تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 290 از 954 اولاول ... 190240280286287288289290291292293294300340390790 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,891 به 2,900 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

پروفشنال mohammadgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    در مطلب قبلی راجع به SpritBreaker و Item هاش صحبت کردیم و دوستان عزیز ( که همشون استاد من هستند ) نظرات خودشون رو اراعه کردند حالا پس از یک تاخیر 1 هفته ای و به در خواست دوست گرامی جناب Mohammadgame
    یکی دیگر از هیرو هایی که خواسته بودن رو مینویسم ( البته فقط قسمت Levels چون شرمنده از Item چیزی سرم نمیشه ! در این زمینه جناب Owlx3000 و بقیه دوستان خیلی بهترند ) در مطلب زیر تا حدی سعی شده که اطلاعات کامل راجع به Ability این Hero داده شود اینم Start کار :
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

l
    Nerubian Weaver َ
    ّInitial - Damage: 41-51 ( AT Level 1 )
    Initial - Armor: 2
    Initial - Strength: 15
    Initial - Agility: 14
    Initial - Intellegence: 15
    Initial - Health: 435
    Initial - Mana: 195
    Initial - Movent Speed: 295
    Attack Range: 425
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nerubian Weaver Abilitys

First - Ability: Name:Watcher-CoolDowns 20/15/10/5 - Mana Cost: 10 ** Right-Click To Actevate Auto Cast
    Hotkey W
    انتخاب ها:
    First - Choice: 2 Watcher
    Secondly - Choice: 4 Watcher
    Third - Choice: 6 Watcher
    Final - Choice: 8 Watcher
    کاربرد: هنگامی که بر روی ان Click کنید در صورتی که Nerubian Weaver در کنار یک یا بیشتر از یک Corpse
    ( جسد موجودات مرده ) قرار گرفته باشد روح یکی از Corpse ها را از روی زمین برداشته و موجوداتی به نام Watcher را احضار میکند Watcher ها Damage و Armor فوق الاده کمی دارند که اصلا به حساب نمیاید در عوض این موجودات
    همیشه به صورت Invisable هستند و Movent Speed انها همیشه در حالت حداکثر ( 522 ) قرار دارد این موجودات را
    میتوانید برای چک کردن رودخانه مکان های خاص مثل Shop های بیرون از Base دشمن حتی تعقیب Hero های دشمن استفاده کنید البته در صورتی که در کنار Tower های دشمن یا Observer Ward ها و ُSentry Ward ها و کلا
    هر شیعی و یا Unit هایی که قابلیت دیدن Unit های Invisable را دارند قرار بگیرند سریع شناسایی شده و میتوان انها
    را دید و نابود کرد ( در اولین بار که این قدرت را انتخاب می کنید میتوانید 2 عدد Watcher از روی جسد ها احضار کنید )

l

Secondly - Ability: Name:Shukuchi-CoolDowns 13/11/9/7 - Mana Cost: 60 - Hotkey C
    انتخاب ها:
    First - Choice: Turn Movent Speed 522 And Nerubian Weaver Become Invisable And Damaging To Nearby Enemy UnitS 90 Bouns Damage ***

Secondly - Choice: Turn Movent Speed 522 And Nerubian Weaver Become Invisable And Damaging To Nearby Enemy UnitS 100 Bouns Damage

Third - Choice: Turn Movent Speed 522 And Nerubian Weaver Become Invisable And Damaging To Nearby Enemy UnitS 110 Bouns Damage

Final - Choice: Turn Movent Speed 522 And Nerubian Weaver Become Invisable And Damaging To Nearby Enemy UnitS 120 Bouns Damage
    کاربرد: زمانی که بر روی این Ability کلیک کنید Nerubian Weaver ارام ارام به مدت 4 ثانیه به فرم Invisable رفته و
    Movent Speed او به ( 522 ) ارتقا میبابد و در زمان رفتن به حالت Invisable که به ان اصطلاحا ( Fade ) نیز میگویند
    خسارت هایی به تمامی Unit ها و Hero های اطراف خود وارد میکند. از این Level میتوانید برای فرار کردن سریع از
    دست دشمن و تعقیب در مواقعی که دشمن در حال فرار از دست شماست استفاده کنید. اگر در زمانی که Hero در
    در حال رفتن به این وضعیت باشد و هم در زمانی که در این حالت قرار داشته باشد نیمی از Damage ّبه او وارد شده
    و نیمی دیگر به اصطلاح ( Back Stab ) میشوند. در ضمن Nerubian یک بار زمانی که به فرم Invisable میرود به دشمن خسارت وارد میکند و یک بار دیگر زمانی است که در این حالت قرار دارد حدودا 2 ثانیه پس از ورود به فرم
    Invisable یا Shukuchi در صورتی که در اطراف او Unit یا Hero های دشمن قرار گرفته باشند.

l

Third - Ability:Geminate Attack-CoolDowns 7/6/5/3.5 - Mana Cost: Dont Require Mana - Hotkey K
    انتخاب ها:
    ّFirst - Choice: Twice Attack Every 7 Second
    Secondly - Choice: Twice Attack Every 6 Second
    Third - Choice: Twice Attack Every 5 Second
    Final - Choice: Twice Attack Every 3.5 Second
    کاربرد: انتخاب این Ability باعث میگردد که Nerubian Weaver طی زمان خاصی ( نوشته بالا ) دو بار پشت سرهم Attack فیزیکی دهد ( توضیح بیشتری لازم نیست )

l

Final - Ability:Time Lapse-CoolDowns 120/90/60 - Mana Cost: 150/70/0 - Hotkey T

کاربرد: هر زمان که از این Ability استفاده شود Nerubian Weaver زمان را به 5 ثانیه قبل بر گردانده و تمامی Health
    و Mana و همچنین موقعیتی که Nerubian Weaver در انجا قرار گرفته بوده به 5 ثانیه پیشین بر گشته از این قابلیت بر روی Xp ( تجربه) Gold و Cool Down ها نمیتوانید استفاده کنید .شما میتوانید به جنگ با دشمن پرداخته و در موقعی که Health و Mana نداشتید از این Level استفاده کرده و زمان را به عقب برگردادنده ودوباره فرصت این را پیدا کنید که با Health و Mana پر باحریف مقابله کنید .
    خب اینم از این امیدوارم که به دردت خورده باشه ایندفه عکسم داشت
    راستی یک سوال خارج از این مطلب من چرا نمیتونم Email فارسی خودمو بخونم !! یک سری اعداد و ارقام نامربوط جاش نوشته شده کسی میدونه چرا ؟ خواهش میکنم جواب بدید
    مرسی دوست عزیز اینم خوب بود
    ولی آیتم چی باید براش کمبو کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MARSHAL_AOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

مرسی دوست عزیز اینم خوب بود
    ولی آیتم چی باید براش کمبو کنم ؟
    بنده در اول این مطلب عرض کردم که از Item چیزی سرم نمیشه ولی چشم
    Items:
    Power Treads
    Sange And Yasha
    Desolator یا ٍEye of Skadi
    Buriza-do Kyanon
    The Butterfly
    اگه بتونی Buriza-do Kyanon رو همراه Desolator یا ٍEye of Skadi زود ببندی خیلی توپ میشه
    راستی از هیروهایی که خواسته بودی خودت یکیشو بگو چون من که نمیدونم شما کدومشو مشکل
    دارید ؟
    Last edited by MARSHAL_AOL; 03-11-2007 at 12:51.

پروفشنال toliveistodie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بنده در اول این مطلب عرض کردم که از Item چیزی سرم نمیشه ولی چشم
    Items:
    Power Treads
    Sange And Yasha
    Desolator یا ٍEye of Skadi
    Buriza-do Kyanon
    The Butterfly
    اگه بتونی Buriza-do Kyanon رو همراه Desolator یا ٍEye of Skadi زود ببندی خیلی توپ میشه
    راستی از هیروهایی که خواسته بودی خودت یکیشو بگو چون من که نمیدونم شما کدومشو مشکل
    دارید ؟
    اولین ترکیب یه رادیانس .
    .اما ترکیب بستن بستگی به هیرو مقابل داره.
    به نظر من از قبل نمیشه گفت چی.
    مثلا از هر کی بپرسی که رو لینا چی میبندی؟ میگه اگانم .اما من تو مپ 48 یا 49 اول یه وایندواک میبندم بعد هم همین ترکیب جدیده که میستیک استاف با پلیت میل توشه اسمشو نمیدونم اینو میبندم.اگه هم تو مپ 37 بازی کنیم یه انخ.

پروفشنال toliveistodie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست من منظور من اين بود كه آنتي ميج ضد سند كينگ است يعني آنتي ميج سند كينگ رو به راحتي شكست ميده .
    اگه برای انتی میج اول بازی یه ونگارد ببندی و بعد یه پا و بعدش 2 تا بش و اخرش هم یه مانکی به راحتی بیشتر هیرو ها رو میزنه.اما بازم بستگی داره که کی جولوت باشه.اما یه هیرو مثل فیسلس اگه یه پا و یه ماسک آف مدنس داشته باشه به راحتی انتی رو میزنه.

در آغاز فعالیت Evolution's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

salam man ye ozve jadidam hame jore dota bazim dar khedmatim

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

dota is the best

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

.(The best hero for 1vs1 battles is THE BUCHER(PUDGE
    Last edited by Evolution; 03-11-2007 at 16:52.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

12

Dota kheyli doooooooooooooosssssssseeeeeeeeeeeeeeetttttttttttt tttttttt daram

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

.Man mayelam dar kolieye bahaton sherkat konam.Man ostade tamam ayare in baziyam chikar konim dige
    Last edited by Evolution; 03-11-2007 at 17:06.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

dar zemn gavitarin time dotaye iran time shahre miyanast goftam shayad bekhayn bedonin vase hamin neveshtam

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •