عكس رو هم مي تونيد در خارج از پادگان تهيه كنيد اما حتما بايد كامل باشد يعنى ارم و رسته و پشت زمينه سفيد، براى معرفى به يگان هم عكس لازم نيست همان برگه امريه كفايت مى كند،
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
عكس رو هم مي تونيد در خارج از پادگان تهيه كنيد اما حتما بايد كامل باشد يعنى ارم و رسته و پشت زمينه سفيد، براى معرفى به يگان هم عكس لازم نيست همان برگه امريه كفايت مى كند،
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام
کسی تو این فروم هست که از افزایش میزان جانبازی خیری داشته باشه یا تجربشو داشتو باشه بنده شدیدا لازمه که ازش مشورت بگیرم××××
خواهش میکنم راهنمایی کنید
سلام دوستان
من ديسك كمر دارم شوراي پزشكي توي اموزشي برام تشكيل شد ولي بخاطر بهونه هاي الكي مثل اينكه mri قابل قبول نيست معاف نشدم الان ميخواستم اگه كسي ميدونه تا چند روز بعد شورا حق اعتراض دارم و اين اعتراضو كجا بايد بدم ،شوراي پزشكي يك ماه پيش برگزار شده شونزدهم هم تقسيم ميشيم -پادگان شهيد كچويي (هتل كچويي)
سلام و خسته نباشید
-من 94/2/1 اعزامم البته هنوز معلوم نشده کد کجا خوردم. گفتن مثل اینکه 1 هفته قبل از اول اردیبهشت برگ سبز پست میاره خونه آیا درسته؟؟
سوال دیگه اینکه من لیسانس عمرانم . میخواستم کلا معافی بگیرم واسه صافی کف پا ولی معاف از رزم دادن بهم . من خودم نمیخواستم ولی خیلیم تلاش کردم اینو حذف کنم به خود نظام وظیفه هم گفتم گفتن نه دیگه ثبت شده و نمیشه. خیلی ناراحتم چون معاف از رزم شنیدم معایب هم داره مثلا تو استخدام مشکل ممکنه بوجود بیاد و... و همینطور تو آموزشی و خدمت فایده نداره که هیچی همه کارای خدماتی واسه معاف از رزماست آیا درسته؟؟
پس کلا فایدش چیه؟ آیا میشه معاف از رزم و یجور حذف کرد کلا که تو کارت پایان خدمت هم نوشته نشه؟
الان نمیشه فهمید من کدوم ارگان افتادم؟؟ سایتی چیزی نداره؟
چطوری میشه نیرو دریایی افتاد؟
با تشکر
دوست عزیز تقریبا همونطوری هست که میگین، معاف از رزم تفاوت فاحش نداره، بعضی جاها خدماتی هستن، بعضی حاها راحت، بعضی جاها پست هم میدن.
برای استخدامی تاثیر شاید بزاره ولی مشکل اساسی نیست، دوما شما اگه بخوای استخدام بشی میرین برای طب صنعتی یعنی اگه معافیت هم نگیری اونجا مشکلاتت میاد بیرون و شاید حذف بشی، البته ارگان و شغل و... هم مهمه.
روی کارت الان نمینویسن ولی توی چیپ و سوابقت که قابل استعلامه هست.
بعد تعطیلات به پلیس +10 مراجعه کنید و نیرو دریایی هم باید پارتی باشه که بتونه از نظام وظیفه مرکز در تقسیمات نفوذ کنه که کار هر کسی نیست.
منظورم از استخدام تو ارتش اینا نیستاا تو شرکت اینا میگم مثلا آگهی های استخدامی که میزنن منظورمه یک مورد منفی نیست برای پذیرش؟
یعنی رو کارت نمینویسن پس مثلا ما بخوایم یجا بریم استخدام بشیم میفهمین که معاف از رزمیم یا نه؟؟ اگر آره چطوری اون کارت و میخوان باز کنن؟
این معاف از رزم فایده هم داره؟؟
میشه درخواست معاف از رزم رو کلا حذف کرد؟؟؟ من اخه خودم دوست ندارم ولی نظام وظیفه گفتن نمیشه چون ثبت شده یعنی هیچ راهی نداره؟؟
++++++++++++
یه مورد دیگه الان رفتم سایت نظام وظیفه اونجا یه قسمت داره استعلام الکترونیکی رفتم داخلش کد ملی و کد سخا رو وارد کردم اونجا چندین گزینه اومد من رو اعزام کلیک کردم ولی مشخص نکرده نوشته بدون مقدار. اگر هنوز مشخص نشده پس چطوری من الان از چند نفر شنیدم ارگانا مشخص شده پس چرا تو سایت نزده؟؟
من پدرم 9-11 ماه کردستان خدمت کرده تو زمان جنگ و بعد منتقل شد ژاندرامری ساری تا پایان خدمت
طی یک آتشسوزی مدارک بابام سوخت و دنبال کارت پایان خدمتش نرفت چون نیاز نداشت الان هم 50 سالش شده و دیگه بهش کارت پایان خدمت نمیدن
خودم اردی بهشت اعزامم (لیسانس و متولد 71) پدرم به هیچ عنوان خودش نمیتونه پیگیری کنه این داستان هارو
کارت ایثار هم نداره
مراحل اداری گرفتن سوابقش رو اگه به من بگید لطف کردید (با حد اقل ویا حد اکثر زمان معطلیش )
البطه 400-500 صفحه قبل رو خوندم و نزدیک ترین توضیح های دوستان رو خوندم
الان من برگه سبز رو فقط دارم و سایر برگه ها هنوز نرسیده به دستم
در ضمن برگه اتشنشانی که تائید میکنه سوختگی خونه رو هم دارم
دوست عزیز پدرتون برای گرفتن سوابق باید بره یگان هایی که خدمت کرده سوابقش حتما اونجا هست. برای استفاده از کسری ایثارگری هم کارت ایثار ملاک هست نه کارت پایان خدمت، البته برای گرفتن کارت ایثار کارت پایان خدمت هم جزو مدارکی هست که باید ارائه بشه.
در صورت تکمیل بودن مدارک گرفتن کارت ایثار حدود 2 ماه زمان میبره (شایدم بیشتر بشه یا کمتر)
در مورد سوابق خدمت هم مشخص نمیکنه چقد زمان میبره و یگان خدمتی پدرتون آیا زحمت میده این کار رو براش انجام بده یا خیر ( شاید 1 روزه کار راه بیفوته شایدم اصلا نیوفته!!!)
با سلام من با 81 روز خدمت در نیرو انتظامی انجام دادم بخاطر دانشگاه منفک شدم الان جز اعزام مجدد هستم قبلا به خدمت رفته ها حداکثر درجه میدادن الان هم اینجوریه یا قانونش عوض شده. و اینکه اموزشی نداره و فقط جهت گرفتن استحقاقی به پادگان اموزشی میری درسته. یعنی نیازی نیست موهام زیاد کوتاه کنم
کسی از بسیج تشویقی سربازی خبر داره؟ شرایطش چیه؟ من قبل خدمت 2 ماه بود که بسیج فعال شده بودم، شنیدم چیزی به اسم بسیج تشویقی سربازی اومده که کسری میدن، چجوریاست؟
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)