کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
سلام دوستان نقشه های 8 تایی برای قسمتsolo play بازی Cammand Conquer General Zero Hour دارید؟
ممنون میشم بذارید و البته طریقه اضافه کردنش رو هم بذارید
ممنون
در ضمن مال من ورژن 1.04 هست
سلام
شما می تونید از این آدرس های زیر نقششه های دلخواه خودتون را دانلود کنید :
در سه صفحهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وهمچنین از این صفحه آرشیو نقشه های زیادی رو می تونید در یافت کنید :
من این صفحه رو دیده بودم ولی کل پوشه رو باید تو اون آدرس کپی کنم یا چیز دیگه ای رو؟ چون من هر کاری کردم این نقشه ها اضافه نشد
نقشه ها به صورت فشر ده هستند بعد از اینکه از حالت فشر ده خارج کردید پو شه های رو می بینید که داخلشون چند تا فایل هست پو شه ها را به آدرشس زیر کپی پیس کنید :
C:\Users\X\Documents\Command and Conquer Generals Zero Hour Data\Maps
مثلا پوشه:Winter Wolf که داخلش چند فایل هست....
حالا وارد بازی بشید و برید قسمت : اسکریمیش و در قسمتی که مپ(نقشه ها ) را انتخاب می کنید دو تا لیست دارید با نام های : official Maps ,Unofficial Maps گزینه:Unofficial Maps
را استفاده کنید و روی آن کلیک کنید تا نقشه های رو که در قسمت: Documents اضا فه کردید ببینید .....
موفق باشید
[QUOTE=ufo-alien;6432815]بله این بازی یکی از استثنائی ترین بازی های تاریخ بازی سازی هستش و برای اون بیشترین مد تا حالا ساخته شده بیش از 230 مد یکی از اونها که مدنظر شما هم هست در زیر آمده است:
این مد هست
Destructive Forces
حجم فایل :
92.27mb
لینک دانلود :DestructiveForcesV1.3FULL
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیزم این مود رو نصب کردم اما انفجارهای بازی در حد معمولی مثل قدیم هستن البته تو یوتیوب سرچ کردم دیدم شما درست میگفتیا این مود انفجاراش خیلی شدید. میخوام بدونم مشکل از کجاست؟ تو حالت skirmish هم این انفجارهارو خواهیم داشت دیگه نه؟![]()
[QUOTE=aminjeddi;6465325]مطمئنید که نصبها رو درست انجام دادید....
آموزش نصب مد بر ای بازی جنرالها:
مشکل حل شد خوشبختانه. ممنونم.
گویا تو نصب مشکل داشت که برطرف شد.
سلام
دوستان کی اینجا مسئول ساخت بازی war-armageddon !!!!!
کلا باگ زیاد داره!!!
ما که زیاد حال نکردیم!
تو شبکه اکثرا تو نقشه ها ارور میده!
تا یکم ساخت و ساز زیاد میش البته 50% موارد میپره بیرون
تو پچ جدید اکثر تیمها تا یه ساختمون رو میسازند دیگه نمیشه از روشون ساخت!!!
اون تراکتور که میگن ( بعد از شارژ سه ستاره بازی شما یک بلدوزر مخصوص خو اهید داشت که ساختمانهای خاص رو میسازد ....) ما که دیدم فقط یه تراکتور معمولیه!!!!
راستی دیگه تو بازی نمیشه ساختمان -- کرد!اینطوری اون خانوم هکره بی مصرف میمونه!!!!
در کل با این باگها فکر نکنم اونقدر هم که تعریف میشه جالف باشه!!!مگه اینکه پچ واسه این باگها تعریف بشه!!
کلا تو یک هفته شاید 10 بار شبکه زدیم ولی فقط 2 بار درست کار کرد
اون تست تیم شد حال نداد!!
Last edited by mehdiporbaba; 17-09-2011 at 16:15.
دوست عزیز درسته war armagedon 1 مشکل داره ولی در کل هدفی برداشته شده بسوی اینده در ورژن 2 بعضی مسایل حل شده و فکر میکنم در بازی نبرد نهایی این بازی به حد ایده ال برسه درست نیست یکطرفه نگاه کنیم اقای منصوری من تشکر میکنم به خاطر همه زحمات شما و دوستان شما
---------- Post added at 08:50 AM ---------- Previous post was at 08:45 AM ----------
یک سوال دوستان من مد چینی را نصب کردم ولی زبان بازی چینی نیست و فونت اصلا نداره فقط علامت سوال میاد باید چی کار کنم
---------- Post added at 08:52 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------
در ضمن نرم افزاری که زبان را انگلیسی میکرد تو deta کپی کردم اصلا فرقی نکرد ایا باید تو خود فایل کپی کنم یا جای دیگه اخه تو فایل 5 فایل دیگه وجود داره
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)