تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2900 از 4105 اولاول ... 1900240028002850289028962897289828992900290129022903290429102950300034003900 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,991 به 29,000 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

عکس رو حتما باید در پادگان گرفت ؟؟؟؟
    یا بعد از اتمام آموزشی مهلت بین معرفی به یگان هم میشه گرفت در جایی دیگر ؟
    این عکس برای معرفی به یگان لازمه ؟ و حتما باید دوره آموزشی تحویل داده بشه ؟
    عكس رو هم مي تونيد در خارج از پادگان تهيه كنيد اما حتما بايد كامل باشد يعنى ارم و رسته و پشت زمينه سفيد، براى معرفى به يگان هم عكس لازم نيست همان برگه امريه كفايت مى كند،

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

2. 3 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    کسی تو این فروم هست که از افزایش میزان جانبازی خیری داشته باشه یا تجربشو داشتو باشه بنده شدیدا لازمه که ازش مشورت بگیرم××××
    خواهش میکنم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه Clumsyion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من ديسك كمر دارم شوراي پزشكي توي اموزشي برام تشكيل شد ولي بخاطر بهونه هاي الكي مثل اينكه mri قابل قبول نيست معاف نشدم الان ميخواستم اگه كسي ميدونه تا چند روز بعد شورا حق اعتراض دارم و اين اعتراضو كجا بايد بدم ،شوراي پزشكي يك ماه پيش برگزار شده شونزدهم هم تقسيم ميشيم -پادگان شهيد كچويي (هتل كچويي)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    -من 94/2/1 اعزامم البته هنوز معلوم نشده کد کجا خوردم. گفتن مثل اینکه 1 هفته قبل از اول اردیبهشت برگ سبز پست میاره خونه آیا درسته؟؟

سوال دیگه اینکه من لیسانس عمرانم . میخواستم کلا معافی بگیرم واسه صافی کف پا ولی معاف از رزم دادن بهم . من خودم نمیخواستم ولی خیلیم تلاش کردم اینو حذف کنم به خود نظام وظیفه هم گفتم گفتن نه دیگه ثبت شده و نمیشه. خیلی ناراحتم چون معاف از رزم شنیدم معایب هم داره مثلا تو استخدام مشکل ممکنه بوجود بیاد و... و همینطور تو آموزشی و خدمت فایده نداره که هیچی همه کارای خدماتی واسه معاف از رزماست آیا درسته؟؟
    پس کلا فایدش چیه؟ آیا میشه معاف از رزم و یجور حذف کرد کلا که تو کارت پایان خدمت هم نوشته نشه؟

الان نمیشه فهمید من کدوم ارگان افتادم؟؟ سایتی چیزی نداره؟

چطوری میشه نیرو دریایی افتاد؟

با تشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    -من 94/2/1 اعزامم البته هنوز معلوم نشده کد کجا خوردم. گفتن مثل اینکه 1 هفته قبل از اول اردیبهشت برگ سبز پست میاره خونه آیا درسته؟؟

سوال دیگه اینکه من لیسانس عمرانم . میخواستم کلا معافی بگیرم واسه صافی کف پا ولی معاف از رزم دادن بهم . من خودم نمیخواستم ولی خیلیم تلاش کردم اینو حذف کنم به خود نظام وظیفه هم گفتم گفتن نه دیگه ثبت شده و نمیشه. خیلی ناراحتم چون معاف از رزم شنیدم معایب هم داره مثلا تو استخدام مشکل ممکنه بوجود بیاد و... و همینطور تو آموزشی و خدمت فایده نداره که هیچی همه کارای خدماتی واسه معاف از رزماست آیا درسته؟؟
    پس کلا فایدش چیه؟ آیا میشه معاف از رزم و یجور حذف کرد کلا که تو کارت پایان خدمت هم نوشته نشه؟

الان نمیشه فهمید من کدوم ارگان افتادم؟؟ سایتی چیزی نداره؟

چطوری میشه نیرو دریایی افتاد؟

با تشکر
    دوست عزیز تقریبا همونطوری هست که میگین، معاف از رزم تفاوت فاحش نداره، بعضی جاها خدماتی هستن، بعضی حاها راحت، بعضی جاها پست هم میدن.

برای استخدامی تاثیر شاید بزاره ولی مشکل اساسی نیست، دوما شما اگه بخوای استخدام بشی میرین برای طب صنعتی یعنی اگه معافیت هم نگیری اونجا مشکلاتت میاد بیرون و شاید حذف بشی، البته ارگان و شغل و... هم مهمه.

روی کارت الان نمینویسن ولی توی چیپ و سوابقت که قابل استعلامه هست.

بعد تعطیلات به پلیس +10 مراجعه کنید و نیرو دریایی هم باید پارتی باشه که بتونه از نظام وظیفه مرکز در تقسیمات نفوذ کنه که کار هر کسی نیست.

7. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوست عزیز تقریبا همونطوری هست که میگین، معاف از رزم تفاوت فاحش نداره، بعضی جاها خدماتی هستن، بعضی حاها راحت، بعضی جاها پست هم میدن.

برای استخدامی تاثیر شاید بزاره ولی مشکل اساسی نیست، دوما شما اگه بخوای استخدام بشی میرین برای طب صنعتی یعنی اگه معافیت هم نگیری اونجا مشکلاتت میاد بیرون و شاید حذف بشی، البته ارگان و شغل و... هم مهمه.

روی کارت الان نمینویسن ولی توی چیپ و سوابقت که قابل استعلامه هست.

بعد تعطیلات به پلیس +10 مراجعه کنید و نیرو دریایی هم باید پارتی باشه که بتونه از نظام وظیفه مرکز در تقسیمات نفوذ کنه که کار هر کسی نیست.
    منظورم از استخدام تو ارتش اینا نیستاا تو شرکت اینا میگم مثلا آگهی های استخدامی که میزنن منظورمه یک مورد منفی نیست برای پذیرش؟

یعنی رو کارت نمینویسن پس مثلا ما بخوایم یجا بریم استخدام بشیم میفهمین که معاف از رزمیم یا نه؟؟ اگر آره چطوری اون کارت و میخوان باز کنن؟

این معاف از رزم فایده هم داره؟؟

میشه درخواست معاف از رزم رو کلا حذف کرد؟؟؟ من اخه خودم دوست ندارم ولی نظام وظیفه گفتن نمیشه چون ثبت شده یعنی هیچ راهی نداره؟؟

++++++++++++

یه مورد دیگه الان رفتم سایت نظام وظیفه اونجا یه قسمت داره استعلام الکترونیکی رفتم داخلش کد ملی و کد سخا رو وارد کردم اونجا چندین گزینه اومد من رو اعزام کلیک کردم ولی مشخص نکرده نوشته بدون مقدار. اگر هنوز مشخص نشده پس چطوری من الان از چند نفر شنیدم ارگانا مشخص شده پس چرا تو سایت نزده؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من پدرم 9-11 ماه کردستان خدمت کرده تو زمان جنگ و بعد منتقل شد ژاندرامری ساری تا پایان خدمت
    طی یک آتشسوزی مدارک بابام سوخت و دنبال کارت پایان خدمتش نرفت چون نیاز نداشت الان هم 50 سالش شده و دیگه بهش کارت پایان خدمت نمیدن
    خودم اردی بهشت اعزامم (لیسانس و متولد 71) پدرم به هیچ عنوان خودش نمیتونه پیگیری کنه این داستان هارو
    کارت ایثار هم نداره
    مراحل اداری گرفتن سوابقش رو اگه به من بگید لطف کردید (با حد اقل ویا حد اکثر زمان معطلیش )
    البطه 400-500 صفحه قبل رو خوندم و نزدیک ترین توضیح های دوستان رو خوندم
    1- شما تو زمان دانشجویی نمیتونی برای کسری ایثارگری اقدام کنی، حداقل باید دفترچه پست کنی و برگ سبز بگیری بعدش اقدام کنی. تو یگان باید اقدام کنی.

2- پدرت بره دنبال کسری بهتره، اگه کارت ایثار داره باید کارت ایثار و کارت ملی خودش و شما رو باید بیاره تهران، انتهای اتوبان ارتش، یه سوله آبی رنگ هست، میره اونجا کارت ایثارو میده و یک برگه می گیره مبنی بر اینکه در این تاریخ جبهه بوده ( بگه برا کسر خدمت میخام خودشون میدونن چی باید بدن ). بعد اون برگه رو میبره بلوار نیروی زمینی ( با اتوبان ارتش تقاطع داره )، بلوار نیروی زمینی به سمت جنوب سمت چپ (نیرو انسانی) باید این برگه رو ببری تایید کنه، اگه برادر متولد 73 به قبل داری باید مدارک اون رو هم ببری که تایید کنن قبلا از کسری استفاده نکرده. بعد این کار کلیه مدارک که داری رو میبری 50 متر پایینتر مدیریت وظیفه و اونجا بهت نامه کسر خدمت رو میدن.
    این نامه رو نگه میداری و زمانیکه یگان مشخص شد میبری و کسری رو ثبت می کنی.
    مدارکی هم که میخاد کپی شناسنامه و کارت ملی خودت و پدرت و اگه برادر بزرگتر داری برا اونم میخاد. کارت پایان خدمت پدرت و برادرت اگه داری. 2 تا عکس خودت و برگه سبز. اونجا هم 2 تا فرم میدن پر می کنی و با مدارک تحویل می دی و اگر ساعت 8.30 صبح که شروع می کنن اونجا باشی و خوش شانس هم باشی!!! حداقل 2 ساعت طول می کشه که نامه کسری رو بگیری! روز شنبه هم نرو چون ملاقات حضوری هست و کاره کسری انجام نمیدن.

3- وقتی پدرت میره اون سوله آبی انتهای اتوبان ارتش اگه سابقش رو اونجا نداشته باشن اون برگه که گفتم رو هم نمیتونه بگیری و مجبوره بره اونجا که خدمت کرده. کارت ایثار وقتی داره به احتمال 99 درصد سابقش اونجا موجوده و مشکلی نیست.

برا 28 ماه سابقه جبهه هم 9 ماه کسری میدن. و این قانون کسری ایثارگری تا آخر امسال که پابرجاست ولی ممکنه ساله دیگه قوانین تغییر کنه و این کسری رو هم بردارن. شایدم بر ندارن!
    الان من برگه سبز رو فقط دارم و سایر برگه ها هنوز نرسیده به دستم

در ضمن برگه اتشنشانی که تائید میکنه سوختگی خونه رو هم دارم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من پدرم 9-11 ماه کردستان خدمت کرده تو زمان جنگ و بعد منتقل شد ژاندرامری ساری تا پایان خدمت
    طی یک آتشسوزی مدارک بابام سوخت و دنبال کارت پایان خدمتش نرفت چون نیاز نداشت الان هم 50 سالش شده و دیگه بهش کارت پایان خدمت نمیدن
    خودم اردی بهشت اعزامم (لیسانس و متولد 71) پدرم به هیچ عنوان خودش نمیتونه پیگیری کنه این داستان هارو
    کارت ایثار هم نداره
    مراحل اداری گرفتن سوابقش رو اگه به من بگید لطف کردید (با حد اقل ویا حد اکثر زمان معطلیش )
    البطه 400-500 صفحه قبل رو خوندم و نزدیک ترین توضیح های دوستان رو خوندم

الان من برگه سبز رو فقط دارم و سایر برگه ها هنوز نرسیده به دستم

در ضمن برگه اتشنشانی که تائید میکنه سوختگی خونه رو هم دارم
    دوست عزیز پدرتون برای گرفتن سوابق باید بره یگان هایی که خدمت کرده سوابقش حتما اونجا هست. برای استفاده از کسری ایثارگری هم کارت ایثار ملاک هست نه کارت پایان خدمت، البته برای گرفتن کارت ایثار کارت پایان خدمت هم جزو مدارکی هست که باید ارائه بشه.
    در صورت تکمیل بودن مدارک گرفتن کارت ایثار حدود 2 ماه زمان میبره (شایدم بیشتر بشه یا کمتر)
    در مورد سوابق خدمت هم مشخص نمیکنه چقد زمان میبره و یگان خدمتی پدرتون آیا زحمت میده این کار رو براش انجام بده یا خیر ( شاید 1 روزه کار راه بیفوته شایدم اصلا نیوفته!!!)

11. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام من با 81 روز خدمت در نیرو انتظامی انجام دادم بخاطر دانشگاه منفک شدم الان جز اعزام مجدد هستم قبلا به خدمت رفته ها حداکثر درجه میدادن الان هم اینجوریه یا قانونش عوض شده. و اینکه اموزشی نداره و فقط جهت گرفتن استحقاقی به پادگان اموزشی میری درسته. یعنی نیازی نیست موهام زیاد کوتاه کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کسی از بسیج تشویقی سربازی خبر داره؟ شرایطش چیه؟ من قبل خدمت 2 ماه بود که بسیج فعال شده بودم، شنیدم چیزی به اسم بسیج تشویقی سربازی اومده که کسری میدن، چجوریاست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •