تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2901 از 4751 اولاول ... 1901240128012851289128972898289929002901290229032904290529112951300134013901 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,001 به 29,010 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من اکو-512 دارم
    دیروز داون استریمم از 544 تبدیل شد به 743
    و دیشب 1200 مگ تونستم دانلود کنم
    سلام
    از همون ساعت 1 سرعت خوب بود يا از 3 به بعد درست شد؟؟

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

این سیستم محدود کردن اکو فقط برای کسانی هست که زیاد دانلود میکنن؟
    چون من دانلودی ندارم کلا ولی شب که میشه نه پیج باز میشه نه وی پی کار میکنه نه مسنجر و.. باز میشه به علت time out دادن
    پشتیبانی هم جواب نمیده کلا!!

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این سیستم محدود کردن اکو فقط برای کسانی هست که زیاد دانلود میکنن؟
    چون من دانلودی ندارم کلا ولی شب که میشه نه پیج باز میشه نه وی پی کار میکنه نه مسنجر و.. باز میشه به علت time out دادن
    پشتیبانی هم جواب نمیده کلا!!
    نه جدیدا همه گیر شده ربطی به کم یا زیاد یا اصلا دانلود نکردن نداره
    تازه دیشب پشتیبان به جد منکر هر گونه محدودیت واسه اکو می شد
    گفتم قبلا 3 تا از پشتیبان ها تائید کردن می گفت نه اشتباه کردن همچین چیزی نبوده نیست و نخواهد بود که تائید بشه

4. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fg_war2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان منم ارت 1 هستم از صبح تا حالا سرعت دانلودم از 29 به 20 رسیده!!! فقط از یه سایت میتونم با29 دانلود کنم!!!!
    بقیه دوستان هم اینطوری شدن؟؟؟ اگه اینطوری بمونه سریعا از شاتل باید رفت!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان من اکو ویژه 1مگ دارم و خیلیم راضیم.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان من اکو ویژه 1مگ دارم و خیلیم راضیم.
    سلام
    اکو ویژه چیه دیگه
    چند وقته مشترک شاتلی و اهل دانلود شبانه هم هستی یا فقط روزانه رو خوب می بینی

8. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان شما که میتونید با چیز پی ان راحت دانلود کنید حتما مشکل از dns اتون هست dns اتون رو تغییر بدید حل میشه به احتمال قوی dns شاتل به شملک خورده البته البته چند وقتی هست که dns سراسری مشکل داره اما با تغییر اش حتما مشکل اتون حل میشه اگر نشه بدونید اینترنت اتون حالا حالا درست نمیشه چون با این چیزی که شنیده میشه شاتل سیاست اش به این شکل شده در دانلود شبانه! حتما dns رو تست کنید با برنامه namebench گوگل

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مدیر عزیز فکر نمیکنم فونتها و رنگهای موجود در قسمت ادیتور پست تاپیک دکوری باشند. من هم میدونم استفاده از فونتهای درشت در هر شرایطی مناسب نیست ولی فکر کنم بیان تغییر سیاست اساسی و مهم یک شرکت(حتی در یک شهر یا حتی در یک مرکز مخابراتی) در تاپیک اون شرکت اونقدر مهم باشه تا با فونت متوسط تایپ بشه مگر اینکه از دید دیگران مهم نباشه!
    بله 2 شبه که این اتفاق افتاده و دقیقا هر دو شب در یک دقیقه مشابه اتفاق افتاده و خب شاهد از غیب رسید:

مطمئن باشید اگر امشب هم این اتفاق بیافته برای جلوگیری از سوءاستفاده شاتل از افرادی که قصد دریافت سرویس جدید از این شرکت رو دارند این خبر رو در امضام قرار میدم نه تنها در p30 ورلد بلکه در تمامی فرومهایی که فعالیت میکنم افشاگری میکنم. چون واقعا اسم اینکار شاتل کلاهبرداری هست. طرف فکر میکنه از ساعت 1 تا 7 دانلود رایگان داره و ازش سرویس میگیره اما وقتی کار از کار گذشت میبینه که بله !!!! اون 6 ساعت رایگان شده 4 ساعت و 2 ساعتش رو باید با حداقل سرعت و پایینترین کیفیت سر کنه.
    چرا میگم شاتل کلاهبرداره؟ چون در نهایت پررویی میگن که ما کسی رو محدود نکردیم! میگن که خطتون share هست!!! میگن که ترافیک مرکزتون بالاست!!! ما رو احمق فرض میکنن! آخه یکی نیست بهشون بگه اگر اینطوریه که شما میگید پس چرا فقط 2 شبه سرعت اینطور شده؟ چرا دقیقا از ساعت 2:58 سرعت عادی میشه؟
    در ضمن برام واقعا سوال بود چرا تاپیکی که با چندین کاربر شاتل در مورد این کم لطفی های شرکت بحث میکردیم باید بسته باشه اونهم در این موقعی که شاتل چنین سیاستی رو پیش گرفته.
    امیدوارم که من اشتباه کرده باشم و امشب بتونم مثل سابق از سرویسم استفاده کنم ولی اگر باز هم مشکل برای سومین شب پیاپی اتفاق بیافته اونوقت من میدونم و شاتلی که موقع تمدید قرارداد این دوره من که 6 ماهه هست به من نگفت داره سیاست شبانه رو عوض میکنه تا من دیگه تمدید نکنم و مجبور نشم 5 ماهه دیگه این وضع رو تحمل کنم!!!

خب امشب هم طبق روال 3 شب گذشته سرعت من رو روی 128 محدود کردند این یعنی سیاسیت جدید شاتل برای دانلود رایگان که چند تن از کاربران دیگه از شهرهای مختلف اون رو تایید کردند.
    از امشب دیگه شاتل برای من مرد و منتظرم تا این دوره ام تموم بشه...

11. 3 کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با ما مثل اینکه یکم مهربون شدن امشبم سرعتم نزدیکه 70 هستش
    بدبختی اینجاست حالا که سرعتا خوب شده من حوصله دانلود کردن ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdisatss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خیلی دور

پيش فرض

نقل قول: نوشته شده توسط P‌C [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توجه
    شاتل دقیقا 2 شبه که سیاست جدیدی رو مورد سرعت شبانه اعمال کرده: (سرویس اکو 512 تهران مرکز دیالمه)

2.دقیقا از ساعت 2:58 سرعت به حالت عادی خودش برمیگرده!
    1. سرعت از ساعت 12:58 بامداد به 128 کیلوبیت تغییر میکنه. یعنی در حالیکه داون استریم همچنان روی 570 هست ولی سرویس شما عملا به 128 تنزل پیدا میکنه. قبلا این مشکل بصورت پراکنده دیده میشد ولی فقط برای دانلود. یعنی سرعت باز کردن پیح روی 512 باقی می موند و سرعت دانلود افت میکرد ولی الان کل پهنای باند روی 128 محدود میشه. تا ساعت 2:58 دقیقهیعنی در واقع ساعات دانلود رایگان به (معنای واقعیش) رو به 4 ساعت(از 3 تا 7) کاهش دادند و بدتر اینکه شما از ساعت 1 تا 3 مجبورید از سرعت 128 استفاده کنید که عملا مشکلات زیادی برای استفاده از اینترنت دارید.
    تنها جوابی هم که دارند اینه: "بدلیل علاقه کاربران به استفاده از ساعات رایگان ترافیک مرکز شما بالا رفته و دچار افت سرعت میشوید" یا " ترافیک شما بصورت share هست و طبیعیه که توی ساعات رایگان سرعتتون افت کنه"
    نمیدونم ارتباط این سیاست جدید شاتل با بسته شدن تاپیک شاتل چیه؟

نقل قول: نوشته شده توسط Ultimator [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز اولا لطفا با فونت درست بنویسین ازین به بعد تو قوانین جدید که شما نخوندین ذکر شده ،
    ضمنا با این لحن مطمئنی هم که شما گفتید سیاست اگه باشه یعنی باید همه جا باشه . ولی فکر نکنم دقیقا همه جا به این صورت گه میگین باشه شاید مرکز شما اینطوریه ، چون بنده خودم به این صورت مشکل ندارم که سر ساعت خاصی کم باشه سرعت اوائل شب عادیه بعدها کم میشه که مجموع دانلود آخر خیلی کمتر از حدی که باید باشه میشه ( سرویس اکو512 )

این حرکت شما هم جو سازیه ، قبلا هم در موردش بحث شده و تکراش موجب پاک شدن پستهای مربوطه میشه حتما .

ممنون

مدیر عزیز فکر نمیکنم فونتها و رنگهای موجود در قسمت ادیتور پست تاپیک دکوری باشند. من هم میدونم استفاده از فونتهای درشت در هر شرایطی مناسب نیست ولی فکر کنم بیان تغییر سیاست اساسی و مهم یک شرکت(حتی در یک شهر یا حتی در یک مرکز مخابراتی) در تاپیک اون شرکت اونقدر مهم باشه تا با فونت متوسط تایپ بشه مگر اینکه از دید دیگران مهم نباشه!
    بله 2 شبه که این اتفاق افتاده و دقیقا هر دو شب در یک دقیقه مشابه اتفاق افتاده و خب شاهد از غیب رسید:
    نقل قول: نوشته شده توسط imanparsa [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

..::دوستان اين پست رو بخونيد::..
    سلام دوستان
    من از اهواز هستم
    من اكو 512 دارم.
    و قبلا هم توي همين تاپيك و تاپيك اهواز اين مشكل رو دقيقا گقتم.
    اين دوست عزيزمون 100درصد درست ميگن.
    به خدا قسم كه شبي نيست اين مشكل واسم پيش نياد.
    ديگه ديونم كردن.
    از ساعت 1 تا 3 محدود ميشم
    دقيقا ساعت 3 يه هو سرعت ميچسبونه روي 62.

بارهاي بار زنگ زدم پشتيباني.
    بهم گفت :
    1 تا 3 شب هم روي 14 است
    .اقا شما ترافيك مركزتون بالاست واسه همين سرعتتون پايين مياد.
    من گفتم:
    دوست عزيز من دارم ميگم سر ساعت 3 دقيقققققق سرعت من از 128 ميشه 512.
    اما زير بار نرفتن هيچ كدومشون.
    منم زورم به جايي نرسيد

نقل قول: نوشته شده توسط vroom [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    تائید میشه
    منم وضعیتم همینطوره
    اکو-512 اصفهان
    قبلاً هر شب 1200-1300 مگ میگرفتم ولی جدیداً حداکثر 900 مگ

مطمئن باشید

مطمئن باشید اگر امشب هم این اتفاق بیافته برای جلوگیری از سوءاستفاده شاتل از افرادی که قصد دریافت سرویس جدید از این شرکت رو دارند این خبر رو در امضام قرار میدم نه تنها در p30 ورلد بلکه در تمامی فرومهایی که فعالیت میکنم افشاگری میکنم. چون واقعا اسم اینکار شاتل کلاهبرداری هست. طرف فکر میکنه از ساعت 1 تا 7 دانلود رایگان داره و ازش سرویس میگیره اما وقتی کار از کار گذشت میبینه که بله !!!! اون 6 ساعت رایگان شده 4 ساعت و 2 ساعتش رو باید با حداقل سرعت و پایینترین کیفیت سر کنه.
    چرا میگم شاتل کلاهبرداره؟ چون در نهایت پررویی میگن که ما کسی رو محدود نکردیم! میگن که خطتون share هست!!! میگن که ترافیک مرکزتون بالاست!!! ما رو احمق فرض میکنن! آخه یکی نیست بهشون بگه اگر اینطوریه که شما میگید پس چرا فقط 2 شبه سرعت اینطور شده؟ چرا دقیقا از ساعت 2:58 سرعت عادی میشه؟
    در ضمن برام واقعا سوال بود چرا تاپیکی که با چندین کاربر شاتل در مورد این کم لطفی های شرکت بحث میکردیم باید بسته باشه اونهم در این موقعی که شاتل چنین سیاستی رو پیش گرفته.
    امیدوارم که من اشتباه کرده باشم و امشب بتونم مثل سابق از سرویسم استفاده کنم ولی اگر باز هم مشکل برای سومین شب پیاپی اتفاق بیافته اونوقت من میدونم و شاتلی که موقع تمدید قرارداد این دوره من که 6 ماهه هست به من نگفت داره سیاست شبانه رو عوض میکنه تا من دیگه تمدید نکنم و مجبور نشم 5 ماهه دیگه این وضع رو تحمل کنم!!!

من هم تمام موارد بالا را تایید میکنم البته با فونت ریز!!
    سرعت اینترنت من هم که اکو 512 دارم یه مدت رو 5 فیکس بود شبا حدود دو هفته الان شده 15 . فکر کنم از بس زنگ زدم پشتیبانی دیگه کلافه شدن!
    نه جدیدا همه گیر شده ربطی به کم یا زیاد یا اصلا دانلود نکردن نداره
    تازه دیشب پشتیبان به جد منکر هر گونه محدودیت واسه اکو می شد
    گفتم قبلا 3 تا از پشتیبان ها تائید کردن می گفت نه اشتباه کردن همچین چیزی نبوده نیست و نخواهد بود که تائید بشه
    دوست من واقعا همینطوره مشکل اینه که اصلا قبول ندارن . به منم همینو گفتن.
    در ضمن امضات عالیه!! بی نظیره واقعا ازت ممنونم بابت این امضا عالییی که داری . باهات موافقم . دمت گرم!!

14. 4 کاربر از mehdisatss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 100 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 100 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •