خوب پس اگه کسی تورنت پر سرعت از آواتار داره (کیفیت خوب) ممنون میشم بذاره ...
خوب پس اگه کسی تورنت پر سرعت از آواتار داره (کیفیت خوب) ممنون میشم بذاره ...
![]()
![]()
![]()
![]()
سرعتو ببینید حالشو ببرید :
Avatar - 2009 - by James Cameron - IMDb rate : 8.4 / 10
DVDrip version - 988.66 MB - by FXG
Blu-ray version - 10.93 GB - by AMIABLEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Pro Evolution Soccer (PES) 2010 - PC version - 5.1 GB - by RELOADED
با برنامه 7zip فایل با پسوند r00 رو extract کن تا تمام فایلا با هم extract بشن... بعدش یک یا دو فایل بزرگ که disk image هستش رو خواهی دید که میتونی با برنامه Virtual Clone Drive (حتی اگه فرمتشو ساپورت نکنه) بازش کنی و توی یه درایو CD/DVD/BD مجازی به اصطلاح Mount ـش کنی و عین یه CD/DVD/BD عادی باهاش کار کنی و بازی رو نصب کنی و غیره.......
![]()
![]()
Last edited by Cleeev; 11-05-2010 at 23:20.
آقا خیلی ممنون ولی شرمنده ام یادم رفت بگم برای Ps2 میخوام دوباره زحمت میکشی؟
دشمنت شرمنده... بفرما :
Pro Evolution Soccer (PES) 2010 - PS2 version - 2.5 GB
با توجه به اینکه تعداد seeder/peer ـهاش خیلی زیاد نیست، اینم لیست ترکراش (در این لحظه May 12, 2010) ، (موقع زدن تورنت توی BitTorrent یه دکمه هست به اسم Advanced اونو بزن و این ترکرا رو کلاً Copy/Paste کن ته Tracker ـهایی که اونجا میبینی و oK کن) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط اینطور که از کامنتا برمیاد، سازنده، پسوند فایل رو جا انداخته... دانلود که کردی، فایل رو rename کن و تهش یه iso. اضافه کن و بعد بزنش رو یه DVD و حالشو ببر...![]()
Last edited by Cleeev; 11-05-2010 at 23:26.
تورنت های جدید چون نسبت سید به پیر کمتره،سرعتشون کمتره.شاید خیلی کمتر.چند روز صبر کنین تا تعداد سیدها نسبت به پیرها/لیچر ها افزایش پیدا کنه.![]()
یک داستان واقعی عبرت آموز:
دیشب،ناگهان متوجه تغییراتی مشکوک در سرعت تورنت شدم.سرعت خیلی نوسان داشت.گفتم شاید بعد چند ساعت درست بشه.نشد که نشد! صبح بد تر هم شد!تا اینکه به کلی افتضاح شد! جالب اینکه سرعت دانلود پروتکل http من نرمال و مثل همیشه بود.
seed ها به خوبی شناسایی نمیشدند.بیشتر tracker ها کانکت نمیشدند.یعنی مدام در حال سعی برای برقراری تماس بودند.عجالتاً یه سکته ی ناقص زدیم...چون زندگی من بسته به تورنته. بعد از کلی فحش بستن به زمین و زمان
دوباره به خودم مسلط شدم!
! با اینکه علامت وضعیت پورت سبز بود،پورت رو که عوض میکردم وضعیت هم کمی بهتر میشد ولی کماکان مشکل سرعت و نوسان وحشتناکش ادامه داشت.
تا اینکه...............!
تا اینکه همین الان در یک حرکت دلیرانه از منوی خود نرم افزار BitTorrent 6.1 ، نرم افزار رو به آخرین نسخه (6.4) آپدیت کردم.خدا رو شکر همه چیز خوب که شد هیچ، بهتر از قبل هم شد!سرعت از قبل هم بهتر شد و کلاً برنامه خیلی سر حال اومده...
اینو گفتم که دوستان تورنت باز از آپدیت برنامشون غافل نمونند.چون با توجه به تغییرات مداوم استانداردها و پروتکل ها آپدیت کردن حیاتی و لازم هستش.
نمیدونم این سایت معرفی شده یا نه ولی بهترین سایت سرچ تورنت همینه
بدون شک بهترینه...
قشنگ میدونی چی داری دانلود میکنی...
من فیلمهای دوبله شده به فارسی قبل انقلاب رو میخوام کجا میتونم پیدا کنم؟
+++++++++++++
کجای این سایت میشه تورنت رو دانلود کرد هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم!!
Last edited by s_paliz; 17-05-2010 at 21:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)