بچه ها دیشب چقدر دانلود کردین ؟
من 80 مگ !
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بچه ها دیشب چقدر دانلود کردین ؟
من 80 مگ !
کاشکی ما هم چیز پی ان اینجوری داشتیم QQ
امضای ما هم ضد شاتل بود remove شد QQ
QQ=cry
كسايي كه ميخوان جديدا از شاتل سرويس بگيرن به هيج وجه سمت شاتل نياين به هيچ وجه!
سرعت شبانه شاتل حتي از dialup هم كمتره!
ديشب با شاتل نهايت 6 ميگرفت و معمولا بين 3-4 بود همون موقع با dialup وصل شدم راحت 7-8 رو ميگرفت!
پول +2 adsl !ميگيرن اونوقت حتي نميتونن dilaupهم بدن!
پارس هم كه انگار اين چند وقته زياد مالي نيس!
پيشگامانم كه شماره مارو ساپورت نميكنه!
صبانتم كه از اون ور!
به خدا موندم چيكار كنم !يعني تو اين مملكت كوفتي يه اينترنت زپرتي هم مثل آدم نميتونن بدن!
همه جاي دنيا دارن با چندين مگ سرعت وصل ميشن اونوقت ما برا چند كيلو بايت هي بايد تو سرو مغز هم بزنيم!
مملكته داريم
اه!
با سپاس بقول یکی از دوستان شده بوجور که واردی.همونجوری که پشتیبانیشون 2هفته پیش بمن گفت چند وقتی تحمل کنین درست میشه دارن کم کم میفهمن ارتش سایبری جوانان ایران داره موتور شاتلو میاره پایین پس تا آخر این دوره مهلت داره سرعتارو درست کنه والا دخلش میاد اساسی چون از قدیم گفتن ارزش اعتبار از پول بیشتره. مال من که 512 دارم درست 2دیقه مونده به3 قفل میکنه روی 65 این یعنی 2ساعت دزدی ناب که از مجموع این
سرقتها اولن دم عیدی بهمون گیگ رایگان میدن هم تبلیغه واسه جذب کاربرای جدید در سال جدید وهم اینکه امثال منو که کاربر قدیمیم ودرسشونو فوت آبم کمی آروم کنن و مجبور کنن ( بخاطر سرعت صفر شبانه ازترافیک روزانه مصرف کنم) هی ترافیک اضافه بخرم یا فسخ کنم اینا بیشتر مشتری تور کنن یا هزارتا بامبول دیگه که از اون مغزای گندیدشون شتک زده به کل اینترنت ما.دیروز رفتم مخابرات گفت همه پورتها پرشده خالی شد بهت زنگ میزنیم مجبوری یه کارت دیال آپ نامحدود گرفتم 7000 تومن پروژمو دنبال کنم. این شاشتل نامرد هم که میدونه اینجوریا دست ما زیر سنگه نهایت پستی و رذلی رو بخرج میده واسه پول تا اونجایی که ببینه هرکی هرکیه میچاپه وموذیانه اهداف غیر انسانیشو پیش میبره تا وقتی که سروصداها بره بالا سرکیسه رو شل میکنه باز آبها که از آسیاب افتاد دوباره این برنامه بطور اتوماتیک وار اجرا میشه .آره جونم این قصه بیسامانیست-آنرا نبود پایانی.
کاملا صحیحه با اینکه downstream روی 576 هست ولی الان همین الان که دانلود شبانه رایگاه هم نیستش حداکثر تا 23 میتونم بگیرم از رپیدباز !!!!!
شب هم به زور به 14 میرسه
گند زدن به مولا !!!!
به همون 33راضی بودیم والا :| :|
شاتل یه تختش کمه!!!!!!!!!!!!!
هرکی برده 1ماه دیگه مرده**
ای بابا !
شما کدوم شهرین؟ من که تهرانم و Art 3 دارم الان 1.5 ماهه که سرعتم از 30 بالاتر نمیره، DownStream هم روی 285 است!![]()
سلام
من اکو-512 دارم
دیروز داون استریمم از 544 تبدیل شد به 743
و دیشب 1200 مگ تونستم دانلود کنم
جالبه Down Stream من هم رو 743 هست ...... :-؟
من کرج هستم [ART 1](چیز پی ان رو حتما امتحان کنید)
![]()
Last edited by adib_f; 08-02-2011 at 21:48.
هم اکنون 98 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 98 مهمان)