بعضی از دوستان در همین تاپیک در ماههای اهیر گزارش دادن که (البته صرفا از اراک بودن) که آموزش ندیدن (چون تعداد سرباز زیاد شده)

الان هم نمیشه چیز دقیقی گفت، ناجا از قدیم 1 ماه آموزش میده شاید شانس بیارین و به دلیل تعداد بالای سرباز آموزش ندن.

درجه هم ربطی به خدمت قبلی نداره.

کسی از بسیج تشویقی سربازی خبر داره؟ شرایطش چیه؟ من قبل خدمت 2 ماه بود که بسیج فعال شده بودم، شنیدم چیزی به اسم بسیج تشویقی سربازی اومده که کسری میدن، چجوریاست؟
    یه چیزهایی در موردش شنیده بودم که اولا بله مرخصی هست، دوما صرفا برای سربازان سپاه هست، در کسر که تا زمان خدمت مهمه و برای کمتر از 1 سال کسری تعلق نمیگیره برای مرخصی بسیج نمیدونم بعد اعزام هم مهمه یا نه، اگه نه 2 ماه کمه.

دوست عزیز شما کلا با کارت سبز و کسر و... حداکثر میتونید 6 ماه کسر بسیج بگیرین، الان 20 سال هم بسیج داشته باشین بیشتر از 6 ماه نمیدن (با 2 ماه کارت سبز)

10. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منم میدونم منظورتون ارتش نیست.

شما اگه قرار باشه شرکت درست و درمون و نه در پیت استخدام بشین میرین طب صنعتی.

باز اگه قرار بر استخدام باشه در شرکت درست حسابی راحت میشه استعلام کرد.

یه امتیاز منفیه ولی مانع نیست، البته بستگی به کار هم داره، کار اگه عملیاتی باشه شرایتش سخت تره.

قبلا روال در ناجا این بود که 1 ماه آموزش مجدد داشت، بعضی از دوستان در همین تاپیک در ماههای اهیر گزارش دادن که (البته صرفا از اراک بودن) که آموزش ندیدن (چون تعداد سرباز زیاد شده)

الان هم نمیشه چیز دقیقی گفت، ناجا از قدیم 1 ماه آموزش میده شاید شانس بیارین و به دلیل تعداد بالای سرباز آموزش ندن.

درجه هم ربطی به خدمت قبلی نداره.

یه چیزهایی در موردش شنیده بودم که اولا بله مرخصی هست، دوما صرفا برای سربازان سپاه هست، در کسر که تا زمان خدمت مهمه و برای کمتر از 1 سال کسری تعلق نمیگیره برای مرخصی بسیج نمیدونم بعد اعزام هم مهمه یا نه، اگه نه 2 ماه کمه.

دوست عزیز شما کلا با کارت سبز و کسر و... حداکثر میتونید 6 ماه کسر بسیج بگیرین، الان 20 سال هم بسیج داشته باشین بیشتر از 6 ماه نمیدن (با 2 ماه کارت سبز)
    پس اگر اموزش نباشه استحقاقی بگیرم برم مستقیم به یگان من که الان فوق لیسانسم ستوان دوم میشم یا سوم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

پس اگر اموزش نباشه استحقاقی بگیرم برم مستقیم به یگان من که الان فوق لیسانسم ستوان دوم میشم یا سوم
    اگه نباشه بله 1-2 روز فوقش نگه میدارن و می فرستم به ستاد فرماندهی استان مورد نظر.

اگه باشه طبق روال سابق 1 ماه آموزش میبینین.

درجه هم مشخص نمیشه، تو نامه ای که میدن میزنه، تو ناجا تفاوت خاصی نمیکنه، از استوار 2 بگیر تا ستوان 2، مهم جاشه که کجا میشه. اتفاقا ستوان بیشتر چون راهور میشه اذیت هم داره.

13. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام من با 81 روز خدمت در نیرو انتظامی انجام دادم بخاطر دانشگاه منفک شدم الان جز اعزام مجدد هستم قبلا به خدمت رفته ها حداکثر درجه میدادن الان هم اینجوریه یا قانونش عوض شده. و اینکه اموزشی نداره و فقط جهت گرفتن استحقاقی به پادگان اموزشی میری درسته. یعنی نیازی نیست موهام زیاد کوتاه کنم
    سلام
    81 روز یعنی شما اموزشی رو تموم کردید و مثلا 21 روز هم در یگان بودید؟در کل اگه بالای 60روز خدمت کرده باشی وناجا باشی اموزشی نداری وبری پادگان نهایتش یکی دو روزه نامتو میدن که بری سر یگانت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •